Hakutulokset

  1. S

    Tampere ja lähikunnat: 3v tyttö ja 34v äiti kaipailee seuraa

    Moi! Arkisin työ ja perheen pyöritys vie suurimman osan ajasta, mutta viikonloppuisin tekemisen puutteen iskiessä kaipaillaan samanikäisiä kavereita joiden kanssa viettää aikaa vaikkapa puistoillen, kahvitellen ym. Jos samanlaisia fiiliksiä, niin otathan yhteyttä!
  2. S

    Siirroista aina puhdasta negaa, kohtalotovereita?

    Kuullosti niin tutulta tuo tekstisi että oli ihan pakko vastata samantien.Meillä hoidot eteni juurikin samaa rataa 1 hoidossa ei päästy edes siirtoon,2 hoidossa kaksi siirtoa ja aina negaa.3 hoitoon lähdettiinkin varauksella.Tuoresiirrosta ei mitään tulosta,mutta passin tuloksena syntyi lopulta...
  3. S

    Mammaseuraa Tampereelta?

    Moi! Täällä yksi "kolmekymppinen" äiti ja 3kk vanha tyttö,joille uudet tuttavuudet ovat aina tervetulleita.Me tosin asustellaan Hervannassa,mutta kulkeminen ei ongelma.
  4. S

    Hervanta+lähialueet

    Löytyiskö leikkikavereita ja seuraa 6v pojalle ja 6kk tytölle Hervannasta tai lähialueilta? Myös 32v. äiti olisi juttuseuraa vailla.
  5. S

    Tamperelaisia äitejä joilla LA HELMIKUUSSA 2009

    Moi! Mulla la aika aivan tammikuun lopussa 09,saattaapi jopa syntyä helmikuun puolella. Olen 31v. toista lasta odottava,ennestään 5v poika.Laita yv:tä niin tutustutaan.
  6. S

    KANGASALA / TAMPERE !!!

    Täällä myös uusia tuttavuuksia kaipailee äiti 31v ja poika 5v sekä kohta myös tammikuussa syntyvä vauveli.
  7. S

    Tampere,la tammikuussa 2009

    Hei! Ulkoilu-,kahvittelu-,kerhoilu ym.seuraa etsiskelee äiti vm.-77.Asumme Hervannassa.Kuopuksen la tammikuussa ja olisi kiva löytää samassa elämäntilanteessa olevia juttukavereita.Perheeseemme kuuluu myös 5v.esikoispoika,jolle leikkiseura ei myöskään olisi pahitteeksi. Laita viestiä,niin...

Yhteistyössä