Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hep taas! 🔮 Kokeilin tällä kertaa vähän erilaista luenta tapaa. Kun aiemmin olen tehnyt kummallekin erillisen luennan, tällä kertaa nostin kummallekin vain yhden kortin, mutta nostin ne vieretysten, jotta näkisin heidän kummankin finaali illan kulun "käsi kädessä". Tämä on tosi vaikea tapa tehdä luenta, koska ollaan kummankin osalta vain yhden kortin varassa ja korttien pitäisi kulkea rinnakkain keskenään. Päätin kuitenkin tehdä tämän tällä tavalla, koska luotin heidän vahvaan yhteyteensä.

> Aloitin luennan tekemällä ns lämmittely-kysymyksen siitä, mitä kumpikin tunsi / ajatteli oman finaali esityksensä jälkeen.
Bojanille tuli Sauvojen Ässä, käänteisenä. Tämä oli vähän yllättävä, koska käänteisenä kortin avainsanoja on disappointing news, creative blocks, lack of passion/ energy, missed opportunities, wasted talent/potential. Eli tämä viittaisi siihen, että Bojan ei ollut ainakaan täysin tyytyväinen bändinsä finaali esitykseen tai jotain jäi hänen mielestään puuttumaan.

Jerelle taas tuli Miekkojen Ässä. Tämän kortin avainsanoja on victory, success, mental clarity, clear thinking, ability to concentrate, stimulating people and environments, new beginnings. Joten Jere sen sijaan oli erittäin tyytyväinen omaan esitykseensä, hän oli täynnä itsevarmuutta ja energiaa. (Minulle lukijana tämä ensimmäinen kysymys oli ennenkaikkea osoitus siitä, että vaikeampikin luenta-tapa toimii heidän kohdallaan, koska heti kummankin eka kortti oli niin täsmällinen vastaus kysymykseen ja tietyllä tavalla ne peilaa toisiaan.)

> Aloitus kysymyksen jälkeen annoin korttien pareittain vain kertoa finaali illan tapahtumista ilman, että rupean rajoittamaan tai ohjaamaan niitä tietyillä kysymyksillä. Ainoa miten siis johdatin luentaa on, että korttien kuuluisi kulkea yhdessä.
Jerelle tuli seuraavaksi Miekkojen 9. Kortti on hyvin ahdistava tunnelmaltaan, kuvassa on aina henkilö joka itkee ja värimaailma on hyvin synkkä. Kortin avainsanoja on anxiety, fear, negativity, breaking points and despair. Tämä kortti selkeästi kuvaa Jeren tunteita kun hänelle selvisi sijoittumisensa finaalissa. Illan on täytynyt olla emotionaalisesti todella raskas, koska harvoin näkee luennassa näin nopeaa käännöstä - ensin Jerellä oli todella positiivinen Miekkojen Ässä, ja seuraavaksi tunnelma putosi tähän "masennus korttiin".

Bojanille tuli samasta hetkestä Sauvojen 2. Opas kuvailee korttia: Two of Wands is the card of making decisions, leaving comfort, and taking risks. The card features a man standing on top of a castle and looking down at a miniature globe. This man has everything that he needs around him, but he still hungers for more. The Two of Wands reminds us that when we want to make progress in life and relationships, we have to take that first step into the unknown. We don’t get what we want by just thinking about it and keeping it as an idea in our heads.
Elikkä rinnakkain aseteltuna kortit osoittaa siihen suuntaan, että Bojan on päättänyt, että hän haluaa edetä tai lähentyä, ja ottaa jonkinlaisen riskin Jeren kanssa, joka taas oli keskellä valtavaa surua ja masennusta. Ehkä kyseessä on riski astumalla todella henkilökohtaiselle alueelle, ehkä hän ei ole ollut varma voiko hän käyttäytyä näin läheisesti Jeren kanssa, mutta hän on halunnut ja päättänyt kuitenkin yrittää.

> Jeren seuraava kortti oli Kolikkojen Kuningatar, mikä itseasiassa vastaa hyvin Bojanin Sauvojen 2 ja jatkaa illan kulkua loogisesti, koska kortti edustaa hoivaa ja turvaa. Avainsanoja on caring, caretaker, nurturing, comforting, welcoming, sensible. Kolikkojen Kuningatar edustaa turvallisuutta, oli se sitten romanttista tai platonista. Eli myös tämäkin kortti viittaa siihen suuntaan, että Bojanin "riskinotossa" oli kyse nimenomaan siitä, onko hän oikea ihminen tukemaan Jereä tällaisessa tilanteessa, työntääkö Jere hänet pois, voiko hän mahdollisesti suuttuakin tällaisesta "tunkeilevasta käytöksestä" Bojanin puolelta. Mutta Kolikkojen Kuningatar osoittaa, että Jere on tuntenut äärimmäistä mukavuutta, turvaa ja hoivaa, joten hän on täysin hyväksynyt tämän lähentymisen.

Bojanin seuraava kortti oli Kuppien 9, mikä myös jatkaa ihan samalla linjalla. You know those moments when you glance around and feel your heart overflowing with love and appreciation for everything you have in your life? That’s what the Nine of Cups is about: emotional fulfillment, happiness and contentment. This is why the Nine of Cups is often called the wish card. It comes as a sign that the planets aligned and you have everything you wished for. You could not be happier!
Eli tämäkin vain osoittaa, että Bojanin pyrkimys oli nimenomaan päästä lähelle ja henkilökohtaiselle alueelle, Jere on hyväksynyt hänen tarjoaman tuen ja hoivan, mikä taas on tehnyt Bojanin äärimmäisen onnelliseksi. Siinä missä Jeren aiempi kortti Miekkojen 9 edustaa äärimmäistä masennnusta, Maljojen 9 edustaa äärimmäistä onnea. Tämä ilta on molemmille ollut emotionaalinen vuoristorata, tunteet on kummallakin vaihdellut ääripäästä toiseen.

> Viimeiset kaksi korttia myös linkittyy aiemmin tekemiini luentoihin, koska Jerelle tuli Oikeudenmukaisuus. Tämä kortti siis edustaa sopimuksia, totuutta, rehellisyyttä, tunnustuksia, lupauksia. Tämä sama kortti tuli joku aika sitten Bojanille (mutta käänteisenä) kun kysyin hänen tuntemuksia Jerestä.
Bojanille viimeiseksi kortiksi tuli Voima, joka myös on hänen luennoissa tullut esiin aiemminkin. In Strength card, woman is stroking a lion—she has completely tamed this wild beast. Strength shows what is possible when resilience and kindness is applied to a situation. Sometimes, it is not brute force, but inner strength that makes the most impact on a person or a relationship.
Joten kun kortit yhdistää, ne viittaavat siihen että tuona iltana on tehty jotain tunnustuksia tai lupauksia toisille. Voima kortti taas osoittaa, että Bojanilla on tuon finaali illan päätteeksi ollut todella varma ja vahva olo heidän tilanteestaan. Hänellä on kortin kuvan mukaisesti ollut olo, että hän on "kesyttänyt leijonan" ja Oikeudenmukaisuus kortin viittaamat lupaukset tai tunnustukset on vahvistanut tätä sidettä heidän välillään.

