vierailija
Mistä se muuten tehdään?Tietysti. Mut se loppujäte menee kai infuusionesteisiin?
Mistä se muuten tehdään?Tietysti. Mut se loppujäte menee kai infuusionesteisiin?
no käy lukemassa netistä, sieltä löytyy tarkka selitys asiasta.myös sisäelimiä ja punaista lihaa kannattaa vältelläEi maininnut niitä
Niitä 3-senttisiäNeulamuikkuja
Siis nitraatti on se aine, jolla liha pysyy punaisena. Maksaa ei pidä kenenkään syödä nykyään.no käy lukemassa netistä, sieltä löytyy tarkka selitys asiasta.myös sisäelimiä ja punaista lihaa kannattaa vältellä
Syötkö niitä itse?mulla onkin viisaat kissat, niille ei kelpaa silakka, ne syö vain muikkuja
ja kirjolohta ilmaiseksi joestaMuikkua ja silakkaa saa perattuna alle 10 kilo
Ehkä, mutta sopivat kalastusvälneet maksavat aika paljon. En usko, että euron mato-ongella saa kovin montaa lohta ylös. Kesällä kyllä tuli ahventa ja särkeä ongittua. Särjestä saa hyvää, kun marinoi ja paistaa uunissa. Ei haittaa ruodotkaan, kun tarpeeksi pitkään pitää uunissa, että pehmenee kunnolla. Muta eihän kaikilla ole mahdollisuutta noin vain lähteä ongelle esim. terveyssyistä tai koska lähimmäille joelle/järvelle on liian pitkä. Eikä tässä ketjussa tainnut edes olla siitä kyse, vaan kalan hinnasta (kaupassa).ja kirjolohta ilmaiseksi joesta
Vertaa rehuihin -portin syö nappuloita jotka ei jäädyLihaa saa helposti alle kymmenellä eurolla kilo mutta kalafileet maksaa 15-50 euroa per kilo. Miksi tulee käsitys että se on paljon?
Se on uistattelua/pyytämistä. Virveli ei ole kallisAlkuperäinen kirjoittaja vierailija post. 123463:Ehkä, mutta sopivat kalastusvälneet maksavat aika paljon. En usko, että euron mato-ongella saa kovin montaa lohta ylös. Kesällä kyllä tuli ahventa ja särkeä ongittua. Särjestä saa hyvää, kun marinoi ja paistaa uunissa. Ei haittaa ruodotkaan, kun tarpeeksi pitkään pitää uunissa, että pehmenee kunnolla. Muta eihän kaikilla ole mahdollisuutta noin vain lähteä ongelle esim. terveyssyistä tai koska lähimmäille joelle/järvelle on liian pitkä. Eikä tässä ketjussa tainnut edes olla siitä kyse, vaan kalan hinnasta (kaupassa).
Eikä benellskalaaSilakkaa ei kannata syödä ollenkaan kun siinä on yhä dioksiinia vai kysytkö aina missä on kasvanut?
En lue niitä sivuja kun on käsketty pysymään poissa.no käy lukemassa netistä, sieltä löytyy tarkka selitys asiasta.myös sisäelimiä ja punaista lihaa kannattaa vältellä
kukas niin on tehnyt, eikös ne siellä ihan lukemista varten oleEn lue niitä sivuja kun on käsketty pysymään poissa.
Vähän vai paljon?Lihaa saa helposti alle kymmenellä eurolla kilo mutta kalafileet maksaa 15-50 euroa per kilo. Miksi tulee käsitys että se on paljon?
Puheenjohtajakukas niin on tehnyt, eikös ne siellä ihan lukemista varten ole
On sitä vihanneksissakinSiis nitraatti on se aine, jolla liha pysyy punaisena. Maksaa ei pidä kenenkään syödä nykyään.
Ruotsiin jää paljon kalaa.Lihaa saa helposti alle kymmenellä eurolla kilo mutta kalafileet maksaa 15-50 euroa per kilo. Miksi tulee käsitys että se on paljon?
Ruotoihin jää paljon kalaa.
ja perkuujätteet voi laittaa koukkuun pilkilläPerkaamattomana vielä halvemmalla.
Just söin ilmaista lohta, eilenaamulla pyydettyä, putsattua ja merisuolassa(ei syanidia!) Ollutta lohta, jonka mies savusti päivällä. Ei sen tuoreeltaan ole. HyvääMuikku ja silakka on halpaa. Lohta saa joskus reilusti alle kympin kilo, kun ostaa kokonaisen kalan. Kala uuniin, osa syödään heti, osasta kalakeitto, osa pakastimeen ja sieltä vaikka kiusaukseen. Monen päivän ruoka. Itse syön kalaa kerran viikossa.
Onko hintaero tiedossa?Perkaamattomana vielä halvemmalla.
Onko hintaero tiedossa?Perkaamattomana vielä halvemmalla.