vierailija
Tietääkö kukaan tilaa joka myy omia kinkkuja? Joutuuko sian kenties teurastamaan itse jos haluaa välttää suolapommin?
Saattaa olla jo tälle joululle myöhäistä. Mutta monet pikkutuottajat yleensä teurastuttavat/teurastavat yhden tai parikin sikaa omaan käyttöönsä. Eri asia on sitten taas myynti, koska lain mukaan tarkastamatonta lihaa ei saa myydä. Oma käyttö on eri asia. Luulen, että tulevan joulun kinkut on jo kaikki suolattu. Yleensä se teurastusaika on marraskuun alkupuolella.Tietääkö kukaan tilaa joka myy omia kinkkuja? Joutuuko sian kenties teurastamaan itse jos haluaa välttää suolapommin?
Tietääkö kukaan tilaa joka myy omia kinkkuja? Joutuuko sian kenties teurastamaan itse jos haluaa välttää suolapommin?
Myös paistopussissa onnistuu ja voi olla vaikka etuselkääJuhlapöydän kunkusta arjen sankariksi
Kulinaarimuruja-blogissa on kotikokkailtu, ravintolaruokailtu sekä ruokamatkailtu Suomessa ja muilla mailla vuodesta 2006 lähtien. Tule ja tutustu!valipala.blogspot.com
entäs tuo?
Kaupallinen yhteistyö: Storytel