Kun Are you - illan luennastakin kyseltiin, että uskonko esim pettämisen mahdollisuuteen, niin sanon jo nyt tästä luennasta, että en näe varsinaista pettämistä mutta toi Oikeudenmukaisuus + Voima korttien yhdistelmä kieltämättä häiritsee minua. Etenkin kun se on tullut esiin aiemminkin luennoissa, eli se on jäänyt "elämään" heidän välillään. Eli tulee väkisinkin vaikutelma, että jotain todella isoja tunnustuksia he ovat toisilleen vaihtaneet - ja nämä nimenomaan ovat rehellisiä, aitoja tunnustuksia tai lupauksia. Oikeudenmukaisuus kortissa ei ole kyse esim toisen huijaamisesta vaan se on nimenomaan totuus kortti.
 
vierailija
Mä kuulin ekan kerran miten toi nimi oikeasti lausutaan siinä kahvihaastatteluvideolla, jossa Bojan itse siis sanoo sen. Meinasin kuolla siihen paikkaan ja jumuiduin heti siihen kohtaan ainakin viiden kierroksen ajaksi (eli siis kelasin kyseistä kohtaa, joka oli videossa noin 9.:n sekunnin kohdalla ).
Koska lausuminen oli kuin ranskaa; ei ruman kulmikkaasti kuten itse luin, svjetikanin, vaan pehmeästi: sve-tidsanin ! 🩷
En kyllä tiedä, onko K sanonut sitä missään
Sama juttu 😅 olen ihan hypnoosissa kelannut tuohon kohtaan aivan liian monta kertaa. Myös etunimensä sanoo tosi pehmeästi, vähän kuin Bo(w)an, se j on tosi takana, melkein kurkussa, sellainen melkein glottal stop -pysähdys välissä. Huomasin että nyt lähiaikoina tekstitetyssä, viime syksynä tehdyssä radio-ohjelmassa jossa laulelevat sohvalla, haastattelija sanoo välillä samalla lailla nimen ja välillä selkeämmän j:n. Selvää on että Kärtsän Bojani-ääntämys on aika kaukana oikeasta 😁 mutta myös B:n tapa sanoa hyvin lyhyt yksitäryinen r Jere-nimessä on ihan supersöpö. 🥰

Jooh. Ja voitte arvata kuinka paljon kiksejä saan B:n sloveeniäänteistä, uuh niin kuumaa. Huvinsa kullakin 😅🔥

T. 🌙💜
 
vierailija
Olen vähän huvittuneena seurannut tätä shippausta ja naureskellut välillä teidän tulkinnoille. Katsoin sen timeline (oliko se tuon niminen?) koosteen ja hämmästyin itsekin. Kyllä te taidatte olla oikeassa sen suhteen, että Bojan oli hyvin ihastunut Jereen. Selvästi myös fanitti häntä kovasti. Ei se ole ollut pelkkää pelleilyä ja näytöstä, kyllähän Bojanin tunteet huokuvat ruudun läpi. Jännää on kuitenkin se, että Bojan oli aluksi hyvinkin läpinäkyvä, puhui avoimesti kaikesta Käärijään liittyvästä ja hakeutui hänen lähelleen. Jotakin kuitenkin on tapahtunut ja Bojanin käytös muuttui ihan yhtäkkiä. Hänestä tuli sulkeutuneempi. Menikö nämä toimittajien utelut naimisiinmenosta ja jatkuvat kyselyt Käärijästä ihon alle vai mitä tapahtui. Noh, te olette spekuloineet tätä jo kaksi kuukautta, minä taas olen myöhäisherännäinen.
 
vierailija
Hep taas! Kokeilin tällä kertaa vähän erilaista luenta tapaa. Kun aiemmin olen tehnyt kummallekin erillisen luennan, tällä kertaa nostin kummallekin vain yhden kortin, mutta nostin ne vieretysten, jotta näkisin heidän kummankin finaali illan kulun "käsi kädessä". Tämä on tosi vaikea tapa tehdä luenta, koska ollaan kummankin osalta vain yhden kortin varassa ja korttien pitäisi kulkea rinnakkain keskenään. Päätin kuitenkin tehdä tämän tällä tavalla, koska luotin heidän vahvaan yhteyteensä.

> Aloitin luennan tekemällä ns lämmittely-kysymyksen siitä, mitä kumpikin tunsi / ajatteli oman finaali esityksensä jälkeen.
Bojanille tuli Sauvojen Ässä, käänteisenä. Tämä oli vähän yllättävä, koska käänteisenä kortin avainsanoja on disappointing news, creative blocks, lack of passion/ energy, missed opportunities, wasted talent/potential. Eli tämä viittaisi siihen, että Bojan ei ollut ainakaan täysin tyytyväinen bändinsä finaali esitykseen tai jotain jäi hänen mielestään puuttumaan.

Jerelle taas tuli Miekkojen Ässä. Tämän kortin avainsanoja on victory, success, mental clarity, clear thinking, ability to concentrate, stimulating people and environments, new beginnings. Joten Jere sen sijaan oli erittäin tyytyväinen omaan esitykseensä, hän oli täynnä itsevarmuutta ja energiaa. (Minulle lukijana tämä ensimmäinen kysymys oli ennenkaikkea osoitus siitä, että vaikeampikin luenta-tapa toimii heidän kohdallaan, koska heti kummankin eka kortti oli niin täsmällinen vastaus kysymykseen ja tietyllä tavalla ne peilaa toisiaan.)

> Aloitus kysymyksen jälkeen annoin korttien pareittain vain kertoa finaali illan tapahtumista ilman, että rupean rajoittamaan tai ohjaamaan niitä tietyillä kysymyksillä. Ainoa miten siis johdatin luentaa on, että korttien kuuluisi kulkea yhdessä.
Jerelle tuli seuraavaksi Miekkojen 9. Kortti on hyvin ahdistava tunnelmaltaan, kuvassa on aina henkilö joka itkee ja värimaailma on hyvin synkkä. Kortin avainsanoja on anxiety, fear, negativity, breaking points and despair. Tämä kortti selkeästi kuvaa Jeren tunteita kun hänelle selvisi sijoittumisensa finaalissa. Illan on täytynyt olla emotionaalisesti todella raskas, koska harvoin näkee luennassa näin nopeaa käännöstä - ensin Jerellä oli todella positiivinen Miekkojen Ässä, ja seuraavaksi tunnelma putosi tähän "masennus korttiin".

Bojanille tuli samasta hetkestä Sauvojen 2. Opas kuvailee korttia: Two of Wands is the card of making decisions, leaving comfort, and taking risks. The card features a man standing on top of a castle and looking down at a miniature globe. This man has everything that he needs around him, but he still hungers for more. The Two of Wands reminds us that when we want to make progress in life and relationships, we have to take that first step into the unknown. We don’t get what we want by just thinking about it and keeping it as an idea in our heads.
Elikkä rinnakkain aseteltuna kortit osoittaa siihen suuntaan, että Bojan on päättänyt, että hän haluaa edetä tai lähentyä, ja ottaa jonkinlaisen riskin Jeren kanssa, joka taas oli keskellä valtavaa surua ja masennusta. Ehkä kyseessä on riski astumalla todella henkilökohtaiselle alueelle, ehkä hän ei ole ollut varma voiko hän käyttäytyä näin läheisesti Jeren kanssa, mutta hän on halunnut ja päättänyt kuitenkin yrittää.

> Jeren seuraava kortti oli Kolikkojen Kuningatar, mikä itseasiassa vastaa hyvin Bojanin Sauvojen 2 ja jatkaa illan kulkua loogisesti, koska kortti edustaa hoivaa ja turvaa. Avainsanoja on caring, caretaker, nurturing, comforting, welcoming, sensible. Kolikkojen Kuningatar edustaa turvallisuutta, oli se sitten romanttista tai platonista. Eli myös tämäkin kortti viittaa siihen suuntaan, että Bojanin "riskinotossa" oli kyse nimenomaan siitä, onko hän oikea ihminen tukemaan Jereä tällaisessa tilanteessa, työntääkö Jere hänet pois, voiko hän mahdollisesti suuttuakin tällaisesta "tunkeilevasta käytöksestä" Bojanin puolelta. Mutta Kolikkojen Kuningatar osoittaa, että Jere on tuntenut äärimmäistä mukavuutta, turvaa ja hoivaa, joten hän on täysin hyväksynyt tämän lähentymisen.

