Hakutulokset

 1. R

  Mitä mieltä nimestä Jokeri?

  Tulee mieleen batman-elova ja siitä se valkonaamainen ukkeli :ashamed:
 2. R

  mikä voi nostaa yhtäkkiä korkeen kuumeen?

  Syitä on monia. joskus myös allerginen reaktio voi nostaa kovan kuumeen ja sitten on terve seuraavana aamuna. Näin meillä on käynyt usein. On siis kyse allergisesta lapsesta. Nyt juuri viimeksi torstaina tytölle nousi myös 40 asteen kuume ja oli aamulla poissa. Perjantaina illalla oksensi...
 3. R

  kerroin että olen ihastunut!!!!!

  Miehet ei aina heti vastaa, ne eivät halua vaikuttaa liian innostuneilta. Jostain gallupista sen luin, joten voit vielä odotella vastausta. Jos ei tule niin olet ihan normaalisti kun seuraavan kerran tapaatte.
 4. R

  Saako 1-vkoisen laittaa SITTERIIN vai ei?

  Kyllä voit laittaa! Meillä on laitettua ainakin :heart:
 5. R

  en taas osaa päättää..

  Jos ei ole lapsia niin mene vain ihmeessä :laugh:
 6. R

  Olipas outoja kommentteja ultraajalta! :(

  Laitat heti kyllä palautteen tuosta! |O
 7. R

  Minkä kokoisia teidän puolitoistavuotiaat tytöt on?

  Meidän tytteli oli 1v6kk:tta painoa 10260g ja pituutta76 cm. On mennyt koko ajan pienenlapsen käyrillä. Mutta ei yhtään haittaa kun tasaiseen molemmat nousee.
 8. R

  Mikä sinun motiivi oli siten hankkia kantoreppu tai kantoliina?

  Minulla tyttö ei suostunut makaamaan rattaissa,eli heti kun sai kantaa kantorepussa niin kannoin lyhyitä aikoja,ensin babybjörnissä ja sitten 4,5 kuukauden vanaha patapumilla. Patapum,oli käytössä vielä aina yli vuoden vanhaksi asti. Oli helpompaa asioida kaupungissa kun tyttö oli repussa ja...
 9. R

  Leivonta-apua! Mitä tarjota kun kotona vain jotain perusainesta?

  Banaanisuklaakakku * 4 dl jauhoja * 1,75 dl sokeria * 1 tl leivinjauhetta * 1 tl soodaa * 1 tl suolaa * 1,5 dl sulatettua voita (eli n. 150 g) * 2 dl piimää TAI 200 g kermaviiliä TAI 200 g maustamatonta jogurttia * 2 munaa * 3-4 kypsää Reilun kaupan...
 10. R

  huutis apua kaivataan...

  Mulla tuli ainakin ihan helposti entteriä painamalla.
 11. R

  Miten imetys lopetetaan?

  Pikkuhiljaa vähennät imetystä; vai onko kyse täysimettämisestä? Jos on vain yöllä syöttämisestä niin sitten sanot,että juodaan ennen maitoa ja sitten ei yöllä enää oteta. (riippuu lapsen iästä)
 12. R

  Kuka tulis?

  Meidän pian 3-vuotias tytär voisi tulla. Se on aina innoissaan pesemässä lattioita ja suuttu jos joku muu saa pestä kun hän. :heart: Sehän sopii minulle koska en niin hirveästi piittaa itse lattioiden luuttuamisesta :laugh:
 13. R

  Kommentteja tästä talosta?

  Miksi haluat kommentteja? Ainakin aika hirvittävä hinta näin laman kynnyksellä.
 14. R

  mikä voisi olla syynä?

  Onko tenties vahinkoraskaus? Jos näin on niin hän ehkä häpeää raskauttaan. Tai sitten ei halua selitellä kaikille miksi ei halunnut kertoa raskaudesta. Kaikilla on oma syynsä olla kertomatta.
 15. R

  nyt tarttis saada

  http://reseptivihko.net/vohvelit
 16. R

  G; Mitä harrastit nuorena?

  -Yleisurheilua -maastojouksua -pituushyppyä -korkeushyppyä -kilpavoimistelua -partiota -käsitöitä -piirtämistä ja maalausta -pienon soittoa Nykyään harrastan vain yhdistystoimintaa ja työntekoa ja vielä hoidan perheen ja kodin. Ei ole enää aikaa muuhun mitä ennen harrasti :ashamed:
 17. R

  Meinasin ottaa hormonikierukan...

  Minä kävin suosiolla yksityisellä laitattumassa. Sielä oli luottogynis joka on laittanut kierukoita 30 vuotta,joten oli tosi pro-siinä. En olisi ikimaailmassa mennyt tk:hon. Kävin sielä synnytyksen jälkeen ja totesin,etten enää ikinä mene sinne paikkaa. Laittaminen kuulemma sattuu jos ei ole...
 18. R

  Hormonikierukasta

  Kuinka usein käytte tarkistuttamassa että kapistus on paikallaa? Laiton jälkeen piti käydä 6kk:n päästä ja sitten vuoden mutta miten se oli 2-vuoden päästä? Muistaako joku pitikö käydä joka vuosi vai joka toinen?
 19. R

  mä oon ihan poikki

  Soita paikalliseen MLL:n ja pyydä hoitoapua. Tai sitten voi soittaa sosiaalipuolelle ja pyytää hetkellistä kodinhoitajaa.
 20. R

  uusretrot myyntiin yksin vai erikseen

  Kannattaa laittaa näille sivuille.

Yhteistyössä