Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ja päätin sitten tuoda oman panoksensa tähän hyvän mielen jutusteluun..?!
Kerroin vain, että ohittelen keskustelut, jotka ei kiinnosta. Ihan vain siksi, että suosittelen muitakin tekemään niin. Silloin vältyttäisiin monelta pahalta. Toki voit ottaa muiden kommentit aina negatiivisessa valossa, jos et muuta osaa. Se vaan valitettavasti latistaa keskustelua, jos se asenne on heti kaikkeen nega.
 
vierailija
Jaahas. Ärrimörrykät ovatkin vallanneet tänään tämän ketjun. Vauvan puolella parempi tunnelma ja asiallisempaa keskustelua.
Täällä on muutenkin ihan hölmöä väkeä kun tästä on tullut täysin JO/Bojan/balkan palsta ja K vaan surkea sivujuonne, joka muistetaan vaan jos se liittyy shippaukseen. En tiedä milloin muuttui tän paikan luonne.
 
vierailija
Kun on kaksi palstaa ja monet seuraavat molempia, niin kun toisella alkaa keskustelu aiheesta X, ihmiset helposti pitävät keskustelun sillä puolella, mistä voi syntyä kuva, ettei toisella palstalla kiinnostaisi aihe X, vaikkei se olisi ollenkaan totta.
 
vierailija
Oi voi, luulisi että Vauva on mennyt lukkoon kun täällä on tällaista… 😫 Mutta eilen oli kyllä erityisen lämmin ja ihana tunnelma, vaalitaan sitä sitten muistoissamme.

Palaan kirjoittamaan kunhan pahimmat kaunat on saatu purettua, toivottavasti pian.
💚💙 K&B best boyfriends forevö! 💙💚
 

Yhteistyössä