Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Huomenta/aamupäivää murut. :giggle:
Ihana hidas aurinkoinen aamu.
Tekisi mieli tanssia auringon paisteessa, mut jätetään välistä,vois naapurit pitää hulluna ja soittaa valkotakkiset hakemaan.
:ROFLMAO::rolleyes:
Pitkästä aikaa sellainen hyvä, iloinen ja valoisa olo,kivuista huolimatta. :love:
 
Jaa a, eikö iso puoli enää riittänyt suvakkien haukkumiseen?
No mä tuon vitsailun aloitin, joo tiedän ettei tää ole politiikkaketju, mutta ei muutaman sellaisen viestin takia nyt tää ketju ala persuuntua...

Sähän voit lakata kyttäämästä eli voit myös mustua ja alkaa tuoda tähän ketjuun sisältöä, ole hyvä, areena on sinun, silvuplee. :giggle:
 
Jopas oli Porissa ihmiset porsastelleet...lidlin pihalla oli äkkiä laskettuna 25-30 käytettyä maskia ja varmaan oli enemmänkin, mutta noi laskin parkkipaikan ja kaupan ovien väliltä:sick::sick:

Mutta onneks ihana aurinko on kruunannut koko päivän!!

PS Kissasta on tullut hetkessä kunnon kyylä, nojailee parvekkeen kaiteeseen selkä kyyryssä kytiksellä ja silmät välillä suurina. Vein sen lelujakin tonne, mutta kaikkein mielenkiintoisinta on tuijotella intensiivisesti ulkona käveleviä ihmisiä, varsinkin heitä joilla on joku remminjatke mukana räksyttämässä.:unsure:
 
Jopas oli Porissa ihmiset porsastelleet...lidlin pihalla oli äkkiä laskettuna 25-30 käytettyä maskia ja varmaan oli enemmänkin, mutta noi laskin parkkipaikan ja kaupan ovien väliltä

Mutta onneks ihana aurinko on kruunannut koko päivän!!

PS Kissasta on tullut hetkessä kunnon kyylä, nojailee parvekkeen kaiteeseen selkä kyyryssä kytiksellä ja silmät välillä suurina. Vein sen lelujakin tonne, mutta kaikkein mielenkiintoisinta on tuijotella intensiivisesti ulkona käveleviä ihmisiä, varsinkin heitä joilla on joku remminjatke mukana räksyttämässä.
Mä en tajua roskaamista kadulle tai luontoon. Ei vaan mee jakeluun.
 

Yhteistyössä