Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kris: We had a wonderful gig in Tampere. What do you say Bojan?
Bojan: Why you ask? It was a good gig. A very special gig.
Kris: Indeed. That is exactly why I'm asking.
Bojan: What do you mean? We had a great audience, we were in sauna and sang karaoke. It was really nice.
Kris: And what else? What was really nice in Tampere gig?
Bojan: You mean when Jere kissed my neck? I remember, but...
Kris: But what? It was not the first time, do you mean that?
Bojan: Well....it's not your busines.
Kris: He has kissed you before? Has he?
Bojan: Maybe. Maybe not. He is quite a good kisser....
Kris: Please, stop. I am going crazy with you.
 
vierailija
@LadySLO:) my son has lots of friends who are from Kosovo (at least 10!) They were born in Finland but their parents came here as refugees during the war. Many were teenagers when they arrived here. What is the current situation of Kosovo? How does Slovenia ”view” them? If I undestood correctly there is tension with Serbia? My son went on holiday to Kosovo with his friends last year and he really liked it, but at the same time Finnish newspapers were writing about armed (?!) conflicts at the North border with Serbia and the Finnish Ministry of Foreign affairs was saying it’s not safe there. I think the situation has still not improved over the last year? I was just wondering because he wants to go there in December again.

”Interesting fact”: Our former president Martti Ahtisaari was involved in the Kosovo peace deal. (He died in October) https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ahtisaari_Plan
 
  • Tykkää
Reactions: LadySLO:)
vierailija
Minäkään en tykkää siitä, että halutaan tarkoituksella (?) hämmentää palstailijoiden välejä, Jokainen viihtyy siellä missä viihtyy ja pääasia, että on kaikilla mukavaa palstailla. Mun mielestä on ihana juttu, että voi halutessaan seilata kahdella palstalla vähän fiiliksenkin mukaan. Tykkään roisista, vähän "pas kasta" huumorista, mutta myös syvällisestä ja älykkäästä keskutelusta. On mahtava lukea ihmisten ajatuksia ja välillä huomaa samaistuvansa niihin ja ajattelevansa kuinka hyvin joku osaakin pukea ajatuksiaan sanoiksi.
Kivaa päivää kaikille <3
Minäkään en todellakaan tykkää vastakkainasettelusta!!! Ennemminkin niin, että erilaisia laivaosastoja ja puutarhoja, vähän niinkuin erilaisia tanssilattioita, joiden musa vaihtelee menon mukaan, ja sitten voi kukin valita itselleen sopivan kullakin hektellä ja mennä ja tulla oman tahdin mukaan. Olin se, joka kirjoitti aiemmin, että olisi mahtavaa, jos joku myös siellä seilaava voisi vinkata tälle puolelle, jos siellä pidempiä keskusteluja. Siitä ilmeisesti tämä vastakkainasettelu taas heräsi. Lisäsin myös viestiin tarkoituksena osoittaa molempi parempi, että läpät ja vitsit mahtavia, ja ne on todellakin osa tätä matkaa myös mulle. Huomasin vain, että kun koittaa händlätä arkea tässä samalla, niin siellä on ajoittain mielenkiintoisia pidempiä juttuja, muttei riitä aika käydä siellä (+itsekuri ja ajankäyttö tän suhteen), niin siksi kysyin, jos joku voisi tälle puolelle huudella laivan kaiuttimista, jos sellaista actionia siellä:)
 
vierailija
Ajatelkaa tyyppi nimeltä Jere Pöyhönen haluaa piiloutua artistinimen Käärijä taakse ja naamioitua pottatukkaan, sitten tulee tyyppi nimeltä Bojan Cvjetićanin, joka haluaa pöyhöttää tukkaa ja kutsua Jereksi 😀
 
  • Haha
Reactions: LadySLO:)
vierailija
Sillä videolla, jossa K sanoo vielä pitkällä kesäkuussa vähän hämillään nauraen, että mitä jäi eniten mieleen viisuista, että Bojan, mä tulkitsen sen naurun sellaiseksi, että K:ta vähän itseäänkin huvittaa, että toi on totuus. Mutta koska se on niin ihana totuus, ei halua alkaa valehtelemaankaan. Mutta naurattaa vähän myöntää asia - edelleen siinä.
Minusta se haastattelija ottaa sen tosi ihanasti, toisaalta silleen, että "no okeeei hei", mutta toisaalta silleen jotenkin tosi lämmöllä ja vastaanottavaisesti, että "ymmärrän ja jos haluat, niin puhu vain lisää" 🩷
Mulla nauratti tässä myös "of course Bojan" ja sit vielä sen jälkeen viisukavereita luetellessa (en muista kenet mainitsi sekä ennen että jälkeen Bn, joten heitän nyt esimerkkinä) Austria girls, of course Bojan, Alessandra.

Muut oli nimeltä mutta B oli etuliitteen kanssa of course Bojan. Se on muuttunu syksyyn mennessä The Bojaniksi:D
 
vierailija
Boss-meiningistä lämmenneille... lisää Bossia
Missä Boss-Bojan on nähtävissä? Mulla ei oo discordia, mutta kiinnostaa kovasti. BossBstä tulee myös mieleen se, kun pysäytti soiton keikalla, ja osoitti yleisössä häiriökäyttäytyvää tyyppiä.
 
vierailija
Kyllä ne lyhyet klipit JO instareelssissä on siitä Suomen tienposken ruokailusta.
Julkaistu milloin? Nyt keskusteltiin tuon kulta levyn tuottamasta Suomi-materiaalista ja huomiosta (tai vähän sen "vaisuudesta". En löydä niitä klippejä JO instasta ollenkaan.
Mutta heh, enpä ollut huomannutkaan, että Jokereiden reelseissä (tarkoitan siis videoita) on kiinnitettynä yksi video ja se on "How to carpe deim with Käärijä" xD
 

Yhteistyössä