Seitsemän uutiset: Koronapotilaita sairaalahoidossa enemmän kuin kertaakaan epidemian aikana

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mitä täällä tapahtuu, kun samalla:
THL: Maahantulon rajoituksia voisi keventää – nyt vaadittava toinen koronatesti ei olisi välttämätön
THL toteaa STM:lle toimittamassaan lausunnossa, että nyt vaadittava toinen testi maahantulotestin lisänä ei olisi välttämätön.

”Ellei heti puututa koronatilanteeseen…”
HUS:n entisen johtajan mukaan Suomea uhkaavat paljon pahemmat ajat.

"SDP:n kansanedustaja ja HUS:n ex-toimitusjohtaja Aki Lindén twiittaa epidemiasta.

– Ellei NYT puututa päättäväisesti #korona tilanteeseen, olemme joulu-tammikuussa paljon pahemmassa tilanteessa. Tiedän monivuotisesta kokemuksesta, että joulun-vuodenvaihteen aika on terveydenhuollossa muutoinkin erityisen vaativa ajankohta, Aki Lindén vetoaa."

Israel testasi varautumista koronaviruksen ”tuomiopäivän-varianttiin” – nämä heikkoudet Omega-harjoitus paljasti
"Kuvitteellinen variantti veti maton alta rokotteiden antamalta turvalta
Harjoituksessa laadittiin kuvitteellinen tilanne, jossa viidennen aallon myötä leviäisikin koronaviruksen ”tuomiopäivän-variantti”, joka olisi immuuni rokotteille.

Kuvitteellisuudestaan huolimatta uhkakuvaan suhtauduttiin harjoituksessa tosissaan ja siihen osallistui Israelin vaikuttajia pääministeristä lähtien.

Harjoituksessa tilanne vietiin äärimmilleen, jotta järjestelmän ja päätöksenteon toimivuutta päästiin kokeilemaan.

Sen lisäksi, että kuviteltu tuomiopäivän-variantti oli harjoituksessa immuuni rokotteille, niin se iski kovaa lapsiin ja nuoriin aiheuttaen korkeaa kuolleisuutta. Harjoituksessa siis käytännössä vedettiin matto alta koronarokotusten antamalta turvalta. Harjoituksessa pitikin kehittää uudenlaisia toimintamalleja kamppailussa virusta vastaan."


Helsingissä juhlittiin koronapassin avulla aamun pikkutunneille: "Aivan mahtavaa" – MTV seurasi, miten koronapassi otettiin vastaan


Epidemia pahenee Suomessa ja koko Euroopassa samalla kun toiset bilettävät ja parveilevat aamuun asti maailmanlopun bileissa lupa tartuttaa -passeilla ja tuovat ulkomailta lisää roihuavia tuliaisia mm. deltaplus-varianttia ilman testejä, ja THL haluaa helpottaa tätä maahantuontia. Onko maailma ja viranomaiset seonneet, vai mistä on kyse? Tartunnat ennätystasoa, sairaalahoitomäärät pandemian korkeimmat, marraskuussa kuollut Suomessa koronaan jo 97 ihmistä ja bileet kiihtyvät kilpaa epidemian pahenemisen kanssa.
 
Eihän siinä tarvitse kuin juhlia isoissa laumoissa ja heilutella koronapassia niin korona on tiessään.

T. päättäjät
 

Yhteistyössä