Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Minulta ei tosiaan röökiä irtoa, enkä muutenkaan ymmärrä, mitä tupakka tähän liittyy. Seuransa voi tosiaan vapaasti valita. Ikävästi osasit muotoilla sen, mitä olet tästä vuosien varrella saanut.
Ikävästi? Tietenkin vuosien varrella on ollut upeitakin kohtaamisia ja hetkiä sekä kiehtovia ja luokseen vetäviä ihmisiä. Arkitodellisuus vain on ollut pitkälti sitä, että minulta käydään pyytämässä tupakka ja häippästään. Eli aidot, merkitykselliset ihmissuhteet ovat pitkälti olleet kadoksissa. Siinä milelessä tupakka liittyy tähän ja siksi ärsyynnyn silloin, kun tullaan pyytämään tupakkaa tai kolikoita. Sekö on ainoa mitä merkitsen. Röökin antjaj aj kolikoiden jakelija? Ei kukaan pidemmän päälle jaksa ihmissuhteita, joissa on ainoastaan antajana (laajempana käsitteenä kuin materia) ja voimavarat imetään sillä, että kohta jatkuvasti huonosti voivia, taloudellisesti tiukilla olevia, heitä jotka kaipaavat lohtua ja katoavat, kun ovat saaneet tarpeensa täytettyä. Kun tähän lisätään jatkuva painostus ja päätösteni epäileminen heti, kun olen tehnyt selekän valinnan, niin onko ihme, jos vetäydyn omiin oloihini? jos täysin ventovieraat tulevat kertomaan ettei tästä nyt mitään tule ja kohta lopetat kuitenkin ja kökköä on pelkästään tulossa. Eihän edellä kuvatun kaltaisessa ilmapiirissä kukaan jaksa ylläpitää positiivista ja mahdollisuuksiin keskittyvää asennetta. Se on hitaasti tyhjiin imemistä.

Tietenkin olen kiitollinen ehist, jotka ovat opstimistisia ja saaneet hymyn kasvoilleni sekä nähneet minussa muutakin kuin vastaanottjan ja omien päämääriensä mahdollistajan. Nähneet ihmisenä, jolla on tunteet ja toiveet samoin, kuin kaikilla. On edelleen heitä, jotka saavat hymyilemään ja lämmön tunteen aikaan pelkällä läsnäolollaan. Harvassa, mutta heitä kuitenkin on.
 

Yhteistyössä