Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Toivottavasti oma sipuli kestää nämä aivan liian lyhyet yöunet, koska täällä soi jo herätyskello. Ensi yönä aion nukkua.

Tuohon kerhohuoneeseen liittyykin muistoja. Ikkunan vieressä oli jokin kauhtunut sohva, jossa olen käynyt mieleenpainuneen keskustelun erään miespuolisen opiskelukaverin kanssa. Hän palasi siihen keskusteluun ja hetkeen viestitse seuraavana päivänä. Et kuitenkaan Maskottileisarl taida olla hän nykytilanteestasi antamiesi tunnisteiden perusteella.

Ollaan silti voitu olla samoissa bileissä. En kuitenkaan muistaakseni sovi sinun kaivatustasi kertomiisi tunnisteisiin. Tosin nuo määrittelysi laatuleidien nykytilanteesta sopisivat. Ehkä olemme olleet etäisiä opiskelututtuja joskus tai ehkä olemme vaan olleet samantyyppisissä tilanteissa ja paikoissa koskaan toisiimme törmäämättä. Ainakin on yhteistä muistoja paikoista mahdollisesti samalta ajanjaksolta. Tämä saa hymyn huulille. Tekstisi ovat vaikuttaneet niin tutuilta. Ehkä se johtuikin siitä, että meillä on tavallaan yhteistä kokemushistoriaa, vaikka oltaisiinkin tuntemattomia toisillemme.

Toivottavasti löydät vielä oman laatuleidisi ja saat sen mitä kaipaat ja mistä haaveilet.

Terveisin ystäväsi yo-kylän kerhohuoneen sohvalta.
Kyllä, sinunkin viesteissäsi on jotain tuttua. Eikä vain se, että on oltu samoissa paikoissa. Mitähän minä nyt arvaisin kysyä... Oletko työskennellyt paikassa, jossa opetetaan viestintää? Tunnetko taiteilijoita? Oletko pelannut joukkuelajia SM-tasolla? Pidätkö unipäiväkirjaa? Kirjoitatko runoja?
 

Yhteistyössä