Molskahtaako teillä?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kun pudotatte jöötin posliinilla, molskahtaako teillä rajusti?

Minulla molskahtaa, ja se häiritsee. Perskannikat kastuu. Kylässä en pysty ollenkaan ulostamaan, kun pelkään, että kaikki kuulee molskahduksen (plus purkautuvan ilman äänet) :(
 
En ikinä pysty kakkia niin, että peppuun loiskuu vettä! HYIIIII!
Kääräsen aina pohjalle kasan paperia.:giggle:
 
Ei se silti pieruja vaimenna..
Mä annan vessapierukoulutusta sitten seuraavaksi:

Kun istut pöntölle, älä anna pierun tulla sillein heti kauheella riemulla, niin että kuuluu pamaus ja vessan tekokukat varisee.
Päästä sitä tulemaan vähän kerrassaan ja hitaasti pyllynposkia vähän jännittämällä, sillein että kuuluu vain sihinää.

Ja eikun opettelemaan! (y)
 
vierailija
Vaan entäs samalla tulevat pierut? Pieruthan tuppaa tulemaan samalla kuin varsinainen tuote. Milläs niitä vaimentaa? Ei siinä voi paperitolloa painaa reiälle silloin painaa. Tietysti jos ensin tulee kaasu, niin tota voi yrittää.
 
vierailija
Japanissa on sellasia "vastamelu" pönttöjä, toimii siis samoin kuin vastamelukuulokkeet. Ei kuulu mäiskähdykset! Edistyneissä pöntöissä myös pesu, taustamusa, tuoksu sekä terveydenseuranta ominaisuudet.

Kai niitä suomeenkin saa, en kyllä k raudassa ole nähnyt.
 
vierailija
Joo mutta se toimitus tehdään, ja siitä keskustellaan, erittäin suurella hienovaraisuudella, eikä siitä tarvitse tehdä juttua sen kummemmin.
*kiillottaa rinsessan ruunua ja pyyhkii rinsessa pyllynsä varmuuden vuoksi savetilla*
Monet on epävarmoja, eikä heillä ole sellaista itseluottamusta kuin sinulla!

On jopa oikeesti ihmisiä, jotka ei kykene asioimaan julkisissa käymälöissä.. en aivan ymmärrä miksi eivät, koska niissähän voi pierrä ja paskoa oikeen tuutin täydeltä. Se varmasti rajoittaa elämää aika lailla. Oisko enemmän joku pakteerikammo?

Kyllä minäkin yritän laskea huolellisesti kylässä, ettei olisi pönttö ruskeana ja kauhea pärinä :D Onhan se tavallaan vähän noloo, vaikka ei ole. Mut jos muut vaikka syö ja huusista alkaa kuulua hervoton pärinä... ziisus!
 

Yhteistyössä