Vaginahieronta villitys leviää!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
D. dildo & W. wagina
"varastoihini olen pitkällisen ja monivaiheisen ja vaarallisen ja aineksen oloissa lisännyt vaaratilannetta väistäen ja sivuten esillä olevaa ainesta "dildot ja ----------- " - huomaa minua vaaniskellaan kaupunki tilassa asumnen, asunnottomuus ja ja ja ja sellaisessa tilassa arvioisin mistä on sellainen ihmetys syntynyt "runkaa"-"runkkaa" tai "älä runkaa"-"älä runkkaa" ja "kaupallinen epävirallinen kriminaali /rikollisluontoinen ja syyttämättä jätetty" aines sanoisin poliisi asian tapaan jottei aihetta antautua niin ja poliisitkin ovat naisia varoittaneet yksin yöllä liikkumasta ja se miten helppo on innostuneen näissä joutua rikollisen intohimoihin ja rikoksen uhriksi ja vaikka "epävirallisen verottajan" todisteella aineksiksi rikollisen "häiriöityneen pahantekijän pataan" - joten ei asiassa mitään uutta ja onhan historiakin osoittanut, jotta menee tieteen puolella ja ... ... osoitan kiinnostusta orgasmihierontaa [PANIN ESINEET ESILLE] auringonvaloon ja jouduin ne siinä poistaa, kiinnostusta herättävänä yleisön alkaesssa pyörähdellä ikkuna alalla ... "näissä monia komplikaatioita asiaan perehtymättömäällä, kokemsttomalla" - ja onhan ne terveys intoilijatkin ... en tiedä
 
vierailija
Tervetuloa vaginahierontaan, kaivakaas majavat esiin niin hierotaas hartaasti ja syvältä. Muut voivat käydä pesämuotoon istumaan ja halukkaat voi hieroskella mukana.
 
vierailija
    1. Hiero koko vartalo. Hieronta auttaa naista rentoutumaan. Tutkimusten mukaan naisella kuluu kiihottumiseen enemmän aikaa kuin miehellä eli ei kannata kiirehtiä vaan edetä rauhallisesti tunnustellen ja hitaasti nautiskellen.
    2. Tunnista ja löydä oikeat lantiopohjanlihakset. On hyvä edetä hierottavan tuntemusten mukaan. Molempien on tärkeää oppia tuntemaan oikeat lihakset. Ne löytyvät, kun emättimeen työnnetään sormet (2-3) ja tunnustellaan. Kumppani supistaa ja rentouttaa emättimen ja peräaukon lihaksia. Tässä ei tarvitse kiirehtiä tai tehdä mahdollisimman useita toistoja vaan edetä omien tuntemusten mukaan, rauhallisesti etsien. On tärkeää huomioida, etteivät kynnet vahingoita herkkiä limakalvoja. Tarvittaessa voi käyttää liukastetta.
    3. Hiero. Lihasten käsittely voi tuntua jopa kivuliaalta, jos ne ovat jumissa. Kivun voimakkuus vaihtelee, ja kipujanalla 0-10 tarkasteltuna suositellaan maksimissaan 7 kiputuntemusta. Kommunikoiden löytyvät kohdat, jotka kaipaavat hierontaa. Käytännössä lantiopohjanlihakset tuntuvat sormeen alkuun kovemmalta, mutta pehmenevät hierottaessa. Hierontaa voi jatkaa niin kauan kuin hyvältä tuntuu.
    4. Käytä sormituntumaa. Hierontaa jatketaan niin kauan, että tuntuma hierottavissa kohdissa muuttuu. Hierottava kohta voi tuntua sormeen aluksi ”pähkinältä”, joka pehmenee käsittelyn seurauksena. Hieronta tuntuu paikallisesti hierottavassa kohdassa yleensä ”tylppänä” kipuna ja mahdollisesti ns. heijastekipuna jossain muussa kohdassa. Hieronnan aikana on mahdollista löytää ns. trigger-pisteitä, joita käsiteltäessä heijastekipua voi tuntua eri puolella kehoa.
    5. Nauti. Naisen kiihottuminen voi tulla sivutuotteena. Anna sen tulla. Jälkeenpäin olo tuntuu hyvältä, pehmeältä, täyteläiseltä, vapautuneelta ja rentoutuneelta vielä pitkään.

    http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/03/07/vanhempien-seksikoulu-osa-8-valmistaudu-orgasmiin
 
Ois toisaalta kiva, jos ammattilainen hieroo vaginaa sisältä, eikä vaan sitä joutavaa glittaa, mitä nyt joka ukko yrittää räplätä juurikaan onnistumatta.
Tervehenkinen paita (y)


Ei siellä vaginaa hierota, clitorista hinkataan ja "pussy"sta puhutaan. Kummallista muuten, miten huonosti naiset ja naistoimittajat tuntevat naisen anatomiaa. Tosi moni puhuu vaginasta silloin kun tarkoittaa vulvaa (ulkoisia sukuelimiä). Ei tässä OM-hieronnassakaan taatusti sisälle koloon (=vagina) gynekologin tavoin tähystellä ja kuvailla "värejä ja tekstuureja."



http://www.vice.com/read/apparently-orgasmic-meditation-will-awaken-your-vagina
 
vierailija
Jotenkin aina tällaisten uutisten kohdalla herää ajatus että käytetäänkö ihmisten hyväntahtoisuutta hyväksi. Kuten tässäkin tuli selväksi niin luvataan siis orgasmi hieronnalla.

Itsellä kesti päästä ikään 36 vuotta että koin ensimmäisen orgasmin. Ja tätä ennen on kolme lasta tupsahtanut maailmaan. Ja ennen sitä lasten isää useampi mies väitti kiven kovaan pystyvänsä orgasmin tuottamaan. Mutta miten kävikään. 5min max esileikkiä ja mies tulee minuutissa.

Melkeinpä sanoisin että jos joku haluaa oikeasti sen orgasmin saada niin paras mahdollinen tapa sen saamiseen on oman ajan löytäminen. Ja rohkeasti itsensä tutkiskelu. Ja rauhassa. Eikä ne taatut paikat pure kaikilla. Esim minulla klitta on se osa mistä saa jalat ja vatsalihakset nykimään mutta se siitä sitten. Ja aikaa meni että tajusi häpykummun molemmilta puolilta lähteä painelemaan ja hieroman. Mutta siinä vaiheessa kun se jokaisen oma kohta löytyy niin eipä siitä voi olla erehtymättä. Itellä se vaati tuona kyseisenä vuonna miehn vanhempien mökillä päivän täynnä yllätyksiä joita mies oli järjestänyt ja vajaan viikon rentoutumisen ilman huolen päivää mistään. Ja tylsää kun oli niin mitäs siinä..
 
vierailija
Olen käynyt tuollaisessa. Siis ei siellä äijiä seuraa "pesässä" vaan ainoastaan naisia. Tosin, se kurssin vetäjä voi olla mies.

Oli ihan kiva kokemus, menen uudestaakin! (y)
 

Yhteistyössä