Alkoholin juominen voi aiheuttaa humaltumista.
https://treato.com/Calcichew,Crohn's+Disease/?a=sLisäksi kalsium voi sitoa tiettyjä lääkeaineita, ja estää niiden imeytymisen. Kalkkitabletteja suositellaan vain riittämättömästä kalsiumin ja D-vitamiinin saannista kärsiville henkilöille. (Vanhukset, anorektikot, muista syistä osteoporoosiriskissä olevat henkilöt).
MUTTA kun lisätty fosfaatti aiheuttaa osteoporoosin, kertoi Teppo Järvinen jo kauan sitten ohjelmassa 45 minuttia. Lopettivat koko ohjelman, niin ei voi linkittää enää sinne. Mutta hän sanoi, että "käsi sydämelle; jokainen lääkäri tietää, että osteoporoosi johtuu fosfaateista" ja näin joulun alla kannattaa muistaa, että siitä ei lihateollisuus aio luopua. Eikä muistakaan lisäaineista, voi arvata tämänLisäksi kalsium voi sitoa tiettyjä lääkeaineita, ja estää niiden imeytymisen. Kalkkitabletteja suositellaan vain riittämättömästä kalsiumin ja D-vitamiinin saannista kärsiville henkilöille. (Vanhukset, anorektikot, muista syistä osteoporoosiriskissä olevat henkilöt).
jatkan vielä, koska ainakin yhdessä valmisteessa on näin paljon syyllisiä. Jos on yksikin aine, mitä elimistö yrittää hylkiä tulehduksella, ei voi tietää, mikä se on. Mikä mahti pakottaa tuollaisia myrkkyjä syömään?
D-vitamiinin yliannostusoire taas on sydänpysähdys! Vanhaa tietoa, mutta ei vanhentunutta. Aika näyttää, mutta yleensä ei. Syövästäkin tuli tänään uutisissa "tauti"!Löytyi muuten paha virhe tuolta yhdestä kalkkitabletin pakkausselosteesta:
"Calcichew D3 Forte -purutabletit sisältävät aspartaamia (E951), joka on fenyylialaniinin lähde. Valmiste saattaa olla haitallinen fenyyliketonuriaa sairastaville."
Saattaa olla on väärin, sillä ko geeniperimän omaavat ihmiset eivät saa vahingossakaan ottaa aspartaamia eikä mitään, missä lukee fenyylialaniinin lähde. Siksi se täytyy elintarvikkeisiinkin merkitä! Eikä tarvi olla neurologia tuota ymmärtääkseen
Eikä kenekään tarvi sietää muuntogeenisiä aineksia, kuten maissista tehdyt valmisteet
Liha kannattaa hakea metsästä.MUTTA kun lisätty fosfaatti aiheuttaa osteoporoosin, kertoi Teppo Järvinen jo kauan sitten ohjelmassa 45 minuttia. Lopettivat koko ohjelman, niin ei voi linkittää enää sinne. Mutta hän sanoi, että "käsi sydämelle; jokainen lääkäri tietää, että osteoporoosi johtuu fosfaateista" ja näin joulun alla kannattaa muistaa, että siitä ei lihateollisuus aio luopua. Eikä muistakaan lisäaineista, voi arvata tämän
jälkeen, kun ovat olleet erikseen puitavana Eussa:
"...Kaiken tieteellisen tiedon ja elintarvikealan tiedekomitean mukaan kyseinen lisäaine on vaaraton, mutta sillä on laksatiivisia vaikutuksia, joita kuitenkin pidetään vähäisinä nautitun alginaatin määrä huomioon ottaen. Sen käyttö saattaa kuitenkin aiheuttaa erään ongelman, kun otetaan huomioon sellaisten lisäaineiden määrä, joilla on laksatiivisia vaikutuksia. Ei nimittäin ole arvioitu näiden laksatiivisia vaikutuksia omaavien lisäaineiden yhteisvaikutusta ihmiseen. Tällaisia lisäaineita on kuitenkin paljon markkinoilla, ja muistuttaisin, että elintarvikealan tiedekomitea suositteli vuonna 1992, että muiden vastaavia biologisia ominaisuuksia omaavien elintarvikeainesten, joilla on potentiaalisia laksatiivisia ominaisuuksia, vaikutusta kokonaisravintoon, pitäisi tutkia. Tutkimusta ei koskaan tehty."
