Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Olen kirjoittanut sinulle jo monta kertaa asian. Storyssä oli suomeksi kiitos. Se oli tekstimuodossa isolla ja yhteydessä oli Suomen lippu. Edellinen story koski tuota tapahtumaa jossa esittelevät palkintoa.

Kaikki ei ymmärrä kaikkea ccc
Ei ole ymmärtämisestä kysymys. Vaan huomion suuruudesta. Jos et lue tarkasti jotain postausta, se ei johdu ymmärryksen puutteesta, vaan ettei aihe kiinnosta syystä tai toisesta.
 
vierailija
Täällä taitaa olla taas ammattivalittajia liikkeellä. Tuntuu välillä vähän vaivaannuttavilta nämä vaatimukset huomioida Suomea. Ikään kuin oltaisiin vielä euroviisuissa maita edustamassa. Elämme kuitenkin globaalissa maailmassa missä myönnetään tunnustuksia sen mukaan kuinka paljon ruotsalaisessa suoratoistopalvelussa on soitettu artistin musiikkia. Tässä tapauksessa saksalainen studio on yhdessä slovenialaisen yhtyeen kanssa mahdollistanut sen että levy on olemassa, serbiasta käsin toimivan monikansallisen (pääasiassa amerikkalais-hollantilaisen) musiikkikorporaation haarakonttori mahdollistanut jakelun tuossa ruotsalaisessa musiikkipalvelussa.
 
vierailija
Ihan selkeäähän se siis oli että ollaan kiinnostuneita musiikista. Sinä missasit minun pointin. Turha surra onko ihmisen kiinnostuneita vain yhteydestä.Käärijään kun näkeehän sen ettei
Sulla on vissiin luetun ymmärtämisen kanssa jotain ongelmia. Kukaan ei ole surrut mitään Käärijä-yhteyteen liittyvää. Mun pointti oli korostaa positiivisessa hengessä sitä, miten just Suomen osalta on _konkreettista_ näyttöä musiikillisesta kiinnostuksesta kultalevyn ja Spotify-tilastojen muodossa. Keikoilla on hyvä meininki kaikkialla, mutta laajempi kiinnostus näkyy vain tilastojen ja kultalevyn tyyppisten saavutusten kautta. Ja kun monesti viitataan jotenkin Käärijä-yhteyteen Suomen osalta, niin nämä konkreettiset faktat vaan osoittaa kaikille, että kiinnostusta on juurikin musiikkia kohtaan.
 
vierailija
K onnistuu levittämään hyvää mieltä laajalle persoonansa kautta. Yhtään vähättelemättä B:n suosio perustuu suurelta osin hänen ulkonäköönsä, jota hän myös osaa hyvin hyödyntää. Toki on hyvä laulaja, mutta kun vähänkin seuraa julkisuutta hänen ympärillä (esim viisut) näkee, että suurin huomio tulee ulkoisista asioista. Varmasti on ystävällinen, mutta samanlaista taitoa kohdata ihmiset ei hänellä minusta ole kuin K:lla. Ei siis vielä ainakaan tällä hetkellä aiheuta samanlaista pöhinää persoonana kuin K. En voisi kuvitella, esim viisuissa B:ta K:n tilalle tai, että B olisi omassa maassaan saanut aikaan samanlaisen yhteishengen kuin K täällä. Ymmärsin aiemman kirjoituksen hakevan tätä.
B on mielestäni ihan erityisen karismaattinen, niin kuin myös K. En muutenkaan ymmärrä miksi pitää tehdä tuollaisia vastakkainasetteluja. Joku tai jotkut tekee näitä selvästi tahallaan, hämmentääkseen ja hajottaakseen porukkaa. Yksittäinen kommentti voi olla kenen vaan mutta sen huomaa, kun aina välillä alkaa oikein negailuaalto, missä joko B:tä, JO:ta tai K:ta lytätään ja arvostelevaan sävyyn vertaillaan.
 
vierailija
Bojan on minusta taas paljon kultaisemman oloinen kuin K, eikä suosio todellakaan tule ulkonäön perusteella. Suurin osahan sanoi huomanneensa Jokereista ulkoisesti ensin Nacen. Se vaan menee niin, että laulaja saa bändeissä aina eniten huomiota, mutta en itse ainakaan fanittaisi Bojania, ellei myös hänen luonteensa olisi niin ihastutttava.
Samaa mieltä 💖
 
vierailija
Ihan asiallisesti huomioitiin Suomi kultalevyn osalta. Voihan niitä tulla myöhemmin muistakin maista, ja ei joka kerta voi mitään riemuparaatia järjestää. Että juuri sopivasti nyt huomioitiin.
 

Yhteistyössä