Kalun saa suuremmaksi luonnonmukaisesti oikeasti

  • Viestiketjun aloittaja kehittäjä
  • Ensimmäinen viesti
Sotaratsu
Hei, Onko kenelläkään tietoa, saako Bathmate- pumppua tilattua yhtään suurempia kokoja? Tuo nykyinen 20 cm Bathmate ei riitä alkuunkaan, ja munani on sen verran käyrä, että tarvitsen ehdottomasti jotain apua sen suoristamiseksi. Kuulin että Bathmate auttaisi siihen. Kalullani on pituutta vajaat 47 senttiä, tiedän, kuulostaa hullulta, mutta juttu on niin, että sortokaudella muuan venäläinen sotaratsu (siis hevonen) kävi siittämässä iso iso äitiäni useaan otteeseen, hänen ollessa mulkkua janoava tallipiika eräässä pienehkössä kartanossa. Iso iso isäni on siis hevonen, ja häneltä olen perinyt valtavan, mutta aivan kieron siittimen. Ja tätä nyt sitten olisin halukas hoitamaan...
 
Arveluttaa
Alkuperäinen kirjoittaja Kompleksi:
Olen tässä jonkun aikaa lueskellut teidän kirjoituksia ja linkkejä. Eilen sitten tilasin sellaisen andron. Usko ainakin on suuri ja toivottavasti pian myös kulli;)

Kuis on, onko käytön jälkeen ollut koon muutos pysyvää esim.2-5 vuotta jälkeen?Entä sivuvaikutuksia, kipuja, erektio-ongelmaa? ENtä erektion laatu, onko pehmentynyt?

Luulisin että paisuvaiskudoksessa tapahtuu käytön myötä venymistä,ehkä repeytymisiä.Samoin hermojen venyttyminen laittaa miettimään, onko tullut/jäänyt kipuja?
Entä mitkä kumppanin kokemukset ennen jälkeen?Orgasmien määrät,laatu?

Vastailkaa erityisesti te vuosia käytön jälkeen kokeumksia omaavat!
 
5kk
Itse käytin Androa 5kk päivittäin noin 5-9 tuntia säännöllisesti. Mittaa ei tullit minulla ainakaan lisää. Ainoa mitä ko laitteella sain niin oli ja on pysyvä erektiohäiriö. Eli kannattaisi miettiä laitteen käyttöä harkiten. Täällä puhutaan yhtäsun toista ja monien senttien lisäyksistä. Palstoja kun lukee niin taidan olla ainut jolla sentit jäi tulematta ja myös ainut joka on saanut vaurioita penikseen. Vai onko sitten niin että muut jotka ovat saaneet vaurioita ovat nyt sitten hissunkissun??????
 
Size
Unohtakaa kaikki nuo venytyslaitteet ja pumput. Jos haluatte suuremman peniksen niin käyttäkää size gain pillereitä, ja se toimii. Itse oon käyttänyt melkein 3kk ja erektio pituus on kasvanut 1cm.
http://www.sizegainpills-suomi.com/
 
Kokeillut kaikenlaista
Itselläni on luonnostaan iso kalu mutta huono erektio. Useilla laitteilla/tekniikoilla on luvattu peniksen kasvun lisäksi myös erektion parantuvan joten onhan niitä tullut kokeiltua.

1. Jelqing: Tein joskus nuorempana jonkin aikaa noita lypsyharjoitteita mutta en huomannut koon kasvua. Erektio-ongelmani ehkä pahenivat tämän vuoksi.

2. Penispumppu: Pumppaus oli kivaa mutta loppuen lopuksi en usko sen pysyvästi penistä kasvattaneen. Lisäksi ongelmana oli että pumppauksen jälkeen peniksen tunto lamaantui hieman, seksistä ei tullut niin paljoa nautintoa ja erektio saattoi lopahtaa kesken. Myös mustelmia ja turvotusta tuli jos sattui pumppaamaan liian kovaa.

3. Bathmate: Peniksen kasvua en huomannut vaikka laitteen pois ottaessa tilapäisesti penis olikin järjettömän kokoinen. Kasvuun toki voi vaikuttaa että penikseni ei mahtunut turpoamaan kunnolla sillä putki on auttamatta liian ohut ja kovassa paineessa pituuskin tulee ongelmaksi. Laitteen käyttö oli kuitenkin erittäin hauskaa ja alkuun jopa kiihottavaa. Huomasin samoja tunto-ongelmia myös bathmaten kanssa kuten penispumpunkin, perusidea sama, ilman tilalla vain vettä. Mustelmia ja turvotusta tuli kyllä vähemmän kuin ilmapumpusta.