Niittyliha olis se paras vaihtoehto, mutta vain luomuniityltä kasvaneelta otukselta
Tietysti, mutta kaikilla ei ole sitä nelivetomaasturia, millä ruho saadaan sieltä pois;-)Liha kannattaa hakea metsästä.
Löytyi muuten paha virhe tuolta yhdestä kalkkitabletin pakkausselosteesta:
"Calcichew D3 Forte -purutabletit sisältävät aspartaamia (E951), joka on fenyylialaniinin lähde. Valmiste saattaa olla haitallinen fenyyliketonuriaa sairastaville."
Saattaa olla on väärin, sillä ko geeniperimän omaavat ihmiset eivät saa vahingossakaan ottaa aspartaamia eikä mitään, missä lukee fenyylialaniinin lähde. Siksi se täytyy elintarvikkeisiinkin merkitä! Eikä tarvi olla neurologia tuota ymmärtääkseen
Eikä kenekään tarvi sietää muuntogeenisiä aineksia, kuten maissista tehdyt valmisteet
Mites eläinlääkkeissä tämä tutkimus toteutuu:Tämä on totta, lehmäkin voi menehtyä sydänkohtaukseen, kun sille annetaan kalsiumia suoneen
Mutta kun asia oli siinä väärässä tiedossa lääkevalmisteissa... Aina muuttuu puuheenaihe ihan muuksi. Eikö ketään haittaa väärä tieto ja sen kumuloituminen?Liha kannattaa hakea metsästä.
Askorbiinihappo on kans muuntogeenisestä aineksesta, tietääkseni maissista ja sitä on monissa oluissa, jauhoissa ym. Myös luomutuotteissa sallittu, vaikka se sisältää koisamyrkyn, jonka maissi itse tuottaa:
https://www.ecowatch.com/why-grass-fed-butter-is-one-of-the-healthiest-fats-on-the-planet-1882015252.htmlMUTTA kun lisätty fosfaatti aiheuttaa osteoporoosin, kertoi Teppo Järvinen jo kauan sitten ohjelmassa 45 minuttia. Lopettivat koko ohjelman, niin ei voi linkittää enää sinne. Mutta hän sanoi, että "käsi sydämelle; jokainen lääkäri tietää, että osteoporoosi johtuu fosfaateista" ja näin joulun alla kannattaa muistaa, että siitä ei lihateollisuus aio luopua. Eikä muistakaan lisäaineista, voi arvata tämän
jälkeen, kun ovat olleet erikseen puitavana Eussa:
"...Kaiken tieteellisen tiedon ja elintarvikealan tiedekomitean mukaan kyseinen lisäaine on vaaraton, mutta sillä on laksatiivisia vaikutuksia, joita kuitenkin pidetään vähäisinä nautitun alginaatin määrä huomioon ottaen. Sen käyttö saattaa kuitenkin aiheuttaa erään ongelman, kun otetaan huomioon sellaisten lisäaineiden määrä, joilla on laksatiivisia vaikutuksia. Ei nimittäin ole arvioitu näiden laksatiivisia vaikutuksia omaavien lisäaineiden yhteisvaikutusta ihmiseen. Tällaisia lisäaineita on kuitenkin paljon markkinoilla, ja muistuttaisin, että elintarvikealan tiedekomitea suositteli vuonna 1992, että muiden vastaavia biologisia ominaisuuksia omaavien elintarvikeainesten, joilla on potentiaalisia laksatiivisia ominaisuuksia, vaikutusta kokonaisravintoon, pitäisi tutkia. Tutkimusta ei koskaan tehty."
Niittyliha olis se paras vaihtoehto, mutta vain luomuniityltä kasvaneelta otukselta