SDP:n uusi kansanedustaja kovien syytösten alaisena - toivoi presidenttien tappamista.

vierailija
"Kiistää väitteet, ei muista päivityksiä
Kuvakaappausten perusteella al-Taeeksi väitetty henkilö on vuonna 2011 kirjoittanut Arabikeväästä, että Saudi-Arabian silloinen kuningas Abdullah pitäisi polttaa ja Egyptin presidentti Hosni Mubarak hirttää.Päivityksessä käytetään saudeista alatyylistä ilmausta, joka viittaa lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön."
 
vierailija
Jos tämä pitää paikkansa, niin sitten sdp on kelpuuttanut rasistin puolueen jäseneksi ja kansanedustajaehdokkaaksi.

"Yasa syyttää blogikirjoituksessaanepäsuorasti al-Taeeta Iran-mielisyydestä ja juutalaisvastaisuudesta."

Kuuluuko juutalaisvastaisuus demarien arvopohjaan?
 
vierailija
vierailija
  • Tykkää
Reactions: Elena777
Entä sitten? Juutalaiset ovat varastaneet muslimien maan ja muslimeilla on oikeus triggeröityä.
Itse asiassa ois hyvä muistaa se, että siinä missä musuille Mekka on pyhä paikka ja Saudi Arabia pyhä maa, niin samoin israelilaiset uskovat jumalan antaneen heille palestiinan alueen ja kehoitti pitämään siitä kiinni...siitähän nuo kaikki sodat tuolla ovat johtuneet.
Molemmat osapuolet ovat julmia ja epäreiluja toisilleen ja molemmat uskovat sen maan kuuluvan itselleen.
 
vierailija
Jahas, Al-Taee tietää illuteorioitakin. :D
”Termi Israel on peräisin Is Ra El – antiikin egyptiläisistä ja kaananilaisista jumalista. Hallitsevat sukujuuret tulevat Sumeriasta, Babyloniasta, Kaananista ja Egyptistä. He olivat mysteerikulttien perustajia, antiikin papistoa ja faaraoita. Sitten heistä tuli myöhemmin Eurooppalaisia kuninkaita ja hallitsijoita.”, Hussein al-Taee kirjoittaa kuvassa.

Osa meni oikein. Juutalaisuudessa vaikuttaa okkulttinen "jaosto" jotka hallitsevat. Mutta ei kaikki juutalaiset ole okkultisteja.

Mutta Israel-nimi tulee siitä, kun VT:ssa Jaakob paini Jumalan tai Jumalan enkelin kanssa, ja Jaakob sai siitä lisänimen Israel.
"Sara"=kamppailla, painia, ja El=Jumala.
Ja se, että Kaanaassa sattui olemaan samoihin aikoihin El-niminen epäjumala, ei tarkoita mitään: onhan suomalaisella "jumala"-sanalla sekä kristillinen että ei-kristillinen merkitys.
 

Yhteistyössä