4.Andro-penis: Ainut jolla oikeasti tuli pientä pysyvää muutosta kokoon. Pituutta ei tullut mutta ympärysmitta kasvoi puolen vuoden kokeillu reilut puolisenttiä. Tälläkin laitteella tuli vedeltyä välillä liian kovalla vedolla joka aiheutti ihon rikkoutumista ja tunto-ongelmia.

Yhteenveto: Uskon andro-peniksen kasvattavan penistä mutta kuten muissakin metodeissa pelkään kuitenkin hermoston vaurioitumista sekä erektion heikkenemistä entisestään. Erektio ei minulla parantunut yhdessäkään, ennemmin huononi, vaikka välillä tuntui että ehkä kuitenkin pumppu/bathmate leikit auttoivat, ehkä ei. Suosittelen käyttämään kaikkia metodeja hillitysti niin ehkä onnistutte paremmin kuin minä.
 
KKKkkkKKK
Eikös noi penispumput voi pilata koko munan ja aiheuttaa erektiohäiriöitä?

En lähtis sentin tai kahden takia riskeeraamaan terveyttä ja en oikein usko aloittajan väitteeseen, että seisoo kovemmin pumpun käytön takia - ehkä sen aikana tai hetken sen jälkeen, mutta entäs pysyväisvaikutukset tai muutaman vuoden kuluttua?
 
ygsvaa
Alkuperäinen kirjoittaja kaikki auki:
hei! ihmettelen miksi Size Gain Pills pillereistä ei ole mitää keskustelua? mainospuheiden mukaan suositeltavin keino kasvattaa pituutta? hmm oisko jollain kokemuksia?
pillerit ei toimi ne on pahimmas tapaukses myrkyllisii. tottakai mainospuheis ne on hyvii ku niihän sitä yritetää myydä! sillä saa korkeintaa hetkellisen sentin normia pidemmän stondiksen ja siinä se. ei todellakaa mitää pysyvää!! en suosittele...
 
sekakäyttäjä
Nyt se sit tapahtui...size gainit ja bathmate sekaisin...muna haurastui pillereistä ja bathmaten paine repäisi kullin irti...tuli siihen pari senttiä lisää pituutta, mutta minkäs sillä nyt enää tekee...katoin vaan ku naapurin vanha muori sen äsken penkoi roskiksesta, kun sen sinne heitin...no...sille kai kuollut muna on muutenkin jo tuttu...älkää siis repikö munianne irti hyvät poikaset.
 
mc 13
Niin K:lla on väliä. Minun ulli on vain 13cm pitkä/pätkä, ja ohut.
Olen ollut avoliitossa kaksi kertaa, molemmat liitot kaatuivat
yrvän pieneen kokoon. Aluksi kaikki oli ok, mutta sitten tuo pieni
ulli alkoi häiritä rakkauden herkkää maailmaa...seksi tuntui naisen
puolelta turhauttavalta. Niinpä he keksivät keinon parantaa seksielämäänsä
syrjähypyillä, ja nämä asiat tapahtui samassa aikajannassa molemmissa liitoissa.
Joka liitossa nainen vannoi rakkautta minuun "olet ihana, ja rakas ihminen
minulle. Rakastan sinua paljon, mutta kaipaan jotain...erillaista". Niin erillaista
tarkoittaa SUUURTA ullia ei pientä, jonka luoja huumorimielessä minulle antoi.
Viimeinen näistä surullisista liitoista päättyi n.7kk.sitten, jonka jälkeen otin itseäni
niskasta tai ullista kiinni, ja hankin tuon bathmaten. Voi tuota onnen päivää.
Tuo sininen vesitorpedo tekee ullistani normaalimittaisen yrvän...niin ainakin toivoin. Nyt takana 7/kk pumppausta 7x viikossa x 20 minuuttia. Tulos= 0 cm ja
paksuutta 0cm . Ainoastaan ullini voittaa kanarianlinnun ei kooltaan, vaan väritykseltään. Ei muuta kuin aikuisten putiikkiin ja yksi ANDROPENIS kiitos.
Hintaa oli mukavasti, joka osaltaan luo vaikusta toimivasta laitteesta. Tuotteen
nettisivutkin herättävät uskoa parempaan elämään. Olen oikea mainosmiesten unelma
tapaus, mutta pieni yrpäni suorastaa p a k o t t a a minut tähän veeenytysrumbaan.
Nyt vain odotellaan miten ullini ottaa ANDROPENIKSEN antaman hoidon vastaan.
Nettisivuilla oli laskuri jonka mukaan ullini olisi kuuuuuden veeeenyttävän kuukauden
jälkeen huimat 16.05cm. pitkä. No odottavan aika on pitkä varsinkin kun muna on pätkä. Nyt vain venytellään ja odotellaan : )
 
