Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Iso plussa yllätysreissun järkkäämisestä.

Piiiiitkä miinus tsainasutturoiden tiiraamisesta seksin aikana.

Sulla on alistettu tai muutoin vailla omanarvontuntoa oleva vaimo, joka ei uskalla erota susta. Massia sulla tms, joka estää eroamasta?
Asioilla oli aikajärjestys ja tapahtumapaikat, Echo-kulta.

Eli minä ihailin Aasian kaunottaria tietokoneelta työhuoneessa ja vaimo nukkui makuuhuoneessa. Vaimo heräsi ja tuli minua noutamaan, hymyili näkemälleen. Siirryttiin hänen pyynnöstään makuuhuoneeseen nukuttamistoimiin.

Mutta nyt kun ehdotit, lupaan pikaisesti testata tuota "tsainapimu" silmissä/vaimo kohteena-ehdotustasi. Jos lykkisi takaapäin, voisi padin teipata vaimon lantion päälle? :cool:

Taloudellisesti olemme jokseenkin yhtä vahvoilla molemmat.
 
Viimeksi muokattu:
  • Vau!
Reactions: Echo
r0s
ompa sievä kämppä ja oikein lukkonurkkaan salvettu

Hirmu nätti todella!

Me ollaan noita nyt kai kymmenisen koluttu. Siis metsähallituksen vanhoja kämppiä. Nykyään ton luontoon.fi sivuilta varattavia.

On ollut perinteistä, ikivanhaa tukkikämppää ja pieniä, kahden hengen askeettisia asumuksia ja aina ne jaksavat viehättää. Ja yllättää. Yhdeltä lä
hdettiin tosiaan ajamaan aamukuudelta ku itikat kiusasivat :D

Hossaari ja peuran polun varrella oleva kuivajärven kämppä ovat toistaiseksi suosikit. Niihin mennään ainakin kolmannenkin kerran.
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777 ja ruuttis
r0s
Hei onks Superhessulla haalarissaan sellaine pers-aukko? Siis se läppä että voi asioille?


Veljenvaimo osti maailman somimman, pienen, käytetyn peräkärryn ja sainpa idean maalata se täyteen superpähkinöitä ja hessunpersuksia. Siis ku sen kärryn nimi on Hessu. :p
 

Yhteistyössä