Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kuvien kyttäys on älytöntä, mutta lentojen kyttäys toisten vapaa-ajalta on myös paha. Menee stalkkauksen puolelle ja aikuisten pitäisi se itsekin tajuta.
Tästä olen eri mieltä, että olisi stallausta, jos joku olisi pyrkimässä sinne lentokentälle kyttäämään niin siinä tapauksessa, nämä tiedot ovat kaikille nähtävissä ja onhan Kris voinut mennä jo aamulla vaikka vaihtolennolla
 
vierailija
Minusta lentojen "stalkkaus" on okei, jos sen tekee huvikseen, että on kiva katsella Krisiä lentämässä taivaalla tms. Toki voi ajatella, että näissä postauksissa on pieni riski, että joku menee oikeasti livenä stalkkaamaaan jos on Lontoossa, mutta eiköhän tällainen henkilö osaisi lennot kaivaa itsekin, ei ole rakettitiedettä.

Enkä puolustele tässä itseäni, koska en ole koskaan itse "stalkannut" tai kaivanut esiin mitään, en lentoja tai kuvien henkilöitä.
Eipä ole tainnut yksikään nauta vielä lentokentälle eksyä, vaikka lentoja on spekuloitu mennen tullen. Eli haitta on?
 
vierailija
Eikä olla tarkkaa lentoa stalkattu kun ek tiedetä monelta Kris lähtee ja onhan hän voinut lähteä jo päivällä. Tiedetään vaan et Maks vie hänet lentokentälle tänään
Ja onhan Maks voinut tuonkin huijata. Ehkä lähtevät vasta huomenna, ei voida tietää. Todennäköisesti laittavat jotain päivitystä vasta sitten, kun Kris on perillä Lontoossa.
 
vierailija
Hyvä jakso. Tätäkö varten se Matti taas Lontoili?
Vielä jatkan, että tässäkin William ja tää Freddie, joka ilmeisesti toimi Suomen delegaation omana hostina, kertoo miten Käärijää revittiin koko ajan ihan joka ilmansuuntaan. Ja Williamkin kertoo olleensa jopa pahoillaan, kun joutui pyytämään K:ta haastatteluihin ja joutui myötävaikuttamaan siihen mediamylläkkään. Se kiinnostus Käärijää kohtaan on ollut poikkeuksellista jopa siellä viisukuplassa, vaikka varmasti joka vuosi joku jollain tapaa nousee vähän enemmän pinnalle.
 
vierailija
Ihanko tosissaan jonkun mielestä lento-aikataulujen katsominen (jotka ovat muuten ihan julkista tietoa!) on verrattavissa siihen että stalkataan toisten instasta vilahduksia tietystä henkilöstä ja vedetään sitten jopa lapsi mukaan juttuun :eek:
 

Yhteistyössä