Hakutulokset

 1. Zalmiakki

  "leivos" pipo

  Helsingin Sanomissa oli eilen sivulla A11 kuva tytöstä, jolla oli aivan ihana leivos pipo. Eli pipo oli kudottu näyttämään leivokselta ja päällä oli vielä punainen tupsu ikäänkuin kirsikkana. Tietääkö joku, mistä sellaisia pipoja voi saada vai onkohan se itse tehty?
 2. Zalmiakki

  Taaperon kanssa Tallinnaan

  Me ollaan lähdössä käymään Tallinnassa elokuun alussa, poika on silloin 1v 5kk. Minkälaista siellä on käydä pienen kanssa? Missä voi parhaiten vaihtaa vaippaa kaupungilla? Ja mikä olis joku kiva paikka käydä syömässä? Mukaan tulee myös 4- ja 5- vuotiaat lapset. Me lähdetään illalla Helsingistä...
 3. Zalmiakki

  "Lintuinfluenssa"rokotustutkimus?

  Jos lapsenne on saanut kutsun tohon pandemiaflunssa eli lintuinfluenssarokotustutkimukseen, niin meinaatteko osallistua?
 4. Zalmiakki

  Pakastettu äidinmaito

  Kuinka kauan säilyy pakastettu äidinmaito? Neuvolassa sano, et 3 kk, mut muistan jostain lukeneeni, et säilyis jopa 4kk.
 5. Zalmiakki

  A.C. Nielsen-päiväkirja

  Onkos paikalla muita, jotka täyttää tota A.C. Nielsenin kuluttajapäiväkirjaa? Oisin halunnu kysellä, et mitä tykkäsitte tän kertasesta kesälahjasta. Mun mielestä viime vuonna oli parempi, ne aterimet.