Bidenin ensimmäinen huono päätös ensimmäisenä päivänään

  • Surullinen
Reactions: m1es
Lueppa se alkuperäinen Bidenin asetus, ja tuu sit jatkamaan keskustelua.
Okei, eli et ymmärrä asiaa. Menestyminen koulujen kilpailuissa on todella tärkeää, etenkin Yhdysvalloissa, joissa menestyminen voi tuoda merkittävän stipendin hyvään korkeakouluun. Jos mukana on miesten murrosiän läpikäynyt poika, niin hän voittaa ylivoimaisesti lajissaan kaikki tytöt.
 
Ja päätöksessä on muitakin huonoja puolia: "Children should be able to learn without worrying about whether they will be denied access to the restroom, the locker room, or school sports,."
 
Ni siis kyse on kouluikäisistä. Lapsista ja nuorista. Mä voitin vielä lukioiässäkin kädenväännössä ja pikajuoksussa poikapuolisia. Miten ne trans-tyypit sit oisivatkin yllärivahvoja tai nopeita tai mitä ikinä?
Tuo on täysin poikkeuksellista, jos olet voittanut lukioikäisenä poikia, jotka ovat voineet käydä murrosiän jo läpi. Tai sitten voitit hinteliä nörttipoikia kädenväännössä tai lihavia taapertajia juoksussa. Transtyttöjen ei tarvitse olla edes yllärivahvoja, kun pelkka miehen murrosikä saa aikaan ylivoimaisia fyysisiä eroja naisen murrosikään verrattuna: lihakset, luut, hapenottokyky, nopeus, ulottuvuus, pituus, veren määrä, keuhkojen koko.
 

Yhteistyössä