"Perussuomalaiset haluaa leikata Yleisradion toimintoja 144 miljoonalla eurolla"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Perussuomalaisten tänään julkaistussa vaihtoehtobudjetissa julkista taloutta esitetään tasapainotettavaksi siten, että asiat laitetaan tärkeysjärjestykseen ja säästöt kohdistetaan toissijaisiin menoihin. Perussuomalaiset katsoo, että säästöjä ja leikkauksia tulee kohdistaa myös suuriin instituutioihin, kuten Yleisradioon ja Suomen itsenäisyyden juhlarahastoon. Perussuomalaiset myös purkaisi Ilmastorahaston ja palauttaisi rahaston omaisuuden valtiolle."


Yle kostaa tämän persuille jollain tavalla.
 
  • Tykkää
Reactions: AivanSama
vierailija
Porvareita. Vasemmiston vihollisia.
No mä nyt en satu olemaan vasemmistolainen, yrittäjä olen, keskituloinen sanotaanko, mutta en ymmärrä sitä, että kaikkein vähävaraisimmilta leikataan. Ihan syystä, koska empatia, ostovoima ja sitä voi itsekin joutua samanlaiseen tilanteeseen tai joku läheinen ja on joutunutkin. Siksi en muun muassa ikinä äänestäisi Kokoomusta. On myös liuta muitakin syitä. Ja huom. lapsuudenperheeni oli yrittäjätaustainen ja vahvasti kokoomuslainen.
 
vierailija
Mistä rinnakkaistodellisuudesta tällaisia "Hanseja" tulee?

"Lähinnä työkykyiset työttömät ja opiskelijat saisivat nykyistä pienemmällä tulla toimeen. Eikä silti tarvitsisi palella tai nähdä ainakaan paljoa nälkää."

Samaa kastia kuin se "kaikilla kuule meillä on rajoitteita" -susannakoski ja mikäs se olikaan se Kokomuuksen Räty " Kuinka moni suomalainen löytää itsensä ryhmästä, joka tienaa alle 2 100 euroa tai 2 600 euroa? Ne ovat pieniä keskituloisia" tai viimeksi Sari Sarkomaa, jonka mielestä yksinelävä ostaa parilla kympillä monen viikon ruoat.
 

Yhteistyössä