Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Lumenneito

 1. L

  Vieläkö mun pitäs laihduttaa?

  Näinpä!!
 2. L

  Vieläkö mun pitäs laihduttaa?

  Noissa mitoissa painoindeksi on 22,3 , normaalin yläraja on 24,9..eli ei oo ylärajoilla lähellekkään vielä!
 3. L

  Missä vaiheessa maha näkyy toisessa raskaudessa?

  Mä ostin toisessa raskaudessa ekat mammahousut jo rv 11 ja niita aloin pitää. Oli sellaset kivat samettifarkut henkkamaukalta, ihan normihousujen näköset + se kangaskaistale =)
 4. L

  Onko teidän mielestänne 20-vuotias liian nuori äidiksi?

  Riippuu niin ihmisestä! Itse olin 20 kun esikoinen synty (19 ku aloin odottamaan) ja olin kyllä ihan valmis. Omasta mielestä olisin ollu jo aikasemminki.
 5. L

  minimi äpvraha ja kotihoidontuki...

  Ainaki täällä Oulussa kuntalisää alkaa nimenomaan saamaan vasta kun jää kotihoidontuelle, äippäraha-aikana ei saa :) Kotihoidontuen perusosa on muutaman euron alle 300e (olikohan 294,jotain) ja sitten miehen tulojen mukaan voi saada lisäosaa (kelan sivuilta löytyy ne tulorajat). Ja jos on...
 6. L

  minimi äpvraha ja kotihoidontuki...

  Siis kun jäät minimiäippärahalta kotihoidontuelle niin paljonko muuttuu, sitäkö tarkotat?
 7. L

  Julkinen palstaKIITOS Lumenneidolle!!!

  Heh, eipäs kestä :) Pittää kiittää palstaa ku ei varmaan tiiettäs toisiamme ilman tätä (ja näin ollen en ois tienny sun nimeä enkä ois osannu soittaa jne) ;)
 8. L

  Aijaa.com+huutis-kyssäri

  Sain toimimaan, kiitoksia!! :flower:
 9. L

  Aijaa.com+huutis-kyssäri

  Otetaanko se koko ketju siihen..ku siinä on noita <A HREF-juttuja ja moneen kertaan se osote?
 10. L

  Aijaa.com+huutis-kyssäri

  Tätä on varmaan kysytty sata kertaa ennenki mut ei oo aikaa alkaa ettiin.. Miten saa aijaa.comista laitettua huutikseen kuvan niin, että ilmotuksessa on pikkukuva ja ku sitä painaa niin avautuu isona? Siis sinne tekstin sekaan.. tiiän kyllä miten sinne laitetaan kuva mut en oo saanu selville...
 11. L

  Onko kukaa kaipaillu mua? :D

  Tuntu et aina ku täällä oli ni tuli paha mieli jostain keskustelusta, aina vaan jonku haukkumisia ja muita ikäviä juttuja.. ja toiseksi, tää koukutti niin pahasti että hyvä että sai kotityöt tehtyä :D :D
 12. L

  Onko kukaa kaipaillu mua? :D

  Oi ihanaa että joku muistaa :wave:
 13. L

  Onko kukaa kaipaillu mua? :D

  Ei varmaankaan..liekkö kukaa edes muistaa mua :) Mutta jos vaikka joku onki huomannu niin oon rajusti vähentäny palstailua tai oikeestaan lopettanu kokonaan.. Mutta jos jollakulla on asiaa mulle niin voi ja saa laittaa yksityisviestiä, käyn ne aina sillon tällön ku muistan ni kattomassa!
 14. L

  montako viikkoa synnytyksestä kun olette pystyneet sekstaileen?

  Juu niin mekin mutta silti sitä jotenki pelkäs..ja olihan se verenvuotokin melkoista vielä siinä vaiheessa. Mut tosiaan tolle joka ei uskonut niin kommentoin vaan et on se mahollista :)

Yhteistyössä