1,5v kengänkoko

  • Viestiketjun aloittaja sanna
  • Ensimmäinen viesti
kjkjk
Alkuperäinen kirjoittaja sanna:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Käske lapsen astua pahvin päälle ja siis että seisoo siinä kunnolla ja sitten vaan piirtää jalkapohjan ääriviivat ja leikkaa, niin siinä valmis jalan muotti.
kiitos vinkistä
Ja kun työntää muotin kenkään tulee sinne jäädä hieman kasvun-/paksumman sukan varaa. Kengän on hyvä olla tukeva. Meillä 1,5v. kengän koko on 22.
 
voi ei
Suosittelen, että otat sen mukulan mukaan kauppaan. !!
kävin tänään juuri ostamassa leikki-ikäiselle lenkkarit. Sovitin kenkiä A ja lapsi valittaa että pienet, vaikka pohjan koko mitattiin ja oli sopiva.
Sovitettiin kenkiä B, joissa sisäpohja saman mittainen kuin kengissä A, samoin kokomerkintä, mutta B.t oli sopivat, A.t pienet.

isomman jalka on kapea ja pitkä, en voi ostaa mitä tahansa kenkää aina on sovitettava. Vauvan jalka on vielä pullukka, menee aiva toisentyyppinen kenkä kuin esikolle aikoinaan vastaavan ikäisenä-
 
meillä neiti 1v7kk just ostettiin uudet lenkkarit kokoa 24. kävelykengät ja kumpparit on 23. käyntivaralla tietty kaikki kengät. mut kengissä on malleissa ja merkeissä niin paljon eroa, et en koon mukaan pelkästään uskaltais kenkiä ostaa. tuo oli kyllä hyvä idea piirtää paprulle ja sen muotin mukaan kengät sit.
 

Yhteistyössä