Bojanin seuraava kortti oli Kuppien 9, mikä myös jatkaa ihan samalla linjalla. You know those moments when you glance around and feel your heart overflowing with love and appreciation for everything you have in your life? That’s what the Nine of Cups is about: emotional fulfillment, happiness and contentment. This is why the Nine of Cups is often called the wish card. It comes as a sign that the planets aligned and you have everything you wished for. You could not be happier!
Eli tämäkin vain osoittaa, että Bojanin pyrkimys oli nimenomaan päästä lähelle ja henkilökohtaiselle alueelle, Jere on hyväksynyt hänen tarjoaman tuen ja hoivan, mikä taas on tehnyt Bojanin äärimmäisen onnelliseksi. Siinä missä Jeren aiempi kortti Miekkojen 9 edustaa äärimmäistä masennnusta, Maljojen 9 edustaa äärimmäistä onnea. Tämä ilta on molemmille ollut emotionaalinen vuoristorata, tunteet on kummallakin vaihdellut ääripäästä toiseen.

> Viimeiset kaksi korttia myös linkittyy aiemmin tekemiini luentoihin, koska Jerelle tuli Oikeudenmukaisuus. Tämä kortti siis edustaa sopimuksia, totuutta, rehellisyyttä, tunnustuksia, lupauksia. Tämä sama kortti tuli joku aika sitten Bojanille (mutta käänteisenä) kun kysyin hänen tuntemuksia Jerestä.
Bojanille viimeiseksi kortiksi tuli Voima, joka myös on hänen luennoissa tullut esiin aiemminkin. In Strength card, woman is stroking a lion—she has completely tamed this wild beast. Strength shows what is possible when resilience and kindness is applied to a situation. Sometimes, it is not brute force, but inner strength that makes the most impact on a person or a relationship.
Joten kun kortit yhdistää, ne viittaavat siihen että tuona iltana on tehty jotain tunnustuksia tai lupauksia toisille. Voima kortti taas osoittaa, että Bojanilla on tuon finaali illan päätteeksi ollut todella varma ja vahva olo heidän tilanteestaan. Hänellä on kortin kuvan mukaisesti ollut olo, että hän on "kesyttänyt leijonan" ja Oikeudenmukaisuus kortin viittaamat lupaukset tai tunnustukset on vahvistanut tätä sidettä heidän välillään.

Kun Are you - illan luennastakin kyseltiin, että uskonko esim pettämisen mahdollisuuteen, niin sanon jo nyt tästä luennasta, että en näe varsinaista pettämistä mutta toi Oikeudenmukaisuus + Voima korttien yhdistelmä kieltämättä häiritsee minua. Etenkin kun se on tullut esiin aiemminkin luennoissa, eli se on jäänyt "elämään" heidän välillään. Eli tulee väkisinkin vaikutelma, että jotain todella isoja tunnustuksia he ovat toisilleen vaihtaneet - ja nämä nimenomaan ovat rehellisiä, aitoja tunnustuksia tai lupauksia. Oikeudenmukaisuus kortissa ei ole kyse esim toisen huijaamisesta vaan se on nimenomaan totuus kortti.
Kiitos jälleen! Tosta luennasta tuli kyllä hyvä fiilis :) Nyt alkaakin sit pohtiminen et mitä on tunnustettu ja/tai lupailtu :D
 
vierailija
Hep taas! Kokeilin tällä kertaa vähän erilaista luenta tapaa. Kun aiemmin olen tehnyt kummallekin erillisen luennan, tällä kertaa nostin kummallekin vain yhden kortin, mutta nostin ne vieretysten, jotta näkisin heidän kummankin finaali illan kulun "käsi kädessä". Tämä on tosi vaikea tapa tehdä luenta, koska ollaan kummankin osalta vain yhden kortin varassa ja korttien pitäisi kulkea rinnakkain keskenään. Päätin kuitenkin tehdä tämän tällä tavalla, koska luotin heidän vahvaan yhteyteensä.

> Aloitin luennan tekemällä ns lämmittely-kysymyksen siitä, mitä kumpikin tunsi / ajatteli oman finaali esityksensä jälkeen.
Bojanille tuli Sauvojen Ässä, käänteisenä. Tämä oli vähän yllättävä, koska käänteisenä kortin avainsanoja on disappointing news, creative blocks, lack of passion/ energy, missed opportunities, wasted talent/potential. Eli tämä viittaisi siihen, että Bojan ei ollut ainakaan täysin tyytyväinen bändinsä finaali esitykseen tai jotain jäi hänen mielestään puuttumaan.

Jerelle taas tuli Miekkojen Ässä. Tämän kortin avainsanoja on victory, success, mental clarity, clear thinking, ability to concentrate, stimulating people and environments, new beginnings. Joten Jere sen sijaan oli erittäin tyytyväinen omaan esitykseensä, hän oli täynnä itsevarmuutta ja energiaa. (Minulle lukijana tämä ensimmäinen kysymys oli ennenkaikkea osoitus siitä, että vaikeampikin luenta-tapa toimii heidän kohdallaan, koska heti kummankin eka kortti oli niin täsmällinen vastaus kysymykseen ja tietyllä tavalla ne peilaa toisiaan.)

> Aloitus kysymyksen jälkeen annoin korttien pareittain vain kertoa finaali illan tapahtumista ilman, että rupean rajoittamaan tai ohjaamaan niitä tietyillä kysymyksillä. Ainoa miten siis johdatin luentaa on, että korttien kuuluisi kulkea yhdessä.
Jerelle tuli seuraavaksi Miekkojen 9. Kortti on hyvin ahdistava tunnelmaltaan, kuvassa on aina henkilö joka itkee ja värimaailma on hyvin synkkä. Kortin avainsanoja on anxiety, fear, negativity, breaking points and despair. Tämä kortti selkeästi kuvaa Jeren tunteita kun hänelle selvisi sijoittumisensa finaalissa. Illan on täytynyt olla emotionaalisesti todella raskas, koska harvoin näkee luennassa näin nopeaa käännöstä - ensin Jerellä oli todella positiivinen Miekkojen Ässä, ja seuraavaksi tunnelma putosi tähän "masennus korttiin".

Bojanille tuli samasta hetkestä Sauvojen 2. Opas kuvailee korttia: Two of Wands is the card of making decisions, leaving comfort, and taking risks. The card features a man standing on top of a castle and looking down at a miniature globe. This man has everything that he needs around him, but he still hungers for more. The Two of Wands reminds us that when we want to make progress in life and relationships, we have to take that first step into the unknown. We don’t get what we want by just thinking about it and keeping it as an idea in our heads.
Elikkä rinnakkain aseteltuna kortit osoittaa siihen suuntaan, että Bojan on päättänyt, että hän haluaa edetä tai lähentyä, ja ottaa jonkinlaisen riskin Jeren kanssa, joka taas oli keskellä valtavaa surua ja masennusta. Ehkä kyseessä on riski astumalla todella henkilökohtaiselle alueelle, ehkä hän ei ole ollut varma voiko hän käyttäytyä näin läheisesti Jeren kanssa, mutta hän on halunnut ja päättänyt kuitenkin yrittää.

