K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kyllä se taitaa kuulkaa Jokereiden lähtölaskenta olla alkanut. Kris asettuu Lontooseen joko gf:n tai sitten Damonin kanssa. Bojan lähtee USA:han uuden kullan kainaloon ja siellä on varmasti pian uusi ura kiikarissa. Eikä siellä muutenkaan sloveniankielinen bändi tulisi menestymään. Jos siis bändihommia jatkaa ja nimenomaan Amerikassa, niin pitää muuttua englanninkieliseksi ja sehän nyt ei ole kovin lupaavalta kuulostanut. Toisaalta tarviiko Bojanin nyt mitään uraa miettiäkään, Sadie tienaa kyllä niin paljon ja ura on sellaisessa nousujohteessa, että eiköhän se yhden poikkiksenkin siinä elätä.
Kiitos tästä.😂 Eiköhän Bojan yritä tehdä iso-Arskat.
 
vierailija
No sittenhän se on selvää miksi B on alkanut seurata. Ja en usko seurusteluun, voi olla ystävänkin tekemisistä kiinnostunut ja tukea.
Miksi et usko seurusteluun? Kukaan ei tiedä seurustelevatko, mutta kiinnostaisi tietää, miksi jotkut pitävät sitä vaihtoehtoa niin epätodennäköisenä. Sadiella ja Bojanilla on minusta paljon yhteisiä piirteitä elämässään.
 
vierailija
Mulla ei ole mitään syytä tai hinkua kieltää, jos B ja S välillä onkin jotain, mutta hivenen huvittaa, kuinka täällä on päädytty tiettyihin johtopäätöksiin Instaseuraamisten yms. muun höttöisen aihetodisteiden perusteella. Jos se matkailu jotain kertoo, niin miten kukaan ei kummastele, että Kris on lomaansa viettämässä ilmeisesti Damonin luona Lontoossa? Mihin ihmeeseen Kris sen tyttöystävänsä on jättänyt? Eikö kukaan haluaisi tarttua tähän? :D
Minä kummastelen. Jollei sitten gf ole siellä mukana.
 
vierailija
Kn linja näyttää olevan se että aliarvioi naista. Ei tuo avecia mukanaan maamme tärkeimpään juhlaan. Puolisona olisin pakannut laukkuni ja lähtenyt moisen sovinistisian luota muihin maisemiin.
Minä taas olisin pysynytkin piilossa mutta meitä on monenlaisia. Joku toinen täällä lupasi iskeä K ja olla joka paikassa näkyvillä että ei jää arvailujen varaan. Sitä tässä nyt odotellaan.
 
vierailija
Miksi täällä kompostissa on niitä, jotka edelleen sulkee kaikki aistinsa Kn gf suhteen Vauvallahan kaikki joukkopsykoosissa olevat on, ei tartte tänne tulla länkyttämään, ettei aihe muka kuulu keskusteluun. Jos olet täällä, niin välillä siitäkin puhutaan jotain. Nih!
Joillakin on tarve rajoittaa sanavapautta. Tai sitten ollaan edelleen liian syvällä siinä shipissä.
 
vierailija
Kun nyt täällä kerran saa olla negatiivinen, niin en voi sille mitään, että mua ärsyttää tuo Kärtsän gf:n piilottelu. Vaikka siis rakastan Kärtsää!

Ei tarttis sen kummemmin tuoda henkilöä julkisuuteen tai antaa haastatteluja naistenlehtiin, kunhan vaan sanois että seurustelee mutta ei halua puhua asiasta enempää. Tää kissa-hiirileikki on jotenkin niin tympeää, kun kuitenkin fanit tietää gf:n ja se seuraa keikoilla mukana ja myy paitoja. Ja vilahtelee somessa.

Mutta jokainen tyylillään.
Joo aivan käsittämätöntä toimintaa. Välillä tuntuu, että gf ään kohdistuisi vähemmän negatiivisuutta ilman tätä muka piilottelua.
 
vierailija
Ihan turha nimitys vauvalta kyllä poistuu nämä salanimetkin, jos yritettäisiin tuoda
Vaan eipä ole poistunut. Satoja viestejä jäljellä tai uskaltaisin veikata että jopa tuhansia.

Ja pitää muistaa myös että alku- ja puutarha-aikoina nimityksenä oli myrkkymuratti, muratti ja myrtsi muunmuassa. Ei niistä kukaan nokkiinsa ottanut. Siellä samassa puutarhassa eleli ruusujen seassa.
 
vierailija
Gf taitaa kovasti pitää tuosta mukana olemisesta, kun pääsee bäkkäreillekin tapaamaan ties ketä. Voisin itsekin pitää. Ehkä.
Joo kyllä minuakin sinänsä saattaisi jotkut jutut kiinnostaa mutta koska en halua näkyä missään niin valintani olisi kyllä pysyä taka-alalla. Ei H gf (oletettu sellainen) ole vilahdellut siellä ja täällä joten itse noudattaisin heidän linjaa.
 
vierailija
Miksi et usko seurusteluun? Kukaan ei tiedä seurustelevatko, mutta kiinnostaisi tietää, miksi jotkut pitävät sitä vaihtoehtoa niin epätodennäköisenä. Sadiella ja Bojanilla on minusta paljon yhteisiä piirteitä elämässään.
Musta ne perustelut on niin heppoiset, useampi juttu mistä se ajatus seurustelusta on lähtenyt on osoittautuneet väärinkäsityksiksi (BL jutut oli ihan epäselviä, huppari oli eri). B oli Nykissä ja tapasi S:n ystäviä ja perhettä, mutta ei se vielä ole osoitus seurustelusta. Mitään kuvia heistä läheisissä tunnelmissa ei ole nähty myöskään. Ehkä kaipaisin jotain sellaista, että juttu tuntuisi uskottavammalta, tai sitten jos tapaavat toisiaan suunnilleen kaikilla lomilla ja tauoilla, niin sekin viittaisi jo seurusteluun, vaikkei olisikaan mitään kuvia heistä yhdessä tms.
 

Yhteistyössä