Andronyymi
Andro on ollut vaihtelevalla menestyksellä vuoden käytössä. Alkuun panostin 7 * vk:ssa ja 4-6h päivässä ja 3kk putkeen. Kuten itsekkin täyty todeta, niin ei tule tulosta ilmaiseksi tai helpolla. Välillä oli hetkiä, että terska huusi hoosiannaa ja muutama haavauma keskeytti harjoitukset. Lähtökohtainen tavoite oli saavuttaa 20cm kokonaispituus tällä laitteella, eli 1.5cm lisää original veijariin. Todennut, että 2h on maximi aika mitä kerrallaan pystyn venyttämään. Näissä pituuksissa laite ei ole enään huomaamaton ja istuminenkin epämukavaa. Siirtyisin yö venytykseen, mutta nukkuminen olisi täysin mahdotona. Nyt on menossa taas aktiivisempi kausi, eli 1kk päivittäin säännöllistä venyttelyä max.6h pv. Sitten tuloksiin: Ulkoisesti juuri ennen terskaa näkyy selvä 5mm nahkan venymis raja, eli ulkoisesti nahkakin on venynyt jos kudokset sisäisestikkin. Tällä venyttely määrällä arvioisin tulokseksi juuri + 5mm. Paksuutta maksimissaan saman verran! Eli, tulokset eivät ole mitään huikaisevia mut 100%: sti kehitystä on tullut vuodessa sitä ei voi kieltää. Stondiksen heikkenemistä en ole huomannut, vaan ennemminkin paranemista. Mitä tulee pumppuihin, niin niillä saa hetkellisiä tuloksia ei pysyviä. Kudokset kerää alipaineen seurauksesta nestettä moloon ja siksi turpeampi vehe, tämä vaikutus häviää tunneissa. Nyt kun puntaroi kirurgista häpyluuhun kiinnittyvien kiinnikkeitten katkomisa ja mahdollista 2-4cm pituus lisäystä suosin omalla kohdallani tätä andro menetelmää. Mikäli joku on käynyt ko.operaation niin voisi kirjoittaa oman mielipiteensä before and after, koska varsin monia kiinnostaa toimenpide.
 
ehkä mun
täytyy sanoo tänne oma mielipide siitä 'tarviiko miehellä olla iso, kuhan osaa käyttää'.. ja vastaaviin aiheisiin; että pitää olla. mun miehellä suoraan sanottuna on liian pieni muna, siksi seksi elämämme on suoraan sanottuna aika surkeeta.
aina ei tee mieli antaa kun tuntuu että niistä hommista ei saa mitään irti. toki mieheni osaa käyttää suuta ja sormia, mutta itse seksin harrastaminen on tärkeämpää- tärkeämpää että se sujuisi.
jos siis tää pumppu toimii oikeesti, niin aivan mahtava homma!! mihinkään leikkauksiin ei ole varaa, eikä varmaan kiinnostusta niin radikaaleihin ratkasuihin kiinnostusta muutenkaan...
 
kundi20
Alkuperäinen kirjoittaja kehittäjä:
Täällä ja muissa seksikeskusteluissa yleisesti väitetään ettei kalua saa suuremmaksi ilman leikkausta. Tämä on oikeasti väärää tietoa, perustan väitteen omaan kokemukseeni.

Ensinnäkin ylipaino.
Voin varmuudella sanoa että jokainen 10 kiloa ylipainoa vähentää kalun pituudesta lepo ja stondiskoossa ainakin sentin. Lihoin tässä vuosi sitten aika tavalla ja kalu näytti sekä levossa että tositoimissa ainakin 2 senttiä pienemmältä. Eli hoikemmassa kunnossa noin 18-19 senttinen kalu oli pulskassa kunnossa 16-17 senttinen hieman tilanteesta riippuen. Lepopituudessa ero oli vielä suurempi. Jopa mittanauhan kanssa, vaikka sen painoi nivusiin, mitta oli sentin pari pienempi kuin parhaina aikoina.
Sitten sain taas aloitettua treenin ja ruokavalion joka pudotti painoa muutaman kymmenen kiloa, ja kas kummaa stondispituus kasvoi taas 19 senttiin ja potenssi oli muutenkin kovempi.