> Jeren seuraava kortti oli Kolikkojen Kuningatar, mikä itseasiassa vastaa hyvin Bojanin Sauvojen 2 ja jatkaa illan kulkua loogisesti, koska kortti edustaa hoivaa ja turvaa. Avainsanoja on caring, caretaker, nurturing, comforting, welcoming, sensible. Kolikkojen Kuningatar edustaa turvallisuutta, oli se sitten romanttista tai platonista. Eli myös tämäkin kortti viittaa siihen suuntaan, että Bojanin "riskinotossa" oli kyse nimenomaan siitä, onko hän oikea ihminen tukemaan Jereä tällaisessa tilanteessa, työntääkö Jere hänet pois, voiko hän mahdollisesti suuttuakin tällaisesta "tunkeilevasta käytöksestä" Bojanin puolelta. Mutta Kolikkojen Kuningatar osoittaa, että Jere on tuntenut äärimmäistä mukavuutta, turvaa ja hoivaa, joten hän on täysin hyväksynyt tämän lähentymisen.

Bojanin seuraava kortti oli Kuppien 9, mikä myös jatkaa ihan samalla linjalla. You know those moments when you glance around and feel your heart overflowing with love and appreciation for everything you have in your life? That’s what the Nine of Cups is about: emotional fulfillment, happiness and contentment. This is why the Nine of Cups is often called the wish card. It comes as a sign that the planets aligned and you have everything you wished for. You could not be happier!
Eli tämäkin vain osoittaa, että Bojanin pyrkimys oli nimenomaan päästä lähelle ja henkilökohtaiselle alueelle, Jere on hyväksynyt hänen tarjoaman tuen ja hoivan, mikä taas on tehnyt Bojanin äärimmäisen onnelliseksi. Siinä missä Jeren aiempi kortti Miekkojen 9 edustaa äärimmäistä masennnusta, Maljojen 9 edustaa äärimmäistä onnea. Tämä ilta on molemmille ollut emotionaalinen vuoristorata, tunteet on kummallakin vaihdellut ääripäästä toiseen.

> Viimeiset kaksi korttia myös linkittyy aiemmin tekemiini luentoihin, koska Jerelle tuli Oikeudenmukaisuus. Tämä kortti siis edustaa sopimuksia, totuutta, rehellisyyttä, tunnustuksia, lupauksia. Tämä sama kortti tuli joku aika sitten Bojanille (mutta käänteisenä) kun kysyin hänen tuntemuksia Jerestä.
Bojanille viimeiseksi kortiksi tuli Voima, joka myös on hänen luennoissa tullut esiin aiemminkin. In Strength card, woman is stroking a lion—she has completely tamed this wild beast. Strength shows what is possible when resilience and kindness is applied to a situation. Sometimes, it is not brute force, but inner strength that makes the most impact on a person or a relationship.
Joten kun kortit yhdistää, ne viittaavat siihen että tuona iltana on tehty jotain tunnustuksia tai lupauksia toisille. Voima kortti taas osoittaa, että Bojanilla on tuon finaali illan päätteeksi ollut todella varma ja vahva olo heidän tilanteestaan. Hänellä on kortin kuvan mukaisesti ollut olo, että hän on "kesyttänyt leijonan" ja Oikeudenmukaisuus kortin viittaamat lupaukset tai tunnustukset on vahvistanut tätä sidettä heidän välillään.

Kun Are you - illan luennastakin kyseltiin, että uskonko esim pettämisen mahdollisuuteen, niin sanon jo nyt tästä luennasta, että en näe varsinaista pettämistä mutta toi Oikeudenmukaisuus + Voima korttien yhdistelmä kieltämättä häiritsee minua. Etenkin kun se on tullut esiin aiemminkin luennoissa, eli se on jäänyt "elämään" heidän välillään. Eli tulee väkisinkin vaikutelma, että jotain todella isoja tunnustuksia he ovat toisilleen vaihtaneet - ja nämä nimenomaan ovat rehellisiä, aitoja tunnustuksia tai lupauksia. Oikeudenmukaisuus kortissa ei ole kyse esim toisen huijaamisesta vaan se on nimenomaan totuus kortti.
Kiitos tulkinnasta.🫶 Näin olen itsekin kuvitellut asioiden menneen.☺
 
vierailija
Kiitos tarot-taitaja❤ Kyllä tuntuu luennat olevan jälleen linjassa sen kanssa, mitä olemme spekuloineet.

Tuon finaali-illan tunteiden vuoristoradan on täytynyt olla todella TODELLA intensiivinen kummallekin, mutta erityisesti Jerelle. Tuli tunne, että onneksi Bojan oli siellä ja uskalsi tukea Jereä. Niissä hetkissä tuntuu universumin palapelin palaset todella loksahtaneen kohdilleen.

Kuinka monta erilaista korttia käyttämässäsi tarot-pakassa muuten on?
 
vierailija
Hep taas! Kokeilin tällä kertaa vähän erilaista luenta tapaa. Kun aiemmin olen tehnyt kummallekin erillisen luennan, tällä kertaa nostin kummallekin vain yhden kortin, mutta nostin ne vieretysten, jotta näkisin heidän kummankin finaali illan kulun "käsi kädessä". Tämä on tosi vaikea tapa tehdä luenta, koska ollaan kummankin osalta vain yhden kortin varassa ja korttien pitäisi kulkea rinnakkain keskenään. Päätin kuitenkin tehdä tämän tällä tavalla, koska luotin heidän vahvaan yhteyteensä.

> Aloitin luennan tekemällä ns lämmittely-kysymyksen siitä, mitä kumpikin tunsi / ajatteli oman finaali esityksensä jälkeen.
Bojanille tuli Sauvojen Ässä, käänteisenä. Tämä oli vähän yllättävä, koska käänteisenä kortin avainsanoja on disappointing news, creative blocks, lack of passion/ energy, missed opportunities, wasted talent/potential. Eli tämä viittaisi siihen, että Bojan ei ollut ainakaan täysin tyytyväinen bändinsä finaali esitykseen tai jotain jäi hänen mielestään puuttumaan.

Jerelle taas tuli Miekkojen Ässä. Tämän kortin avainsanoja on victory, success, mental clarity, clear thinking, ability to concentrate, stimulating people and environments, new beginnings. Joten Jere sen sijaan oli erittäin tyytyväinen omaan esitykseensä, hän oli täynnä itsevarmuutta ja energiaa. (Minulle lukijana tämä ensimmäinen kysymys oli ennenkaikkea osoitus siitä, että vaikeampikin luenta-tapa toimii heidän kohdallaan, koska heti kummankin eka kortti oli niin täsmällinen vastaus kysymykseen ja tietyllä tavalla ne peilaa toisiaan.)

> Aloitus kysymyksen jälkeen annoin korttien pareittain vain kertoa finaali illan tapahtumista ilman, että rupean rajoittamaan tai ohjaamaan niitä tietyillä kysymyksillä. Ainoa miten siis johdatin luentaa on, että korttien kuuluisi kulkea yhdessä.
Jerelle tuli seuraavaksi Miekkojen 9. Kortti on hyvin ahdistava tunnelmaltaan, kuvassa on aina henkilö joka itkee ja värimaailma on hyvin synkkä. Kortin avainsanoja on anxiety, fear, negativity, breaking points and despair. Tämä kortti selkeästi kuvaa Jeren tunteita kun hänelle selvisi sijoittumisensa finaalissa. Illan on täytynyt olla emotionaalisesti todella raskas, koska harvoin näkee luennassa näin nopeaa käännöstä - ensin Jerellä oli todella positiivinen Miekkojen Ässä, ja seuraavaksi tunnelma putosi tähän "masennus korttiin".

