Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Annamaija 76

 1. A

  Lokakuiset 2021

  Loistava kiitos. Ei kyllä puhuttu kohtukuolemanvaarasta jne mutta oli informatiivinen. Itse siis olen todella rokotusmyönteinen, mutta en pidä tämän kaltaista provokaatiota hyvänä. Otan rokotteen, mikäli lääkärini sitä suosittelee.
 2. A

  Lokakuiset 2021

  Ei kannata hermostua. Itse vaan säiköhdin kun käytät aina voimakkaita sanojen esim kohtukuolema ilman minkäänlaista viittausta mihinkään tieteelliseen tutkimukseen. I rest my case. Jokainen toimikoon tavallaan. Varmasti tämäkin info mennyt sitten jo neuvolaan josta rokotusta suosittelevat.
 3. A

  Lokakuiset 2021

  Voitaisiinko pidättäytyä omista mielipiteistä ja aina vaan faktaa kirjoittaa tästä korona-asiasta, mielellään linkeillä virallisiin tutkimuksiin. Tämä kuitenkin aika montaa ahdistava asia.
 4. A

  Lokakuiset 2021

  En löytänyt thln sivuilta mitään uutta. Voisitko linkata? Meidän klinikalla oli ainakin kanta, että ehdottomasti ei rokotusta.
 5. A

  Lokakuiset 2021

  Ryhmä on salainen ja suljettu, eli kukaan ulkopuolinen ei näe, että kuullut siihen tai pysty edes löytämään ryhmää. Laita yv Katinkalle jos haluat mukaan. Vielä on tilaa kaikille!
 6. A

  Lokakuiset 2021

  Oireiliko tuo kkm sulla mitenkään? Ehdittekö nähdä sykkeen kuitenkin? Anteeksi kun utelen, asia vaan pelottaa kovin. Mulla siis kaksi peräkkäistä kkm, mutta huomattu jo 7+0.
 7. A

  Lokakuiset 2021

  Tää sun teksti sai kyyneleet virtaamaan...ihanaa ja paljon onnea! Ja tervetuloa kummallekin puolelle!
 8. A

  Luovutettu munasoluhoito, vol. 2

  @lapsettomuuta10v mahtavia uutisia! Kävin tänään ar ultrassa, vahva sydän siellä sykki, koko vastasi täydellisesti viikkoja ja la 29.9.
 9. A

  Lokakuiset 2021

  Heips! Keskenmenon ihan aikana viivat vahvistuu huonosti, tuo on vaan oikein hyvä merkki! Minulla nyt 2 kkm takana, viimeisin joulukuussa ja ei oikein osaa nauttia tästä plussasta vielä. Tsemppiä!
 10. A

  Lokakuiset 2021

  Tänään 6+0 siirron mukaan! Toisin mahdollinen km vuoto pysyy mulla varmaan poissa lääkkeiden takia, eli lääkkeelliseen kiertoon tehty pas plussa mulla.
 11. A

  Lokakuiset 2021

  Näin mäkin luin, varmaan totaalieristäytyminen edessä hetkeksi. Pelottaako ketään tämä?
 12. A

  Lokakuiset 2021

  Ajattelin sitten vielä vähän esittäytyä : Olen siis 45v pääkaupunkiseudulla asuva toivottavasti jälleen tuleva mama. Minulla on siis kaksi aikuista lasta, tytöt 18v ja 20v edellisestä liitosta. Isän kanssa oikein hyvät välit. 2017 tapasin työkaverin, 14 vuotta nuoremman miehen ja kolahti niin...
 13. A

  Lokakuiset 2021

  Laitoin viestiä myös @jiiis
 14. A

  Lokakuiset 2021

  Moi! Minäkin liittyisin mielelläni tänne ja toiseenkin ryhmään! Katinkan kanssa samassa ryhmässä kuumeiltu ja nyt lahjasolupasplus la 1.10. Lueskelen kaikkien viestit illan aikana! Hurjasti onnea matkaan meille kaikille!♥️
 15. A

  Luovutettu munasoluhoito, vol. 2

  Jee @Katinka<3 ihanaa!!! Superonnittelut!

Yhteistyössä