Kehutaan hallituksen (joitakin) päätöksiä -ketju

vierailija
Nimenomaan. Ainut syy miten tunnin juna, joka kestää siis oikeasti pidempään kuin tunnin, voi olla nopea on, että välillä ei pysähdytä. Eli käytännössä huononnetaan työmatkaliikennettä suurten kaupunkien välillä olevilta paikkakunnilta kaupunkeihin.
Juu ja tekee haittaa Salossa tiettyjen alueiden asukkaille, talot jäävät alle. Se junamatka menee oikeasti tosi sukkelaan, vapaa-ajanmatkustajalle tuskin on väliä, onko hieman lyhyempi matka, ja toisaalta työmatkailijat tekevät usein etätöitä junassa, jos on tarpeen.
 
vierailija
Eikös persujen ansiosta mietitä alaikäisten törkeiden mamurikollisten suhteen jotain uutta rangaistuskeinoa, ettei nuo laumaeläimet varasta suomalaisnuorilta kenkiä jalasta ja vaatteita päältä. Kännylstä puhumattakaan?
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija
Ensinnäkin...johan sen jo järkikin sanoo että kytille annetut rahat valuu jonnekin ...tiedän suunnilleen mihin mutta ei kannata kertoa koska suomen poliisin lonkerot ja sitärataa en pelkää älä sinänäkään, pelollahan tuo yksikin sika luulee saavansa itsensä historiankirjoihin
 
vierailija
Sitten kun päätös tulee, ensimmäisen saikkupäivän omavastuu on mielestäni hyvä päätös. Sehän on työehtosopimuksissa neuvoteltava juttu ja tuskin sen takia mitään nopeaa muutosta tapahtuu, mutta rehellisyyden nimissä on todettava että ei se ole liikaa vaadittu olla yhtä päivää omaan piikkiin saikulla. Se muutos siirtää aika paljon näitä krapulasaikuttajia ja sopivasti torstai-iltana sairastuvia takaisin elävien kirjoihin. Ja toisaalta aloilla, joissa sairauslomilla on tarkemmat kriteerit (esim. hoitoala), ei kenelläkään ole intressiä muuttaa nykykäytäntöä.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
Jos maahantulijoita, talouden/turvallisuuden kannalta miinusmerkkisiä, ei päästetä Suomeen eikä ulkomaille lähetetä lahjarahaa niin ne ovat erittäin hyviä päätöksiä.

En ole seurannut tarpeeksi mitä kaikkea on tapetilla.😳
 
vierailija
Tosi hienoon, et yli 10000 kuussa tienaavat saa vähän verohelpotuksii. Toi porukka maksanut niin kamalasti veroja et hyvä että vähän helpotetaan.

Kuiteskin yhen kympin tienaavan verohelpotukset pystytään kuristamaan kymmeneltä köyhältä tyhjänpantilta.
 
vierailija
ihan lyhyesti..

- suomalaisten peruskoulutukseen satsataan 200milj
- poliisien määrärahoja nostetaan
- jengirikollisuuteen puututaan
- maahanmuutto kiristyy
- työn verotukseen tulee kevennyksiä
- viimein lusmuilta leikataan ja työn tekeminen tehdään kannattavaksi
- yritysten toimintaedellytyksiä parannetaan, mikä tuo lisää työllisyyttä ja sitä kautta ostovoimaa ja viimein tämä oravanpyörä lähtee nytkähtämään oikeaan suuntaan.
 
vierailija
Ja sekin, että yksityislääkärien Kela-korvausosuus nousee on hyvä.


Jos mä haluan kotipaikkakunnan arvauskeskukseen niin ellei ole akuutti vaiva niin ajan saa jonnekin kuukauden päähän. Tai vasta paljon myöhemmin, luomenpoistoaikaa venailin kolme kuukautta.
"Etenkin moni eri lääkkeitä käyttävien dosetissa saattaa olla monia turhia lääkkeitä.

Proviisori Juha Hyyryläisen mukaan hurjin arvio on, että jopa puolet lääkkeistä voitaisiin jättää pois, jos lääkitys mitoitettaisiin oikein.

Toisinaan yhden lääkkeen haittavaikutuksia korjataan toisella lääkkeellä. Hyyryläisen mukaan nämä tapaukset tunnistetaan nykyään aiempaa paremmin"-yle-
 

Yhteistyössä