Onnenarpa ja Janne Antin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Arvaas mitä minä aina odotan Täällä palstalla on saattanut olla ihan kuollutta pitkään.. Sitten minä päätän vähän härkkiä Janne-fanien herkkää mieltä ja kirjoitan jonkun negatiivisen viestin Jannesta. Ei mene varmaan minuuttiakaan, kun palsta on herännyt taas eloon Janne-fanit ryömivät koloistaan esiin ja jopas alkaa aivan jumalaton räksyttäminen ja raivoaminen Ja aina te Janne-fanit menette samaan halpaan No sainpas taas tämän palstan heräämään henkiin.
Hyvä juttu kun herätit ja laitoit mielipiteesi , tuli jotain muuta ku samat fanien vänkäämiset .
 
vierailija
Ei ollut tylsä päivä vaan kiireinen päivä, tulin vilkaisemaan mikä aihe tänään täällä, taas hyökättiin yhden viestijän kimppuun kun kertoi mielipiteensä showsta ja haukuttiin hänet.
 
vierailija
Olisiko sulla näyttää jotain todistusta pätevyydestäsi? Haukut täällä tuntematonta kirjoittajaa mielipuoleksi. Ja sekuntiakaan en usko että sinulla olisi virallinen pätevyys diagnosoida ketään hulluksi tai mielipuoleksi. Mikä lie siivooja tai konttorin täti olet oikealta ammatiltasi.

Luultavasti on jannefani ja työtön kun on aikaa haukkua muita.
 
vierailija
Joo. Kun eivät muuta keksi. Ja miksi suomalaiset halveksii työttömiä noin paljon? Kantsii olla varovainen ettei tule tule työttömäksi. Tai ystävä tai perheenjäsen tai sukulainen. Haluaisin olla kärpänen seinällä kun sitten sanovat sen halveksuen heille.
Joo nykyään kun kuka vaan voi ikävä kyllä menettää työpaikkansa ja omat yritykset menee konkurssiin.
 

Yhteistyössä