PS:n nuorisojärjestö pyytää opiskelijoilta kokemuksia opetuksen puolueellisuudesta


Hyvä idea.

 
vierailija
Joku siis närkästyi kun natsit ja persut mainittiin samalla historiantunnilla? Eikö persu myös närkästynyt kun yle lähettää kkk-dokumentin kun se jotenkin on suunnattu heitä vastaan
 
vierailija
Puolue siis pyytää kansalaisia kyttäämään toisiaan ja raportoimaan puolueelle. Ehkä puolue ei ole kokoamassa mustia listoja, mutta "näin nämä asiat koetaan", kuten Riikka Slunga-Poutsalo aikoinaan sanoi. Ja perinteiseen tapaan koko homma harjataan, kun motiivien perään kysellään. Eihän me mitään, ikinä.


Jaajaa. Ei mitään listoja, mutta KÄRÄYTTÄKÄÄ NAAPURINNE. Eihän tietyistä asioista nyt vaan saa puhua!!!!!!
 
vierailija
Taas alkaa hirveä paniikki ja vääristely. Persut sitä ja tätä. Käsi ylös kuka ei ole ikinä osallistunut sellaiseen keskusteluun, jossa olisi esim. puhuttu siitä miten jonkun uskovaisen opettajan usko näkyi koulussa. Niinpä. Tismalleen sama asia. Nyt voitte sitten pähkäillä, että leiritettiinkö se Mirjairmeli sen jälkeen kun kerroitte eteenpäin sen aborttikannoista.
 
vierailija
Kaikki peruskoulujen opetus tulisi striimata suorana nettiin. Näin kansalaiset voisivat tarkkailla sitä, että lapsia opetetaan tasapuolisesti eikä yritetä aivopestä.
 
vierailija
Virallinen valtiovalta kehottaa tekemään naapurista lastensuojeluilmoituksen jos naapurin arvopohja on kyseenalainen. Opettajille ja muille lasten parissa ammatikseen työskenteleville lastensuojeluilmoituksen teko on suorastaan pakollista.
Sun mielestä trroristilapsia ei tarvi ilmiantaa?
Käräytät varmasti jokaisen zzzzzuvagginaapurisi, joka joskus aivastaa väörin.
 
”Viestissä viitataan esimerkkinä historian oppituntiin, jonka yhteydessä perussuomalaiset olisi mainittu samassa yhteydessä kun puhuttiin natsien valtaannoususta.”


OAJ:n vihervassariopettajilla tuli kurat sukkiksiin ja pitkiin kalsareihin, suurin osa lienee syyllistynyt noin typerään esimerkkiin, kuin yllä :cautious:
 
vierailija
”Viestissä viitataan esimerkkinä historian oppituntiin, jonka yhteydessä perussuomalaiset olisi mainittu samassa yhteydessä kun puhuttiin natsien valtaannoususta.”


OAJ:n vihervassariopettajilla tuli kurat sukkiksiin ja pitkiin kalsareihin, suurin osa lienee syyllistynyt noin typerään esimerkkiin, kuin yllä
Sanaapaus,paitsi niille, jotka on persujen kanssa eri mieltä.

Käräytä naapurisi!!
 

Yhteistyössä