1,3kk:tta 1 vai 2 päikkärit?

Mites se teillä on? Meidän ukkeli tuntuu tarvitsevan vielä ne kahdet. Herää 6-7 välillä. Ekat unet ottaa siinä viim. 11 aikaan. Tokat sitten joskus 16 aikaan. Muutamia kertoja kuten myös tän. mennyt unille vasta 11.30 ja nukkunut 2h. Mutta sitten onkin jo ilalla klo. 6 aivan valmis menemään nukkumaan :/ ... Ollaan yritetty venyttää noita aikoja suuntaan ja toiseen, mutta jotenkin olen huomannut että jos nukkuu ne 2 unet niin yönkin nukkuu hän rauhallisemmin.

 
Meillä poika alkoi hieman runsaan 1v3kk iässä nukkua yhdet päikkärit. Tyttö olikin vasta 11kk kun siirtyi yksiin pvuniin. Ensin kauhistelin kun hän oli niin pieni mut tuntui tyhmältä väkisin nukuttaa pirteää, tyytyväistä lasta joten annoin periksi.
Oli myös ihanaa kun alkoivat nukkumaan samaan aikaan. Aiemmin toinen nukahti kun toinen heräsi..
Yksilöllistä niinkuin kaikki muukin.. kait..
 
meidän neiti nyt 1v 2 kk käväisi jo n. 2 vkoa yksissä unissa, mutta kun vauhti kiihtyi joka asiassa niin tulla tupsahti taas toiset päiväunet kehiin. Meillä herätään jo 5-6 välillä, joten kahdet unet on aivan pakollista tavaraa. Yöunille mennään siinä klo 19.30-20 aikaan. Nuo päikkärit kestävät n. 1,5-2 tuntia/uni.
 
mä vaan
meilläpoika siirtyi kaksiin uniin siinä 8kk ikäisenä ja vasta 1v4kk vasta siirryttiin yksiin uniin. monen viikon ajan soudettiin yksien ja kaksien unien väliä kunnes lopulta jaksoi yksillä unilla. meilläkin poika heräili aamuisin 6 pintaan niin ei tosiaankaan jaksanut kovin aikaisessa vaiheessa siirtyä yksiin uniin.

 
meillä tyttö 1v 4kk ja noin vuoden iässä vaihtoi pikkuhiljaa yksiin uniin.. nyt vaan välillä nukkuu vajaan pari tuntia, vähimmillään alle puol tuntiakin.. mutta onneks lisää se unen sitte yöuniin :) en valita kun aamulla saa nukkua jopa puol 10een!
(n.puol9 pistän nukkumaan)
 
tyytyväinen lapsi
lapseni on 1v2kk ja nukkuu kahdentoista tunnin yöunet ja ei nuku sitten päiväunia kuin korkeintaan tunnin,joskus vain 30min tai sitten 1,5h.riippuu mihin aikaan laittaa edellisenä iltana nukkumaan ja mihin aikaan herää,syö,kakkaa ja ulkoilee ennen päikkäreitä.nukkuuko sisällä omassa sängyssä,autossa vaiko ulkona rattaissa,lapset ovat yksilöllisiä toiset tarvitsevat kahdet unet toiset yhdet.
 

Yhteistyössä