Toiseksi peniksenkehitin.
Päätin kokeilla peniksenkehitintä, vaikka sen ei väitetä auttavan pituuden lisäykseen.
Tein sellaisia 10-30 minuutin pumpputreenejä päivittäin. Hyvin pian huomasin peniksen olevan sekä pidempi että paksumpi. Ensimmäisenä tämän huomasi siitä että penis täytti pumpun sylinterin kokonaan (noin 20 cm syvä) kun se ei aiemmin ottanut sylinterin päähän kiinni. Myös stondis ilman pumppua oli kovempi ja mittanauha antoi pituudeksi 20,5 cm. Myös paksuus oli treenaamisen jälkeisenä aikana suurempi, eli penikseen pakkautui enemmän verta. Suurin muutos oli lepotilassa, jossa pituutta treenien jälkeen oli useita senttejä enemmän kuin aiemmin ja paksuutta myös huomattavasti enemmän. Jos aiemmin penis oli levossa jotain 12 cm, niin treeniviikkojen aikana pituutta oli 15-16 cm ja paksuutta myös huomattavasti normaalia enemmän. Päivittäinen yleensä 10-15 minuutin treeni piti peniksen sekä levossa että stondiksessa tälläisenä normaalia isompana.
Sitten lopetin treenin kiireiden takia ja jonkin ajan kuluttua kalu oli taas stondiksessa lähempänä 19 senttiä. Nyt olen taas aloittamassa treeniä koska haluan mielummin 20,5 sentin elimen joka kaiken lisäksi on huomattavasti paksumpi ja kovempi erektiossa. Vähän kuin olisi viagraa syönyt. Penispumppu parantaa peniksen verenkiertoa ja saa peniksen oikeasti suuremmaksi. En tiedä onko tulos pysyvä jos treeniä jatkaa useita vuosia.
Pitäisiköhän kokeila tota jos se vaikka auttaisi
 
Jopo keulimaan
Joka olis käynyt kirurgisessa toimenpiteessä? Mitä miinuksia ja plussia toimenpiteestä? Ainakin lepopituutta toimenpiteellä näyttäisi tulevan jokunen sentin, mutta mikä vaikutus stondis pituuteen? Operaatio kiinnostaisi, sillä toimenpide näyttäisi olevan suosittua maailmalla mutta kait täältä Suomestakin joku toimenpiteen käynyt löytyy?
 
miesnäkökulma
No niin, ehkä nyt on hyvä hetki kesän jälkeen summata, mitä olen itse saanut kasaan. Eli olen syönyt terveellisesti, alkanut treenata lihaksia, eritoten lantionpohjan seutua. Myös vatsan olen alkuvuoden aikana taas saanut sisään siten, että ei ole enää lapsellista pyöreyttä vaan alkava tiukka pyykkilauta. Mittailin tänään kalua uudestaan (silläkin voi olla vaikutuksensa, että olen kaikella tavalla ollut puutteessa nyt tämän viikon). Eli tuloksiin:

Vuoden alussa:
pituus: 18-19cm (mittaustavasta riippuen, päältä katsoin siten etten työntänyt mahaa sisään ja toisen pään kohdalla vedin kolmioviivaimella suoran kulman mittanauhaan)
paksuus: 5cm, ympärys 15cm (paksuin kohta hiukan terskan alta)

Nyt:
pituus: 19.5-20.5cm
paksuus: 6cm, ympärys 16.5cm !

Ja mittaustekniikka oli ihan sama. Tosin kalu pitää virittää ihan äärimmilleen, että saa nuo arvot. Mutta silti aika tyytyväinen olen, että pelkästään kunnon kohotus auttoi noin paljon. Nyt kun vielä naista saisi.
 
2k8
Jos nyt hommaisi Andron ja saisi syksyn aikana vaikkapa 0,5 senttiä lisää(16.0 -> 16.5). Sitten tulisi kiireitä ja lopettaisi homman hetkeksi. Seuraavana kesänä kuitenkin päättäisi jatkaa. Jatkuisiko treenit tuosta 16.5:stä??
 

Yhteistyössä