Miten lihavat pyyhkii ahterinsa?

  • Viestiketjun aloittaja Pohdiskelija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mulla on käytössä pyyheliina, sellainen rantaliina. Laitan sen niin, että se on jalkojeni välissä, toinen pää liinasta etupuolella ja toinen selkäpuolella.
Sitten vai hinkkaam sitä siinä edestakaisin aikani ja silirimpsis, pylly on puhdas.

Pitkähkö pöytäliina toimittaa saman asian.
 
Realismia
Hajusta päätellen päättelen, että tosi runsaat naiset ei saa pyyhittyä, kyllä heistä aikamoinen ulosteen tuoksu välillä lemahtaa.
Ai todella isot miehetkö sitten onnistuu pyyhkimään? :rolleyes::rolleyes:

Itsellä on bmi 43,5 ja ihan samalla tavalla pyyhin takapuoleni kuin normaalipainoisena ollessanikin. En tiedä sitten kuinka iso oikein pitää olla ettei pyyhkiminen onnistu.

Silloin mulla oli ongelmia pyyhkiä takapuoli kun oli selkä huonossa kunnossa ja tämä tapahtui ihan normaalipainoisena. :D
 
vierailija
Hyvin ylettää. Kokemusta on 180 kg:n painoon asti, mutta nyt taas vähän vähemmän. En kylläkään pidä pelkästä pyyhkimisestä kun se on mielestäni epähygieenistä, vaan pesen itseni kunnolla kakkosen jälkeen, mutta ylettymisestä se ei siis jää kiinni. Ja se takapuoli ei koostu laardipoimuista, vaan tarkalleen kahdesta pakarasta, jotka kyllä erkanevat ihan nätisti kun istuu sellaiselle rinkulalle, joka vessanpönttö on.
 
vierailija
Tämä ei nyt liity kauheasti mutta miksi yksi henkilö sanoi että sillä on instasivu missä se istuu kaikissa kuvissa vessassa? Sen lisäksi sillä on tavallinen sivu.
 

Yhteistyössä