Bojanille tuli samasta hetkestä Sauvojen 2. Opas kuvailee korttia: Two of Wands is the card of making decisions, leaving comfort, and taking risks. The card features a man standing on top of a castle and looking down at a miniature globe. This man has everything that he needs around him, but he still hungers for more. The Two of Wands reminds us that when we want to make progress in life and relationships, we have to take that first step into the unknown. We don’t get what we want by just thinking about it and keeping it as an idea in our heads.
Elikkä rinnakkain aseteltuna kortit osoittaa siihen suuntaan, että Bojan on päättänyt, että hän haluaa edetä tai lähentyä, ja ottaa jonkinlaisen riskin Jeren kanssa, joka taas oli keskellä valtavaa surua ja masennusta. Ehkä kyseessä on riski astumalla todella henkilökohtaiselle alueelle, ehkä hän ei ole ollut varma voiko hän käyttäytyä näin läheisesti Jeren kanssa, mutta hän on halunnut ja päättänyt kuitenkin yrittää.

> Jeren seuraava kortti oli Kolikkojen Kuningatar, mikä itseasiassa vastaa hyvin Bojanin Sauvojen 2 ja jatkaa illan kulkua loogisesti, koska kortti edustaa hoivaa ja turvaa. Avainsanoja on caring, caretaker, nurturing, comforting, welcoming, sensible. Kolikkojen Kuningatar edustaa turvallisuutta, oli se sitten romanttista tai platonista. Eli myös tämäkin kortti viittaa siihen suuntaan, että Bojanin "riskinotossa" oli kyse nimenomaan siitä, onko hän oikea ihminen tukemaan Jereä tällaisessa tilanteessa, työntääkö Jere hänet pois, voiko hän mahdollisesti suuttuakin tällaisesta "tunkeilevasta käytöksestä" Bojanin puolelta. Mutta Kolikkojen Kuningatar osoittaa, että Jere on tuntenut äärimmäistä mukavuutta, turvaa ja hoivaa, joten hän on täysin hyväksynyt tämän lähentymisen.

Bojanin seuraava kortti oli Kuppien 9, mikä myös jatkaa ihan samalla linjalla. You know those moments when you glance around and feel your heart overflowing with love and appreciation for everything you have in your life? That’s what the Nine of Cups is about: emotional fulfillment, happiness and contentment. This is why the Nine of Cups is often called the wish card. It comes as a sign that the planets aligned and you have everything you wished for. You could not be happier!
Eli tämäkin vain osoittaa, että Bojanin pyrkimys oli nimenomaan päästä lähelle ja henkilökohtaiselle alueelle, Jere on hyväksynyt hänen tarjoaman tuen ja hoivan, mikä taas on tehnyt Bojanin äärimmäisen onnelliseksi. Siinä missä Jeren aiempi kortti Miekkojen 9 edustaa äärimmäistä masennnusta, Maljojen 9 edustaa äärimmäistä onnea. Tämä ilta on molemmille ollut emotionaalinen vuoristorata, tunteet on kummallakin vaihdellut ääripäästä toiseen.

> Viimeiset kaksi korttia myös linkittyy aiemmin tekemiini luentoihin, koska Jerelle tuli Oikeudenmukaisuus. Tämä kortti siis edustaa sopimuksia, totuutta, rehellisyyttä, tunnustuksia, lupauksia. Tämä sama kortti tuli joku aika sitten Bojanille (mutta käänteisenä) kun kysyin hänen tuntemuksia Jerestä.
Bojanille viimeiseksi kortiksi tuli Voima, joka myös on hänen luennoissa tullut esiin aiemminkin. In Strength card, woman is stroking a lion—she has completely tamed this wild beast. Strength shows what is possible when resilience and kindness is applied to a situation. Sometimes, it is not brute force, but inner strength that makes the most impact on a person or a relationship.
Joten kun kortit yhdistää, ne viittaavat siihen että tuona iltana on tehty jotain tunnustuksia tai lupauksia toisille. Voima kortti taas osoittaa, että Bojanilla on tuon finaali illan päätteeksi ollut todella varma ja vahva olo heidän tilanteestaan. Hänellä on kortin kuvan mukaisesti ollut olo, että hän on "kesyttänyt leijonan" ja Oikeudenmukaisuus kortin viittaamat lupaukset tai tunnustukset on vahvistanut tätä sidettä heidän välillään.

Kun Are you - illan luennastakin kyseltiin, että uskonko esim pettämisen mahdollisuuteen, niin sanon jo nyt tästä luennasta, että en näe varsinaista pettämistä mutta toi Oikeudenmukaisuus + Voima korttien yhdistelmä kieltämättä häiritsee minua. Etenkin kun se on tullut esiin aiemminkin luennoissa, eli se on jäänyt "elämään" heidän välillään. Eli tulee väkisinkin vaikutelma, että jotain todella isoja tunnustuksia he ovat toisilleen vaihtaneet - ja nämä nimenomaan ovat rehellisiä, aitoja tunnustuksia tai lupauksia. Oikeudenmukaisuus kortissa ei ole kyse esim toisen huijaamisesta vaan se on nimenomaan totuus kortti.
Olenko muuten ainoa jonka mielestä jokereiden semi esitys oli parempi ku finaalin? tuli vaan mieleen kun tossa tuli esille että B olisi ollut pettynyt finaalin esitykseen. :D kiitos taas tarotar, tuli heti sellanen olo että nyt taas pystyn käydä nukkumaan rauhallisissa fiiliksissä ☺
 
vierailija
Hep taas! Kokeilin tällä kertaa vähän erilaista luenta tapaa. Kun aiemmin olen tehnyt kummallekin erillisen luennan, tällä kertaa nostin kummallekin vain yhden kortin, mutta nostin ne vieretysten, jotta näkisin heidän kummankin finaali illan kulun "käsi kädessä". Tämä on tosi vaikea tapa tehdä luenta, koska ollaan kummankin osalta vain yhden kortin varassa ja korttien pitäisi kulkea rinnakkain keskenään. Päätin kuitenkin tehdä tämän tällä tavalla, koska luotin heidän vahvaan yhteyteensä.

> Aloitin luennan tekemällä ns lämmittely-kysymyksen siitä, mitä kumpikin tunsi / ajatteli oman finaali esityksensä jälkeen.
Bojanille tuli Sauvojen Ässä, käänteisenä. Tämä oli vähän yllättävä, koska käänteisenä kortin avainsanoja on disappointing news, creative blocks, lack of passion/ energy, missed opportunities, wasted talent/potential. Eli tämä viittaisi siihen, että Bojan ei ollut ainakaan täysin tyytyväinen bändinsä finaali esitykseen tai jotain jäi hänen mielestään puuttumaan.

Jerelle taas tuli Miekkojen Ässä. Tämän kortin avainsanoja on victory, success, mental clarity, clear thinking, ability to concentrate, stimulating people and environments, new beginnings. Joten Jere sen sijaan oli erittäin tyytyväinen omaan esitykseensä, hän oli täynnä itsevarmuutta ja energiaa. (Minulle lukijana tämä ensimmäinen kysymys oli ennenkaikkea osoitus siitä, että vaikeampikin luenta-tapa toimii heidän kohdallaan, koska heti kummankin eka kortti oli niin täsmällinen vastaus kysymykseen ja tietyllä tavalla ne peilaa toisiaan.)

