jokohan se nyt iski korona meinaan

vierailija
[QUOTE="vierailija, post: 3405535 hyvä tietää.
[/QUOTE]
Ei mekään tehty sitä heti. Ei se virallinenkqa testi näyttänyt tutulla heti plussaa vaikka oli selvät oireet.
 
vierailija
Pektiini stä sikymppinen isoäiti, post: 34055293, member: 121856"]
ihan outo olo, kun ei osaa sanoa, että onko kurkku kipeä vai eikö se ole. että onko luulotautia vai mitä
[/QUOTE]
Pektiinistä tuli vasta kurkkukipu. Onneksi meni ohi. Ootko syönyt sellaista rahkaa?
 
vierailija
Entä jos ois allergia? Koivukin kukkii urakalla.
"Pektiinit ovat suurimolekyylisiä hiilihydraatteja. Niitä on kaikissa kasvikunnan tuotteissa. Pektiiniä tehdään omena- ja sitrushedelmien puristusjätteestä. Pektiiniä on paljon raaoissa kuorimarjoissa sekä omenoissa ja sitrushedelmissä. Marjojen kypsyessä niiden pektiinipitoisuus laskee. Mansikat, vadelmat, kirsikat ja mustikat eivät ole kovin pektiinipitoisia. Pektiiniä käytetään hillojen, hyytelöiden, marmeladien ja muiden tuotteiden rakenteen muodostamiseen. Pektiiniä pidetään yleisesti haitattomana, ja sitä käytetään elintarvikelisäaineena, jonka E-koodi on E 440. Pektiinin CAS-numero on 9000-69-5. Turun yliopistossa tehdyn vuonna 2014 julkaistun tutkimuksen mukaan pektiini lisää koe-eläimillä diabetesriskiä. Vaikutuksesta ihmisiin ei ole varmuutta. - Wikipedia"
 
vierailija
"Pektiinit ovat suurimolekyylisiä hiilihydraatteja. Niitä on kaikissa kasvikunnan tuotteissa. Pektiiniä tehdään omena- ja sitrushedelmien puristusjätteestä. Pektiiniä on paljon raaoissa kuorimarjoissa sekä omenoissa ja sitrushedelmissä. Marjojen kypsyessä niiden pektiinipitoisuus laskee. Mansikat, vadelmat, kirsikat ja mustikat eivät ole kovin pektiinipitoisia. Pektiiniä käytetään hillojen, hyytelöiden, marmeladien ja muiden tuotteiden rakenteen muodostamiseen. Pektiiniä pidetään yleisesti haitattomana, ja sitä käytetään elintarvikelisäaineena, jonka E-koodi on E 440. Pektiinin CAS-numero on 9000-69-5. Turun yliopistossa tehdyn vuonna 2014 julkaistun tutkimuksen mukaan pektiini lisää koe-eläimillä diabetesriskiä. Vaikutuksesta ihmisiin ei ole varmuutta. - Wikipedia"
Seassa on siis sellakkaaE904
 
Fail, kokeile gluteenittomia, nekin toisaaltaan fail, mutta jollain kierolla tavalla ne kiehtoo silloin tällöin. Tänä vuonna olen käynyt kerran mäkkärissä, käyn vielä toinenkin kerran, mutta teen sen vasta vuoden jälkimmäisellä puoliskolla, ikään kuin pitkitetty nautinto :giggle:

Voidaan olettaa mitä vain

Mutta kymysys sulle: mitä mieltä mäkkärin burgerien sämpylöistä? Mielestäni fail, mautonta ja omituista...
 

Yhteistyössä