Hakutulokset

 1. aadaselena

  sektion jälkeen sallitut jumppaliikkeet?

  Muistaako/tietääkö kukaan mitään jumppaliikkeitä keskivartalolle joita saa tehdä sektion jälkeen? Synnärillä fysioterapeutti kyllä näytti joitain mutta eihän sitä hatara pää enää muista.... Eli linkkejä ja vinkkejä kaivataan :)
 2. aadaselena

  Haberkornin vaunut?

  Onko kellän haberkornin y-vaunuja? katselin netistä noita eri yhdistelmävaunuja enkä tosiaan halua maksaa emmaljungista tai brioista mitään 800-900euroa. Niinpä löysin vauvattaren nettikaupasta haberkornin edulliset yhdistelmät ja nyt tiedustelisin onko kellään kokemuksia näistä?
 3. aadaselena

  Istukkaveren luovutus

  Hello. Sain neuvolasta alkuraskauden aikana lapun haluanko osallistua istukkaveren luovutukseen. Eli synnytyksen jälkeen istukasta kerätään talteen veri joka muuten heitettäisiin menemää. Onko muilla tullut vastaan tätä? Onko joku luovuttanut istukkaverta? Mitä sillä oikeastaan tehdään? Asun...
 4. aadaselena

  MATALA verenpaine?

  Minulla on koko raskausajan ollut matala verenpaine ja se vaikeuttaa päivittäistä eloa aika lailla. Huonoa oloa, huimausta ym... Yövuorot jouduin lopettamaan viikolla 12 koska yövuoron jälkeen silmissä sumeni niin pahoin että pyörtyminen oli lähellä. Kysyisinkin kuinka alas verenpaine voi...
 5. aadaselena

  KESKUSTELUPALSTOJA VAMMAISTEN LASTEN VANHEMMILLE?

  Tarvitsisin pikaista tietoa: Mistä löytäisin vaikeasti ja syvästi kehitysvammaisten lasten vanhemmille tarkoitettuja keskutelupalstoja? Toivoisin pikaista vastausta jos joku tietää asiasta!!
 6. aadaselena

  Sydänvikaisten lasten äidit pinoon!

  Nyt kaikki leijonaemot joilla on sydänvikainen lapsi, ilmoittautukaa! Itselläni 4-vuotias tyttö, jolta leikattu viime syksynä avosydänleikkauksella reikä umpeen.