> Aloitus kysymyksen jälkeen annoin korttien pareittain vain kertoa finaali illan tapahtumista ilman, että rupean rajoittamaan tai ohjaamaan niitä tietyillä kysymyksillä. Ainoa miten siis johdatin luentaa on, että korttien kuuluisi kulkea yhdessä.
Jerelle tuli seuraavaksi Miekkojen 9. Kortti on hyvin ahdistava tunnelmaltaan, kuvassa on aina henkilö joka itkee ja värimaailma on hyvin synkkä. Kortin avainsanoja on anxiety, fear, negativity, breaking points and despair. Tämä kortti selkeästi kuvaa Jeren tunteita kun hänelle selvisi sijoittumisensa finaalissa. Illan on täytynyt olla emotionaalisesti todella raskas, koska harvoin näkee luennassa näin nopeaa käännöstä - ensin Jerellä oli todella positiivinen Miekkojen Ässä, ja seuraavaksi tunnelma putosi tähän "masennus korttiin".

Bojanille tuli samasta hetkestä Sauvojen 2. Opas kuvailee korttia: Two of Wands is the card of making decisions, leaving comfort, and taking risks. The card features a man standing on top of a castle and looking down at a miniature globe. This man has everything that he needs around him, but he still hungers for more. The Two of Wands reminds us that when we want to make progress in life and relationships, we have to take that first step into the unknown. We don’t get what we want by just thinking about it and keeping it as an idea in our heads.
Elikkä rinnakkain aseteltuna kortit osoittaa siihen suuntaan, että Bojan on päättänyt, että hän haluaa edetä tai lähentyä, ja ottaa jonkinlaisen riskin Jeren kanssa, joka taas oli keskellä valtavaa surua ja masennusta. Ehkä kyseessä on riski astumalla todella henkilökohtaiselle alueelle, ehkä hän ei ole ollut varma voiko hän käyttäytyä näin läheisesti Jeren kanssa, mutta hän on halunnut ja päättänyt kuitenkin yrittää.

> Jeren seuraava kortti oli Kolikkojen Kuningatar, mikä itseasiassa vastaa hyvin Bojanin Sauvojen 2 ja jatkaa illan kulkua loogisesti, koska kortti edustaa hoivaa ja turvaa. Avainsanoja on caring, caretaker, nurturing, comforting, welcoming, sensible. Kolikkojen Kuningatar edustaa turvallisuutta, oli se sitten romanttista tai platonista. Eli myös tämäkin kortti viittaa siihen suuntaan, että Bojanin "riskinotossa" oli kyse nimenomaan siitä, onko hän oikea ihminen tukemaan Jereä tällaisessa tilanteessa, työntääkö Jere hänet pois, voiko hän mahdollisesti suuttuakin tällaisesta "tunkeilevasta käytöksestä" Bojanin puolelta. Mutta Kolikkojen Kuningatar osoittaa, että Jere on tuntenut äärimmäistä mukavuutta, turvaa ja hoivaa, joten hän on täysin hyväksynyt tämän lähentymisen.

Bojanin seuraava kortti oli Kuppien 9, mikä myös jatkaa ihan samalla linjalla. You know those moments when you glance around and feel your heart overflowing with love and appreciation for everything you have in your life? That’s what the Nine of Cups is about: emotional fulfillment, happiness and contentment. This is why the Nine of Cups is often called the wish card. It comes as a sign that the planets aligned and you have everything you wished for. You could not be happier!
Eli tämäkin vain osoittaa, että Bojanin pyrkimys oli nimenomaan päästä lähelle ja henkilökohtaiselle alueelle, Jere on hyväksynyt hänen tarjoaman tuen ja hoivan, mikä taas on tehnyt Bojanin äärimmäisen onnelliseksi. Siinä missä Jeren aiempi kortti Miekkojen 9 edustaa äärimmäistä masennnusta, Maljojen 9 edustaa äärimmäistä onnea. Tämä ilta on molemmille ollut emotionaalinen vuoristorata, tunteet on kummallakin vaihdellut ääripäästä toiseen.

> Viimeiset kaksi korttia myös linkittyy aiemmin tekemiini luentoihin, koska Jerelle tuli Oikeudenmukaisuus. Tämä kortti siis edustaa sopimuksia, totuutta, rehellisyyttä, tunnustuksia, lupauksia. Tämä sama kortti tuli joku aika sitten Bojanille (mutta käänteisenä) kun kysyin hänen tuntemuksia Jerestä.
Bojanille viimeiseksi kortiksi tuli Voima, joka myös on hänen luennoissa tullut esiin aiemminkin. In Strength card, woman is stroking a lion—she has completely tamed this wild beast. Strength shows what is possible when resilience and kindness is applied to a situation. Sometimes, it is not brute force, but inner strength that makes the most impact on a person or a relationship.
Joten kun kortit yhdistää, ne viittaavat siihen että tuona iltana on tehty jotain tunnustuksia tai lupauksia toisille. Voima kortti taas osoittaa, että Bojanilla on tuon finaali illan päätteeksi ollut todella varma ja vahva olo heidän tilanteestaan. Hänellä on kortin kuvan mukaisesti ollut olo, että hän on "kesyttänyt leijonan" ja Oikeudenmukaisuus kortin viittaamat lupaukset tai tunnustukset on vahvistanut tätä sidettä heidän välillään.

Kun Are you - illan luennastakin kyseltiin, että uskonko esim pettämisen mahdollisuuteen, niin sanon jo nyt tästä luennasta, että en näe varsinaista pettämistä mutta toi Oikeudenmukaisuus + Voima korttien yhdistelmä kieltämättä häiritsee minua. Etenkin kun se on tullut esiin aiemminkin luennoissa, eli se on jäänyt "elämään" heidän välillään. Eli tulee väkisinkin vaikutelma, että jotain todella isoja tunnustuksia he ovat toisilleen vaihtaneet - ja nämä nimenomaan ovat rehellisiä, aitoja tunnustuksia tai lupauksia. Oikeudenmukaisuus kortissa ei ole kyse esim toisen huijaamisesta vaan se on nimenomaan totuus kortti.
Kiitos Tarotar luennasta! Tämä jätti mietteliääksi. Jotain isoa on luvattu tai tunnustettu, hmm. Onko K pystynyt pysymään lupauksensa/tunnustuksensa takana... Tuli mieleen, että B:llehän tuli Suomen reissuun liittyvästä luennasta lopuksi se hämmennykseen ja pettymykseen liittyvä kortti.
 
vierailija
Olen vähän huvittuneena seurannut tätä shippausta ja naureskellut välillä teidän tulkinnoille. Katsoin sen timeline (oliko se tuon niminen?) koosteen ja hämmästyin itsekin. Kyllä te taidatte olla oikeassa sen suhteen, että Bojan oli hyvin ihastunut Jereen. Selvästi myös fanitti häntä kovasti. Ei se ole ollut pelkkää pelleilyä ja näytöstä, kyllähän Bojanin tunteet huokuvat ruudun läpi. Jännää on kuitenkin se, että Bojan oli aluksi hyvinkin läpinäkyvä, puhui avoimesti kaikesta Käärijään liittyvästä ja hakeutui hänen lähelleen. Jotakin kuitenkin on tapahtunut ja Bojanin käytös muuttui ihan yhtäkkiä. Hänestä tuli sulkeutuneempi. Menikö nämä toimittajien utelut naimisiinmenosta ja jatkuvat kyselyt Käärijästä ihon alle vai mitä tapahtui. Noh, te olette spekuloineet tätä jo kaksi kuukautta, minä taas olen myöhäisherännäinen.
Mä luulen että hänet tosiaan pelästytti se ylenpalttiseksi mennyt kiinnostus jo sitten mediankin puolelta, sen ekan viisuviikon lopulla alkoi toimittajatkin kyselemään tästä ystävyydestä. Alkuunhan jokaisessa haastattelussa hön puhui Käärijästä vaikka ei olisi mitään kysyttykään, jotenkin se aina lipsahti ulos suusta.
Ja toinen asia mitä mietin, ehkä hönelle sitten selvisi vasta siellä Liverpoolissa, että Jerellä onkin tyttöystävå, olin aiemmin aatellut että se ois tullut puheeksi jo ennen, mutta eihän se välttämättä ollut. Ja sit siitä puhuttiin kun tyttöystävä oli sinne tulossa. En tiedä, spekulaatiotahan tämä on, niinkuin ihan joka hemmetin asia tässä tarinassa. Totuuden tietävät he, jos ihan kaikesta hekään.
 
vierailija
Kiitos tarot-taitaja Kyllä tuntuu luennat olevan jälleen linjassa sen kanssa, mitä olemme spekuloineet.

