Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kyllä se minun mielestä oli ihan hyvä ilmoittaa crew:ille. Kuulostanut jutut tosi kummallisille ja nyt lähti jo lapasesta kun lähdettiin hakemaan tapaamista. Ei K ole hei sinun mikään ystävä jolta pyydetään jotain keskustelutukea. Ei hän ole vastuussa tunteitasi ja niiden tasoittamisesra.
 
vierailija
Mä kuolen täällä 😂 Teini lähetti watsapissa, että kato äiti Käärijä ja se sen poikaystävä Bojan 20 vuoden päästä. Tietää harrastuksestani.
 
vierailija
Mä kuolen täällä Teini lähetti watsapissa, että kato äiti Käärijä ja se sen poikaystävä Bojan 20 vuoden päästä. Tietää harrastuksestani.
Ihana että lapsi yrittää löytää yhteistä asioita sinun kanssasi :D <3
 
vierailija
Bojan on käsittääkseni opiskellut jonkin aikaa teatterikoulussa (sosiologian lisäksi), mutta en tiedä minkä tason koulu se on. Hän muisteli opiskeluaikojaan haastattelussa, jossa näytettiin myös tuo koulurakennus. Ehkä joku muu muistaa paremmin?

Käärijästä puhuessaan Boitsu on ainakin kuin avoin kirja, eikä pysty ainakaan kovin hyvin peittelemään ilmeitään, jos yrittääkään.😁

Näyttelijäntyössä lopputulos toki riippuu hyvin paljon rooleista, ohjaajasta ja tuotannosta yleensä.
Tää "avoin kirja" on kyllä ihan tän palstan hellimä myytti 😀
 
vierailija
Täällä vihataan kun osoitetaan huolta K:ta kohtaan, mutta ottaen huomioon kaikki lähiaikoina tapahtuneet asiat, toivon että K:lla on kaikki hyvin. Sanoi että arki on h*lvettiä, on ollut somehiljaisuus, tiukennetut turvatoimet, sekoja faneja viestittelemässä ties mitä... Varmaan ainakin henkisesti kuormittavaa ollut tämä syksy 😭
 
vierailija
Kärden keikasta jäi åäållisin piolin mieleen, että kaksi tyyppiä heitettiin ulos ehkä olivat liian päissään. Keikka keskeytettiin siksi ajaksi. Mää pompin ihan villinä. Joku pahoitti siitäkin mielensä. Kiitos ja anteeksi.
 
vierailija
Täällä vihataan kun osoitetaan huolta K:ta kohtaan, mutta ottaen huomioon kaikki lähiaikoina tapahtuneet asiat, toivon että K:lla on kaikki hyvin. Sanoi että arki on h*lvettiä, on ollut somehiljaisuus, tiukennetut turvatoimet, sekoja faneja viestittelemässä ties mitä... Varmaan ainakin henkisesti kuormittavaa ollut tämä syksy
Joo. Ja kun tietää millainen tyyppi K on niin ei voi muuta kun toivoa hänelle hyvää. Lippugatet ja muut sekopäät, sekä fanit että vihaajat... Ei ole ansaittua ollenkaan.
 
vierailija
Et ees häpeä idari
Jos aletaan jo järjestelemään tapaamista jotta henkilön tunteet tasoittuvat ja hän saa purkaa tuntemattomalle omia tuntojaan joita on kuukausia purkanut rumasti netissä ollaan minusta siinä pisteessä, että ehkä se on hyvä ilmoittaa että tälläinen henkilö yrittää kontaktia. Välttämättä ei ihan kauhean turvallista. Entä jos K ei koekaan samoin ja henkilö saa samanlaisen melttarin kuin täällä?
 

Yhteistyössä