Sosiaalisten tulonsiirtojen varassa eläminen aiotaa lopettaa

vierailijasd
Typerä sana tuo tulonsiirto. Ei, en ole tukien varassa elävä, mutta tuo nyt vain on typerä sana. Tukia ne on eikä mitään tulonsiirtoja. Paskantärkeiden ihmisten sanoilla hienostelua vain.
 
Puolueet aikovat panna sosiaaliset tulonsiirrot remonttiin - koskee työttömyyskorvauksia, asumistukea, toimeentulotukea.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005657870.html

Ei tarvitse olla suuri oraakkeli ennustaakseen että tukitasot laskevat reippaasti ja aktivointimalli on vain pikkuruinen alkusoitto tuleville "mistään työstä ei kieltäydytä"-mallille.

Wagner-malli tiensä päässä?
Noit älyvapaita huuteluita on säännöllisin väliajoin.
Vielä 60-luvulla työttömät komennettiin lapioimaan ojaa. Vaikka kaivinkone olis ollu vieressä niin sitä ei sopinut käyttää kun sit työttömille ei olis riittäny lapioitavaa.
Sit turhanpäiväisestä lapionheiluttamisesta lopulta älyttiin luopua ja keksittiin työttömyyskorvaukset.

Nyt ollaan sitä lapionheiluttamista keksimässä uudelleen vaikka se todettiin turhaksi, tehottomaksi ja taloudellisesti kannattamattomaksi jo viiskytä vuotta sitten.
 
Tästäpä tuli mieleen, että entäs jos otettaisiin käyttöön kahden työn malli.
Teet puolet työajasta duunia missä istutaan persiillään ja piperretään ja toisen puolen jotain fyysistä. Veikkaanpa, että kansanterveys paranisi vauhdilla.
Ei täs maassa työstä ole pulaa.
Palkanmaksajista se pula on.
Ei se mihinkään auta vaikka henkilöllä olis kymmenen "työtä" jos niistä ainoastakaan ei saa liksaa.
 
vierailija
Juurihan nuo kansanedustajat nostivat omia palkkojaan vaihteeksi, repivät sen taas köyhän lompakosta
Ei ne köyhän lompakosta revi. Ne repii sieltä ihan samasta lompakosta kuin tukien varaan elämänsä laskeneet. Se lompakko on keskituloisten lompakko. Niiden jotka vääntää duunia joka ei edes aina todellakaan ole super mieluisaa. Mutta elättää.
 
vierailija
Tästäpä tuli mieleen, että entäs jos otettaisiin käyttöön kahden työn malli.
Teet puolet työajasta duunia missä istutaan persiillään ja piperretään ja toisen puolen jotain fyysistä. Veikkaanpa, että kansanterveys paranisi vauhdilla.
Kaikki sairaudet eivät parane fyysistä toimintaa harjoittamalla, koska sairaus juurikin on vienyt fyysisen toimintakyvyn. Sen sijaan aivot voivat vielä toimia moitteettomasti. Tästä esimerkkinä vaikkapa MS-tauti.
 
vierailija
Siinä kärsivät monet muutkin kuin työttömät, jos työnantajat saavat maksaa työntekijöille miten alhaista palkkaa tahansa.

Sen jälkeen kukaan ei maksa esimerkiksi siivoojalle tai kaupan kassalle enempää kuin ehkä 500 euroa kuussa.
Jep. Kuka maksaa 500 euroa kuukka palkkaa saavien asumisen, ruoat ja muun välttämättömän. Tuolla summalla ei pääkaupunkiseudulla saa edes kuukauden vuokraa maksettua.
 
vierailija
Huomatkaa, liian moni SUOMALAINEN elää sosiaalituilla, mutta maahanmuuttajat varmaan just sopivasti tai ei ollenkaan.


Liian moni suomalainen elää sosiaalituilla, ja pian edessä on järjestelmän iso remontti – Tällaisia ovat suurten puolueiden suunnitelmat
Jep! Mamut vain rikastuttavat suomalaista yhteiskuntaa elämällä kehdosta hautaan veronmaksajien piikkiin.
 

Yhteistyössä