Tuon finaali-illan tunteiden vuoristoradan on täytynyt olla todella TODELLA intensiivinen kummallekin, mutta erityisesti Jerelle. Tuli tunne, että onneksi Bojan oli siellä ja uskalsi tukea Jereä. Niissä hetkissä tuntuu universumin palapelin palaset todella loksahtaneen kohdilleen.

Kuinka monta erilaista korttia käyttämässäsi tarot-pakassa muuten on?
78 korttia. Sen takia tuollainen käsi kädessä - luenta on hankala, koska todella helposti voi valita kortit joissa ei ole yhdessä mitään järkeä. Mutta kuten arvelinkin, kaksikon yhteys on niin vahva että tässä vaikeammassakin luennassa oli selkeä jatkumo. 🔮
 
vierailija
Myöhäisheränneelle, kiitos kommentistasi, kiinnostavaa että se ihastus ja tunne oli niin ilmeistä sinullekin eikä ole vaan vääristynyt muistot ja tulkinnat tässä aallokkoisella matkalla.

Tarottarelle kiitokset. 💜 Mielenkiintoista... juuri tuolta se finaali-ilta näytti. Olen miettinyt että B oli lähes riemukas siinä lohtutilanteessa. Halusin piristää, mutta tietyllä lailla ristiriita siinä onnen asteessa kun toinen aivan rikki että B oli NIIN onnellinen että näytti että naama halkeaa ilosta. Ja on kyllä ihan linjassa että siksi olisi ollut, että J hyväksyi hänen hyvin lähelle tulevan lohtunsa. Uskon, että B:llä on ollut tosi vahvat tunteet J kohtaan. Mikä tilanne on nyt, sitä emme voi tietää.

Nimettömälle asiaa pohtineelle: luulen että gf selvisi vasta vähän myöhemmin, prepartyissä ei ollut mukana ja vaikka jotain olisi sanottu, poissa silmistä poissa mielestä. Saunapäivänä saapui ja siinä vaiheilla myös muuttui B kåytös ainakin osittain median edessä. Tosin finaali-ilta sitten taas sitä täyttä kupla-käytöstä ja iso vaihde silmään hetki ennen kaiken viisuihanan loppua. Ja pli se vaan ihana tullessaan niin pian Suomeen. Huokaus. Harmi että siitä reissusta jäi niin ristiriitaiset tunnelmat ja vieläkin sen viikonlopun tunnemaininkeja liplatellaan.

🌙💜
 
vierailija
Kiitos, Tarotar! 💕
Tuoltahan se finaali-illan kulku näytti videoiden perusteella. B näytti niin onnelliselta lohduttaessaan K:ta, että se jopa vähän pisti silmään. Toivon mukaan sinä iltana mahdollisesti luvattu tai puhuttu olisi ollut sellaista, jonka takana B ja K ovat voineet seistä myöhemminkin, vaikka B:n Suomen-reissun luennan perusteella näin ei kyllä olisi ollut 🥺

💡🤔❤🔥
 
vierailija
Jos pitäisi joku veikkaus heittää niin luulen että tarot luennan mukaisesti kumpikin on tunnustanu ihastuksensa tai rakkautensa, mutta K on ollut tuhannen tuiterissa eikä ole siis pystynyt ajattelemaan asiaa sen pidemmälle kun taas B on sitte noi puheet ottanu täysin vakavissaan ja olettanu että ne johtaa myöhemmin johonkin. Sen takia sitte äkkiä pitäny päästä Suomeen, mutta taas tossa välissä K on ehtiny ajatella asiaa kunnolla ja iskeny jarrut päälle.
 
vierailija
Joko tätä kuvaa on analysoitu? Ihan kuin ei olis mitään eloa katseessa. Toivottavasti kaikki ok bojanilla..
Tää ei ole ainkaan vauvan puolella ollut suosittu teoria mutta mun mielestä Bojan ei ole ollu oma ittensä Suomen vierailun jälkeen. Onha se välillä ollut ihan pirteän oloinen mutta mun mielestä se ei silti ole ollu täysin normaalin olone missää vaiheessa tavastian jälkeen. Siis tietty sen perusteella mitä me ollaan nähty, en voi tietää miten hän on käyttäytyny 24/7.
 
vierailija
Kiitos Tarotar. 💞

Mitä enemmän tätä pyörittelen, sitä enemmän tuo Jere hämmentää mua. Oliko hän ihastunut? Kokeilumielellä mukana? Pelkällä leikillä? Mitäääää. Koska eihän se pilke nyt pelkästään Bojanin silmäkulmassa ollut…
 
vierailija
Jos pitäisi joku veikkaus heittää niin luulen että tarot luennan mukaisesti kumpikin on tunnustanu ihastuksensa tai rakkautensa, mutta K on ollut tuhannen tuiterissa eikä ole siis pystynyt ajattelemaan asiaa sen pidemmälle kun taas B on sitte noi puheet ottanu täysin vakavissaan ja olettanu että ne johtaa myöhemmin johonkin. Sen takia sitte äkkiä pitäny päästä Suomeen, mutta taas tossa välissä K on ehtiny ajatella asiaa kunnolla ja iskeny jarrut päälle.
Mä olen jotenkin tähän asti ajatellut, et tunteensa olis tunnustanut vain B, mutta ihan hyvin vois olla noin kuin kuvasit. Kännissä ja tunnemyrskyssä K:n "suojapanssari" on voinut pettää, ja sit Suomessa hän ois alkanut jarrutella etenkin B:n vierailun aikaan.

Tuosta B:n kuvasta: tiedetäänkö me, onko se rannalla kuvattu videopätkä, josta toi kuva on, kuvattu nyt tuoreeltaan? Toki se on julkaistu tänään IG-tarinassa, joten kai se on.

Mietin vain sitä Vauvalla tänään pyörinyttä kuvaa Jokereista uikkareissa, kun joku sanoi, että se kuva olis vanhaa perua (Nace ei ole kuvassa, edellinen basisti Martin ois rajattu kuvasta pois).

💡🤔❤🔥
 
vierailija
Kiitos Tarotar.

Mitä enemmän tätä pyörittelen, sitä enemmän tuo Jere hämmentää mua. Oliko hän ihastunut? Kokeilumielellä mukana? Pelkällä leikillä? Mitäääää. Koska eihän se pilke nyt pelkästään Bojanin silmäkulmassa ollut…
Musta tuntuu että Jere ei kyllä itsekään tiennyt. Tietääkö vieläkään. En ole ihan varma….
 
vierailija
Hep taas! Kokeilin tällä kertaa vähän erilaista luenta tapaa. Kun aiemmin olen tehnyt kummallekin erillisen luennan, tällä kertaa nostin kummallekin vain yhden kortin, mutta nostin ne vieretysten, jotta näkisin heidän kummankin finaali illan kulun "käsi kädessä". Tämä on tosi vaikea tapa tehdä luenta, koska ollaan kummankin osalta vain yhden kortin varassa ja korttien pitäisi kulkea rinnakkain keskenään. Päätin kuitenkin tehdä tämän tällä tavalla, koska luotin heidän vahvaan yhteyteensä.

