Hakutulokset

 1. K

  Oliko sinulla toka pienokainen isompi kuin eka? Mitkä olivat ekan mitat ja

  1. 3375g ja 49cm, viikot 39+5 2. 3360g ja 49cm (eli oli pienempi), viikot 40+2 3. 4050g ja 50cm, viikot 40+1 4. 3610g ja 49cm, viikot 40+5 5. 3620g ja 48cm, viikot 40+6 6. 3892g ja 50cm, viikot 38+2 Viimeisin käynnistetty, kaikki alatiesynnytyksiä.
 2. K

  Physiomer ja Kaksplus.fi kysyvät: Aiotko käyttää Physiomer Baby Mist -suihketta jatkossa?

  Tarpeen vaatiessa kyllä. Paras tässä on tuo loistava säilyvyys.
 3. K

  Physiomer ja Kaksplus.fi kysyvät: Minkälaisia hyötyjä Physiomer Baby Mistin -suihkeen käytöllä on ollut?

  Nenä on helpommin niistettävissä, tai pyyhintäähän se näin pienellä on, pysyy kaikenkaikkiaan puhtaampana eikä tarvitse harrastaa "kaivelua". Helpompi hengittää.
 4. K

  Tammikuun Vauvat 2012

  Josko minäkin muutaman rivin kirjoittelisin meidän kuopuksesta kun tuolla testiryhmässä nyt aloin kirjoittelemaan. En hirveästi ole enää kirjoitellut vaikka vuosia sitten tuli oltua hyvinkin aktiivinen. Meillä pienin mies tulee 14pv nyt sen 10kk joten äitiyslomakin oli ja meni, kotona aion silti...
 5. K

  Physiomer ja Kaksplus.fi kysyy: Miten lapsesi suhtautuu Physiomer Baby Mist -suihkeen käyttöön?

  Me saatiin suihke juuri kotiovelle tuotuna ja hetihän se pääsi kokeiluun kun päiväunille poikaa siinä juuri puettelin ja flunssahan tuota taas kiusaa (tai uudet ruokakokeilut ja niiden aiheuttamat limat). Se määrä mitä sieltä tulee sitä nestettä, oli kyllä iso mutta tuli jotenkin mukavan...
 6. K

  Patrik, Niklas, Joakim vai Edvin?

  Niklas
 7. K

  Physiomer Baby Mist –nenäsuihke testissä

  En ole koskaan vielä ko. pulloa kädessäni pitänyt tai ohjeita lukenut mutta olettaisin että on säilöntäaineeton ja tuon 4viikon aikana/jälkeen alkaa pöpöt jyllätä. Eikö näiden tarkoitus ole aina pullo/flunssa-tyylillä. Muoks. ja niinhänj tuolla lukikin että säilöntä- ja ponneaineeton.
 8. K

  Physiomer Baby Mist –nenäsuihke testissä

  Mekin päästiin testiryhmään, lapsia meiltä löytyy 6 joista pienin on 9kk vanha poika. Ukkeli on jo putkitettu lokakuulla ja kärsii erinäisistä allergioista. Ja koska sopivaa maitoa ei mitä ilmeisemmin ole löydetty, lima ja rohina on tuttuja kavereita täälläkin. Mielenkiinnolla odotan tätä...
 9. K

  Tammikuun Vauvat 2012

  Jasmin12 allergialääkettä saa antaa, reseptillä. Meillä tämä meidän tammikuinen saa ruoka-aineallergioiden reaktioihin aerius-nimistä antihistamiinia. Ihan on keskussairaalasta allergiapolilta määrätty tuo, sanottiin kyllä että yleensä ei suositella kuin pakon edesta mutta tottakai jos lapsi saa...
 10. K

  Lapsi jatkuvasti väkivaltainen muita kohtaan, vanhempia ei kiinnosta, koska koulu saa siirtää muksun pois?

  Se, että soitat neuvolaan siitä että lapsesi joutuu väkivallan kohteeksi toistuvasti eikä koulu saa mitään, nostaa ihan mukavasti opettajien varpailleen. Kokemusta on, valitettavasti.
 11. K

  Maidoton juustokakku, onko ihan mahdoton yhtälö?

  Herramunjee, onko sitä tosiaan olemas?! Taas näitä tuppukylän autuúksia, mitä ei tiedä olemassaolevankaan.
 12. K

  Maidoton juustokakku, onko ihan mahdoton yhtälö?

  Tuorejuustoa ei kyllä maidottomana löydy mut josko sen vois korvata jollain: Tosin se ei sit oo juustokakku enää :)
 13. K

  Mikään ei kyllä ole ärsyttävämpää kuin yölliset tissiähinät

  Kannattaa tutkia kaikki ruoka-aineet, nämä perinteiset, mitkä aiheuttaa oireita. Jaksamisia, tuo osaa kyllä olla niin väsyttävää!
 14. K

  Minkälainen luonne tytöllä kahden/useamman poikalapsen jälkeen?

  Hmmm. Meillä on kaksi poikaa, sitten 3 tyttöä peräkanaa ja nyt kuudes poika. Kolmas lapsi, tuo tyttö kahden poijan jälkeen osaa pitää tiptop puolensa mutta on kyllä niin neitiä muuten. Kipakka on, mutta luulen että tuo olisi sitä muutenkin.
 15. K

  Mikään ei kyllä ole ärsyttävämpää kuin yölliset tissiähinät

  Taitaa pienellä masussa kiertää, ootko kokeillut antaa cuplatonia tms. että saisin pienikin rauhan nukkua? Ja jos maitoa tulee enemmän kuin tarpeeksi niin ootko kokeillut syöttää muutaman kerran samasta rinnasta ettei tulis niin paineella ja joutuis pieni hotkia ilmaa?
 16. K

  Vaihteeksi, 8v tytöt (ja miksei ne pojatkin) mittoja?

  Meillä kakkonen täyttää kyllä marraskuussa jo 9v, poika, mutta oli kesä/heinäkuun vaihteessa 130cm ja 26kg. Tuommonen luikero se kans on, timmi.
 17. K

  Mitä teette flunssaisen lapsen kanssa?

  Nyt on hyvä tehdä rauhallinen kävely jos nenä on tukossa ja ulkona ainakin täällä on kosteaa ja sataa vettä. Ei tietenkään mitään riekkumista jos on lämpöäkin. Ihan lapsen oman olotilan mukaan mennään.
 18. K

  Kannattaako korvien putkitus? En osaa päättää..

  ^Ei putkitus tae olekaan että ne loppuisi mutta tulehduksien huomaaminen ja kipu helpottuu. Ja huono on lääkärikin jos aina hoitaa antibiootilla. Korvatulehduksen hoitoon voi käyttää myös paikallishoitoa kunnon tipoilla ja ennenkaikkea tehdä se viljely joskos siellä jylläisikin joku pöpö.
 19. K

  osaako kukaan neuvoa lanka-asiassa

  ^Ai. Meillä mä käytän aika paljon villasukkia, lapsista puhumattakaan ja kovalla käytöllä ovat olleet että on saatu nyppääntymään. Tosi kovalla. Ja tapaan tehdä nallesta tai 7veljeksestä.
 20. K

  osaako kukaan neuvoa lanka-asiassa

  Novitalta wool tai tuo bambino, gjestalin baby ull on myös kiva pehmeä merinolanka, tai vikingin baby ull. Merinoa sekin.

Yhteistyössä