Pahin/ällöttävin leivän päälle laitettava margariini tai levite?

vierailija
Juurikin Keiju on aivan kauheaa! Sitä pakkosyötetään sairaalan vuodeosastolla, jolla olen potilaana. Aivan kuin olisi johonkin teolliseen öljysulatejuustoon lisätty vaseliinia perään. Siltä se maistuu ja kitalaessa tuntuu.
https://www.keiju.fi/tuotteet/levitteet-ja-juoksevat/keiju-rypsi/
Tähän aikaan saa riittävästi d-vitamiinia, ei pidä käyttää niitä, mihin sitä on lisätty. Yliannostusoire on sydänpysähdys. Mitataanko kuolleilta ne arvot? Sitäpaitsi on väärin luokitella tuote lisäaineettomaksi, jos/kun siihen on lisätty lääkevalmistetta!
 
Kaikki ns kissanrasvat maistuvat huonolle. Meidän perheessä syödään normaalisuolaista voita. Juustohöylällä siivu leivän päälle (y)
 
vierailija
Kaikenlaiset kasvirasvalevitteet.
Ja kaikki, mihin on lisätty maissiöljy, tekee mahan kipeäksi? Rypsiöljy neonikotinoidijäämät tietysti sen tekee, mutta kun on soijaöljyä, saa glyfosaattijäämiä. Jonku mielestä ei haittaa. Luomuvoikin on muuten hyvä, mut yhdessä on soodaa seassa, turvottaa tolkuttomasti ja jos on tavallista suolaa, on siinä syanidilisä, E536.
 
vierailija
Käyttääkö joku vielä erillistä levitettä leivällä? Joskus saatan lorauttaa neitsytoliviöljyä leivälle mutta mielestäni juusto, täysliha, kananmuna, kasvikset... vaihtelevasti riittävät.
 
  • Rakkaus
Reactions: Lispetti

Yhteistyössä