Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Mie voin auttaa teitä tuon pizza jutun kanssa
Ps. Paitsi jos haluatte ns. "rapeita" pizzapohjia..
Rapeen pitsapohjan saa kuka tahansa liian kylmällä uunilla mutta oikeanlaisen pizzapohjan saa mahdollisimman kuumalla uunilla ja juuri pizzakivellä johon hommaan kelpaa muuten vaikka lattiakivilevyt. Kunhan ei ole kiilloitettu puoli ylöspäin
Mä en saa rapeaa aikaiseksi kuumalla enkä kivellä.
 
Mää teen pizzat sillain et lyön uunin täysille ja pellit on uunissa. Pizzat sit leivinpapereille ja heitetään kuumille pelleille. Täytteistä ei ole ikinä kehuja tullut mut pohjia on aina kehuttu.
Mä teen saman ja mitään ei tapahdu. Semmosta rouskuvaa ilmakupla-pohjaa ei vaan siitä tule.
Ehkä laitan liikaa täytettä, tai sit niinku Iltiksessä oli tänään niin öljyä ei kantsiis laittaa paljon yhtään.
 

Yhteistyössä