> Aloitin luennan tekemällä ns lämmittely-kysymyksen siitä, mitä kumpikin tunsi / ajatteli oman finaali esityksensä jälkeen.
Bojanille tuli Sauvojen Ässä, käänteisenä. Tämä oli vähän yllättävä, koska käänteisenä kortin avainsanoja on disappointing news, creative blocks, lack of passion/ energy, missed opportunities, wasted talent/potential. Eli tämä viittaisi siihen, että Bojan ei ollut ainakaan täysin tyytyväinen bändinsä finaali esitykseen tai jotain jäi hänen mielestään puuttumaan.

Jerelle taas tuli Miekkojen Ässä. Tämän kortin avainsanoja on victory, success, mental clarity, clear thinking, ability to concentrate, stimulating people and environments, new beginnings. Joten Jere sen sijaan oli erittäin tyytyväinen omaan esitykseensä, hän oli täynnä itsevarmuutta ja energiaa. (Minulle lukijana tämä ensimmäinen kysymys oli ennenkaikkea osoitus siitä, että vaikeampikin luenta-tapa toimii heidän kohdallaan, koska heti kummankin eka kortti oli niin täsmällinen vastaus kysymykseen ja tietyllä tavalla ne peilaa toisiaan.)

> Aloitus kysymyksen jälkeen annoin korttien pareittain vain kertoa finaali illan tapahtumista ilman, että rupean rajoittamaan tai ohjaamaan niitä tietyillä kysymyksillä. Ainoa miten siis johdatin luentaa on, että korttien kuuluisi kulkea yhdessä.
Jerelle tuli seuraavaksi Miekkojen 9. Kortti on hyvin ahdistava tunnelmaltaan, kuvassa on aina henkilö joka itkee ja värimaailma on hyvin synkkä. Kortin avainsanoja on anxiety, fear, negativity, breaking points and despair. Tämä kortti selkeästi kuvaa Jeren tunteita kun hänelle selvisi sijoittumisensa finaalissa. Illan on täytynyt olla emotionaalisesti todella raskas, koska harvoin näkee luennassa näin nopeaa käännöstä - ensin Jerellä oli todella positiivinen Miekkojen Ässä, ja seuraavaksi tunnelma putosi tähän "masennus korttiin".

Bojanille tuli samasta hetkestä Sauvojen 2. Opas kuvailee korttia: Two of Wands is the card of making decisions, leaving comfort, and taking risks. The card features a man standing on top of a castle and looking down at a miniature globe. This man has everything that he needs around him, but he still hungers for more. The Two of Wands reminds us that when we want to make progress in life and relationships, we have to take that first step into the unknown. We don’t get what we want by just thinking about it and keeping it as an idea in our heads.
Elikkä rinnakkain aseteltuna kortit osoittaa siihen suuntaan, että Bojan on päättänyt, että hän haluaa edetä tai lähentyä, ja ottaa jonkinlaisen riskin Jeren kanssa, joka taas oli keskellä valtavaa surua ja masennusta. Ehkä kyseessä on riski astumalla todella henkilökohtaiselle alueelle, ehkä hän ei ole ollut varma voiko hän käyttäytyä näin läheisesti Jeren kanssa, mutta hän on halunnut ja päättänyt kuitenkin yrittää.

> Jeren seuraava kortti oli Kolikkojen Kuningatar, mikä itseasiassa vastaa hyvin Bojanin Sauvojen 2 ja jatkaa illan kulkua loogisesti, koska kortti edustaa hoivaa ja turvaa. Avainsanoja on caring, caretaker, nurturing, comforting, welcoming, sensible. Kolikkojen Kuningatar edustaa turvallisuutta, oli se sitten romanttista tai platonista. Eli myös tämäkin kortti viittaa siihen suuntaan, että Bojanin "riskinotossa" oli kyse nimenomaan siitä, onko hän oikea ihminen tukemaan Jereä tällaisessa tilanteessa, työntääkö Jere hänet pois, voiko hän mahdollisesti suuttuakin tällaisesta "tunkeilevasta käytöksestä" Bojanin puolelta. Mutta Kolikkojen Kuningatar osoittaa, että Jere on tuntenut äärimmäistä mukavuutta, turvaa ja hoivaa, joten hän on täysin hyväksynyt tämän lähentymisen.

Bojanin seuraava kortti oli Kuppien 9, mikä myös jatkaa ihan samalla linjalla. You know those moments when you glance around and feel your heart overflowing with love and appreciation for everything you have in your life? That’s what the Nine of Cups is about: emotional fulfillment, happiness and contentment. This is why the Nine of Cups is often called the wish card. It comes as a sign that the planets aligned and you have everything you wished for. You could not be happier!
Eli tämäkin vain osoittaa, että Bojanin pyrkimys oli nimenomaan päästä lähelle ja henkilökohtaiselle alueelle, Jere on hyväksynyt hänen tarjoaman tuen ja hoivan, mikä taas on tehnyt Bojanin äärimmäisen onnelliseksi. Siinä missä Jeren aiempi kortti Miekkojen 9 edustaa äärimmäistä masennnusta, Maljojen 9 edustaa äärimmäistä onnea. Tämä ilta on molemmille ollut emotionaalinen vuoristorata, tunteet on kummallakin vaihdellut ääripäästä toiseen.

> Viimeiset kaksi korttia myös linkittyy aiemmin tekemiini luentoihin, koska Jerelle tuli Oikeudenmukaisuus. Tämä kortti siis edustaa sopimuksia, totuutta, rehellisyyttä, tunnustuksia, lupauksia. Tämä sama kortti tuli joku aika sitten Bojanille (mutta käänteisenä) kun kysyin hänen tuntemuksia Jerestä.
Bojanille viimeiseksi kortiksi tuli Voima, joka myös on hänen luennoissa tullut esiin aiemminkin. In Strength card, woman is stroking a lion—she has completely tamed this wild beast. Strength shows what is possible when resilience and kindness is applied to a situation. Sometimes, it is not brute force, but inner strength that makes the most impact on a person or a relationship.
Joten kun kortit yhdistää, ne viittaavat siihen että tuona iltana on tehty jotain tunnustuksia tai lupauksia toisille. Voima kortti taas osoittaa, että Bojanilla on tuon finaali illan päätteeksi ollut todella varma ja vahva olo heidän tilanteestaan. Hänellä on kortin kuvan mukaisesti ollut olo, että hän on "kesyttänyt leijonan" ja Oikeudenmukaisuus kortin viittaamat lupaukset tai tunnustukset on vahvistanut tätä sidettä heidän välillään.

Kun Are you - illan luennastakin kyseltiin, että uskonko esim pettämisen mahdollisuuteen, niin sanon jo nyt tästä luennasta, että en näe varsinaista pettämistä mutta toi Oikeudenmukaisuus + Voima korttien yhdistelmä kieltämättä häiritsee minua. Etenkin kun se on tullut esiin aiemminkin luennoissa, eli se on jäänyt "elämään" heidän välillään. Eli tulee väkisinkin vaikutelma, että jotain todella isoja tunnustuksia he ovat toisilleen vaihtaneet - ja nämä nimenomaan ovat rehellisiä, aitoja tunnustuksia tai lupauksia. Oikeudenmukaisuus kortissa ei ole kyse esim toisen huijaamisesta vaan se on nimenomaan totuus kortti.
Kysymys Tarottarelle: tarkoittiko tuo Jerelle tullut Oikeudenmukaisuus-kortti siis sitä, että nimenomaan Jere on tunnustanut/luvannut jotain? Vai molemmat toisilleen?
 

Yhteistyössä