Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
vierailija
For me, there was something else revealing when they visited A. When they are outside and they share SSOL with A and she's listening with the earbuds, and she thinks B sings "what a beautiful bay", and B comments "Oh, she thought I sing "What a beautiful babe", and then A busts out laughing and says (something like) "Oh I know you wouldn't sing what a beautiful babe"
That's quite interesting. :)
 
vierailija
Haluaisiko joku selittää rautalanka-tarkkuudella reaktion gay sex -paitaan
Mennyt ohi (paidan näin mutta en sitä että se annettiin K:lle)
G*y s*x -video:

Analyyseja?:D ei ainakaan tästä musta näyttänyt myöskään pahastuvan ollenkaan, kiitos tuli aidosti, mutta varmaan yllättyi vähän suoraviivaisemmasta sisällöstä huhhahgay-verrattuna.

Täysin irrallisena ja ohimenevänä aiheena, onko K muuten sanonut ennen keikoilla k*lli-sanaa?:D persettä ja kirosanoja, mut en oo tätä ennen kuullu.
 
New things for me again!!! Any hint where I can see it? Intrigued also about the new year mention at the Nordic tour, could a fellow passenger gardener explain that? Or a clip is always better for analysing
Ok I found it, it's a little different than in my memory.🤯🤯🤯 After B, she says "Bay, it wasn't babe!" and busts out laughing and you can hear Jure and some of the others laugh too. But that laugh of hers.... you'll see what I mean.
 
vierailija
G*y s*x -video:

Analyyseja? ei ainakaan tästä musta näyttänyt myöskään pahastuvan ollenkaan, kiitos tuli aidosti, mutta varmaan yllättyi vähän suoraviivaisemmasta sisällöstä huhhahgay-verrattuna.

Täysin irrallisena ja ohimenevänä aiheena, onko K muuten sanonut ennen keikoilla k*lli-sanaa? persettä ja kirosanoja, mut en oo tätä ennen kuullu.
Eikö Kärtsä jo kesällä kysynyt keikoilla, että onko isoku llisia miehiä paikalla? :p
 
vierailija
On kuulemma puhunut kulleista jo ennen Euroviisuja. Just jotain onko paikalla tai kehunut jonkun housut etumusta vitsillä tottakai. Näin ainakin keikoilla käynyt tuttuni on kertonut. Oli yksi juttu jota alkoi myöhemmin miettimään. Silloin piti vaan läppänä
 
vierailija
Siis ihan sama, mikä noiden yhteys on, ystävät vai something more, mutta eikö ole hiukan surullista, että eivät jostain syystä (erityisesti B) voi julkisesti tykätä tai kommentoida toistensa somea ja vaan on näitä kiertoteitä. 🥺
 
vierailija
On kuulemma puhunut kulleista jo ennen Euroviisuja. Just jotain onko paikalla tai kehunut jonkun housut etumusta vitsillä tottakai. Näin ainakin keikoilla käynyt tuttuni on kertonut. Oli yksi juttu jota alkoi myöhemmin miettimään. Silloin piti vaan läppänä
Hei muistan, että tästä oli puhetta jokin aika sitten, ja mulle jäi kiinnostaan tarkemmin, millasia läppiä heitellyt miehille tai miehiin liittyen ennen viisuja. Tuo housujen etumuksen kehuminen on kyllä aika mielenkiintoista:D tai harvoja varsinkaan räppiskenessä Suomessa osaisin kuvitella tekevän sitä, vitsillä siis tietenkin, mutta just mahtava K, että menee normien yli ja ali ja vierestä.

Tuo lisäys "vitsillä tottakai" on musta muuten aika kuvaava tähän hommaan moneen juttuun:D:) tyylillä joo joo, vitsillähän tässä vaan, ei tähän muuta liity, muuten vaan vaan sekoillaan ja kiehnätään!:)
 
vierailija
Without taking a stand on anyone's orientation or status of their relationship, I'll just say that I think if it involved someone from Slo, it would most likely stay private. Other than the guys from Sestre, I can't think of any Slo musician that has ever come out publicly...
LadySLO,
In Slovenia, are there any public figures like actors or others who are out of closet? Because it seems very odd that there woudn't be any openly gay people there.
 
vierailija
Hei muistan, että tästä oli puhetta jokin aika sitten, ja mulle jäi kiinnostaan tarkemmin, millasia läppiä heitellyt miehille tai miehiin liittyen ennen viisuja. Tuo housujen etumuksen kehuminen on kyllä aika mielenkiintoista tai harvoja varsinkaan räppiskenessä Suomessa osaisin kuvitella tekevän sitä, vitsillä siis tietenkin, mutta just mahtava K, että menee normien yli ja ali ja vierestä.

Tuo lisäys "vitsillä tottakai" on musta muuten aika kuvaava tähän hommaan moneen juttuun tyylillä joo joo, vitsillähän tässä vaan, ei tähän muuta liity, muuten vaan vaan sekoillaan ja kiehnätään!
Onhan se vielä oudompaa jos muka olisi tehty "fan servicenä" ennen viisuja.
 
vierailija
Onhan se vielä oudompaa jos muka olisi tehty "fan servicenä" ennen viisuja.
Tuosta housujen etumusjutusta sinänsä pointsit Klle, vaikka toki liittyy muitakin näkökulmia aiheeseen, että on uskaltanu (jo sillon ts ilman tätä suosiota) heittää tuommosta miehille. Niinku tänään on mainittu, niin miehille normit vielä tiukemmat huomionosoituksisssa muita miehiä kohtaan. Niin tuli mieleen, että tavallaanhan tuo on aika rohkeaa, kun ei tiedä, onko vastapuolella millaisia asenteita. Mut K kyllä lukee tilannetta ja ihmisiä musta tosi hyvin.

Lisäksi joskus täällä oli mainintaa, että ei ois varmaan miesflirttiläppiä voinut niin heittää minisuosiolla tähän suosioon verrattuna. Tarkoittaen varmaankin, että kun koittaa lyödä edes jollain tasolla läpi, niin voiko silloin ns riskeerata ja heittää sellaista, kun ei ole vastaavaa coolia auktoriteettia ja asemaa kuin nyt. Ja olin kyllä siitä samaa mieltä. Niin jotenkin yllättää, että silloin on ollut jo sellaista miesläppää.
 
vierailija
Mulla myös tuo selittely-juttu. Haluaisin jakaa, mutta en haluaisi joutua tilanteeseen, missä itselle hauskaa ja tärkeää juttua tulisi perustella ja avata ja pelkistää ja kohtaisi mahdollisesti ymmärtämättömyyttä. Tää on jotenkin nii spesiaali, niin tuntuisi herkältä avata, jos sitä ei ymmärrettäisi.
Sama. Muutaman kerran olen tosin ollut vähän vauva-moodissa ja heittänyt jotain K kuolaus-läppää normielämässä eikä se ole hurraa huutoja aiheuttanut. Ilmeistä päätellen ajattelevat että nyt se on flipannut totaalisesti. Vaikka kyllä ne varmasti osittain tietää jo, eivät vaan ymmärrä sitä ja ovat tosikkoja tämä suhteen. Tässä pitää tietää että oikeassa elämässä olen ollut melkoinen hissukka ja tämä on muutos siihen.

Shippijutut vaikenen kuoliaaksi. Enkä usko että ymmärrystä heruisi sillekään että jutustelen päivästä toiseen tuntemattomien kanssa näistä. Saatikka että kertoisin että on siellä sloveeni ja italialainenkin paikalla. En halua joutua puolustelemaan näitä niin mieluummin pidän ne salaisuutena.
 

Yhteistyössä