Korjaan sen verran että KEVYT jogurteissa :attn:Alkuperäinen kirjoittaja MB:Jogurteissa ja muissa "hytisevissä" tuotteissa..Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:Ja liki kaikissa karkeissa.Alkuperäinen kirjoittaja MB:No sitähän se jänteitä tai nahanalustaa tai mitä nyt sattuvatkin liimaksi siitä keittävän. Ällöttävä ajatus, mut toimii ku tauti juustokakussa
Näissä valmisteissa on sitä, koodilla E904Niin tehdään myös 904
http://fi.wikipedia.org/wiki/Sellakka
Guarista se tulee.Pahempi kuitenkin sen korvikkeet, kun niistä tulee kipeäksi. Nielu turpoaa ja tulee uniapnea.
Eikö liivate ole naudan tai vasikan aivoista valmistettua?Tiesitkö?
Ei. Ei varsinkaan naudan aivoista, joita ei hullunlehmäntaudin takia saa käyttää. Liivate tehdään eläinproteiinista ja se voi periaatteessa olla mitä tahansa proteiinia, mutta käytännössä tietenkin niitä osia ruhosta, joita ei oikein muuten käytetä. Suolia, nahkaa, luuydintä, jänteitä... Jokainen on varmaan joskus paistanut lihaa uunissa ja jättänyt ne paistonesteet seisomaan pannulle tai löytänyt hyytelöitynyttä paistonestettä jääkaappiin säilötystä lihasta. Se on sitä liivatteen vaikutusta.Eikö liivate ole naudan tai vasikan aivoista valmistettua?
Onko? Sehän on turhaa juustoissaJoissain tuorejuustoissa myös liivatetta.