vierailija
ei tarttis, kun muistaa mitä Kari Salminen sanoi voista. Suomalainen voi pilataan suolalla.No näitäkin ruuan terveellisyys juttuja veivataan aina ja ikuisesti
ei tarttis, kun muistaa mitä Kari Salminen sanoi voista. Suomalainen voi pilataan suolalla.No näitäkin ruuan terveellisyys juttuja veivataan aina ja ikuisesti
Olisko linkkiä tuohon?Mustajoen Perttikö? Pera muutti kantaansa pari vuotta sitten ja hänkin on sitä mieltä, että sokeri on pahempi kuin rasvat.
koliininpuute voi olla monen vaivan alkusyy... ja terveimpiä ovat ne, jotka vähät välittävät mistään mitään, esimerkiksi kananmunia syöneet olivatkin oikeassa. Pahinta on stressi, joka ruokailuun liitetään: se tappaa varmemmin kuin moni muu asia.
ja hirveä koliininpuutos vielä nykyäänkin ihmisillä!Sokerivastaisuus nyt vaan sattuu olemaan muotia juuri nyt. Joskus aiemmin muotia oli esim. kananmunavastaisuus.
En ole koskaan kuullut. Mistä?Eikös se ollut niin, että sokeriteollisuus aikoinaan "osti" noita rasvavastaisia tutkimuksia?
Maissiglukoosi pahaNo näitäkin ruuan terveellisyys juttuja veivataan aina ja ikuisesti
Muuten samaa mieltä, mutta fysiologisesti ihminen on edelleen apina ja apinan kuuluu kaivella matoja ja hedelmiä suuhunsa tasaisesti pitkin päivää. On tutkittu tosiasia, että huono ruokarytmi (ts. epäsäännöllinen syöminen) korreloi vahvasti lihavuuden kanssa. Parasta on syödä tasaisesti niin ettei nälkä edes ehdi kunnolla tulla, mutta pitää kalorimäärä tarpeeksi matalana.Liha ja luontainen rasva ovat ihan normaalia syötävää ihmiselle, vähän kuitua sekaan niin kaikki toimii parhaiten. Eikä tarvitse syödä koko aikaa! Välipalat, aamupalat yms. ovat markkinatalouden hömpötyksiä, ei insuliinia kannata nostatella pitkin päivää, se tekee sairaaksi ja ylipainokin on suurimmalta osin tämän syytä.
Kaiken prosessoidun paskan myötä ihminen on aivan sekaisin jopa hormoonitoiminnaltaan.
Kannattaa syödä mahdollisimman luomusti ja todella kuluttaa se syöty pois enen kuin tunget sisääsi uutta satsia!
Ei aukea linkkiSemmosesta en ole kuullutkaan... Mutta onhan moni alkanut karttaa perunaakin, joka tosin on ollut surkeeta jo pidemmän aikaa. Mukulakasvina sekin kerää maasta kaikki myrkyt...!
Paahtoleipiin lisätään ainetta joka on pakko paahtaa pois.Tiesittekö, että uunissa paistettu leipä sekä aivan erityisesti paahdettu leipä aiheuttavat syöpää? Näin meille kerrottiin joku 15 vuotta sitten.
Häh?Paahtoleipiin lisätään ainetta joka on pakko paahtaa pois.
Ihmiset eivät aikoinaan syöneet pitkin päivää…Muuten samaa mieltä, mutta fysiologisesti ihminen on edelleen apina ja apinan kuuluu kaivella matoja ja hedelmiä suuhunsa tasaisesti pitkin päivää. On tutkittu tosiasia, että huono ruokarytmi (ts. epäsäännöllinen syöminen) korreloi vahvasti lihavuuden kanssa. Parasta on syödä tasaisesti niin ettei nälkä edes ehdi kunnolla tulla, mutta pitää kalorimäärä tarpeeksi matalana.
Ihminen on apina. Ja fysiologiamme on kehittynyt ensisijaisesti keräilytaloutta varten.Ihmiset eivät aikoinaan syöneet pitkin päivää…
Ometko apina vai ihminen?
Ihmiset metsästivät, eivätkä todellakaan syöneet pitkin päivää.Ihminen on apina. Ja fysiologiamme on kehittynyt ensisijaisesti keräilytaloutta varten.
Alkuihmisten metsästäminen ei ollut sellaista kuin metsästäjä-keräilijöillä, vaan sellaista kuin simpansseilla. Toisin sanoen sitä syötiin mitä saatiin kiinni käsin. Sisiliskoja, hämähäkkejä, etanoita, siilejä yms. Ja tietenkin raatoja sitä mukaan kun niitä tuli vastaan. Myöhempi metsästäminen ei korvannut näitä muita ruoan lähteitä, vaan tuli niiden lisäksi teknologian mahdollistaessa sen. Eli metsästäminen lisäsi päivittäistä syömistä.Ihmiset metsästivät, eivätkä todellakaan syöneet pitkin päivää.
Tästä on todisteena muun muassa herkistynert ja tehostuneet aistit kun paastoat.
Saat hirjasti energiaa, jotta kykenet metsästämään lihasi.
On epäterveellistä nostattaa insuliinia pitkin päivää.
Joka kerta kun insuliini nousee niin rasva ei pala, siksi terveyssuositusten mukainen ”snäkkäily” ei ole terveellistä edes painonhallinnan kannalta.Alkuihmisten metsästäminen ei ollut sellaista kuin metsästäjä-keräilijöillä, vaan sellaista kuin simpansseilla. Toisin sanoen sitä syötiin mitä saatiin kiinni käsin. Sisiliskoja, hämähäkkejä, etanoita, siilejä yms. Ja tietenkin raatoja sitä mukaan kun niitä tuli vastaan. Myöhempi metsästäminen ei korvannut näitä muita ruoan lähteitä, vaan tuli niiden lisäksi teknologian mahdollistaessa sen. Eli metsästäminen lisäsi päivittäistä syömistä.
Nälänhätä kuuluu kaikkien eläinten elämään tavalla tai toisella. Välillä luonto tarjoaa yltäkylläisesti ja välillä sitten paastotaan. Paastoamisella on positiivisia terveysvaikutuksia, mutta painonhallinnan kannalta säännöllinen ruokailu on tärkeää. Tämän todistaa lihavuustutkimus.
Kyllä. Näin on aina ollut.Häh?
Leivän paahtaminen aiheuttaa karsinogeenejä. Mitä paahteisempi sen pahempi.Kyllä. Näin on aina ollut.
ostrinia nubilalisErittäin hyvin sanottu.
Eikun siihen lisätty aine, joka tekee leipään sen rapeuden. Jokin sitaatti tais olla?Leivän paahtaminne aiheuttaa karsinogeenejä. Mitä paahteisempi sen pahempi.
Eikä se muutu millään vaikka mitä tekisi.koliininpuute voi olla monen vaivan alkusyy.
Vanhusten ruoasta kananmuna puuttuu kokonaan!
Juu, siksi siinä lukee aina paahtoleipää eikä ziivuleipä.Häh?
Samalla tavalla tavallinenkin leipä paahtuu jos mahtuu paahtimeenJuu, siksi siinä lukee aina paahtoleipää eikä ziivuleipä.