Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kyllä ne kertoo ja openminded ei ole mikään ”nimitys”. Se käsitetään tosiaan tavallisimmin niin, ettei tuomitse muiden tekemisiä. Ei toki omiaankaan, mutta sen sanojan ei määritelmällisesti tarvitse itse elää valtavirrasta poikkeavasti.
Ja siis minä olen ”poikien suhteen kehittymistä” seuraava odottaja.
Kannattaa tutustua tarkemmin. Me emme tiedä mitä K tuolla tarkoitti,.mutta jos perehdyt se voi tarkoittaa paljon laajempaa asiaa kuin ettei tuomitse muita.
 
vierailija
Tämäpä juuri. Vaikea noudattaa "sääntöjä", jos ei tiedä niitä olevan olemassakaan. Ja ei edes ymmärrä kuuluvansa johonkin fandomiin tai shippaavansa
Se, että ihmettelee esimerkiksi, miksi jostain olemassa olevasta henkilöstä ei saa puhua, on kyllä ihan järkeen käypää näistä lähtökohdista.
En mä ainakaan ole liittynyt mihinkään fandomiin tai muuhun kerhoon joissa on jotkut säännöt joita vieläpä olisin luvannut noudattaa. Ihan vain fanitan niitä joita huvittaa enkä koskaan sokeasti. Pysyn kaukana kaikista kuppikunnista joissa on joku hierarkia ja sääntöjä ja niitä noudattamattomat on jotain hylkiötä.
 
vierailija
no ainakin jostain alitajunnasta se B:lle aika nopeasti tuli. Koska ottaa selkeästi K:n olkapäästä kiinni ja ohjaa kauemmas kun oli lähestymässä Krisiä. Miksi, en tiedä😅. Koska ei sen jälkeen ollut mitään koreografiaan(ihan kuin ois muuten ollut😂) joka ois vaatinut K:n menevän toiseen suuntaan. Se oli jotenkin niin huvittava kohta.
Millä videolla ja missä kohdassa tää näkyy?:D keikkavideoita NT:ltä katsoneena tällainen on näköjään mennyt silti ohi!
 
vierailija
Oletko lukenut tuon kirjoittajan muita ficcejä? Niissä on tosi paljon keskusteluita kink-juttujen olemuksesta ja dynamiikasta noin yleensä. :) Tosin iso osa on Jan/Nace/Kris/Jure-välillä.
Keskusteluja dynamiikasta ja kink-juttujen olemuksesta, oi! Muutamia Jance-ficcejä lukenut, mutta muuten KB focus ollut. Mitä tällaisia ficcejä JN kombolla esim on siltä kirjoittajalta, jossa myös keskustelua aiheesta?
 
vierailija
Tämä on tosi outo tulkinta. Kaikki fetissit eivät ole seksuaalisia, mutta ne rajoittuvat yleensä intiimisuhteisiin. Esim. ihminen voi saada kiksejä siitä, että hänen puolisonsa tekee jotain fetissikamaa aamupalapöydässä ei-seksuaalisessa kontekstissa. Se ei tarkoita, että sama asia hänen pomonsa tekemänä olisi kivaa tai edes okei, samalla lailla kuin se, että toivoo puolison kutsuvan häntä sängyssä vaikkapa lut kaksi ei tarkoita, että toivoisi samaa asiakkaaltaan neuvottelupöydässä. Jotain rajaa näihin ennakkokäsityksiin.
Ihan mielenkiinnosta jos henkilöllä on joku fetissi niin kuinka todennäköistä on että sitä harjoitettaisiin intiimisuhteen ulkopuolella vaikkapa nyt sitten työroolissa lavalla. Siis tuoko ihmiset fetissejään julki noin avoimesti?
 
vierailija
Pahvibojan tonight. Yes, because Yes. Anybody?!!?
Pahvipääbojanin nousua, eikun tulemista, odottaessa<3

Musta se ois parempi vaan viedä k18-klubikeikalle, jos siis mahdollista. Kn omalla keikalla, pahviB lähellä lavaa vaikka ihan päänä ja sit k18 keikalla vois irrota parempaa juttua, jos siitä K haluaa heittää. Esim apollossahan läppä lensi aika villisti ja piiskat yms otettiin mukaan showhun.

Mut onhan se heittäny vaikka ja mitä muunlaisillakin keikoilla, eli parempi pahvipääboitsu keikalla kuin 10 kaapissa (pun unintended, or not;))
 
vierailija
Keskusteluja dynamiikasta ja kink-juttujen olemuksesta, oi! Muutamia Jance-ficcejä lukenut, mutta muuten KB focus ollut. Mitä tällaisia ficcejä JN kombolla esim on siltä kirjoittajalta, jossa myös keskustelua aiheesta?
Hän kirjoitti Kinktober-sarjan, jossa on jatkuva juoni, jossa Kris, Nace ja Jan ovat D/s-suhteessa (jossa välillä tulee aikamoisia ihmissuhdedraamoja), Kris aloittaa myös Juren kanssa D/s-suhteen ja Jere on Bojanin kanssa. Myös hänen sen jälkeiset ficcinsä tuntuvat sijoittuvan samaan universumiin. https://archiveofourown.org/works/50440450
 
vierailija
vierailija
Kaivattiin kohtaa, jossa B 💙 "estää" 💚Kta ottamasta liikaa kontaktia (?) 💜Krisiin ccc aikana. Ainakin käden olalle laittaa... Tavastia. Sampitar kohokohdista JO, jos ei osu kohdalleen.
 

Yhteistyössä