Helsingin Kaupunginvaltuuston kokous

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kaupunginvaltuuston kokous 21/29.11.2017 kello 18.00

Käsitellään mm. Veronika Honkasalon aloitus joka mahdollistaa sen, että kuka vain joka Suomeen saapuu ilman papereita on oikeutettu toimeentulotukeen, mielenterveyspalveluihin, hammaslääkäripalveluihin ja muihin palveluihin. Enää ei tarvitse siis edes hakea turvapaikkaa, vaan millään humanitaariseen maahanmuuttoon liittyvillä päätöselimillä, byrokratialla tai säännöillä ei ole enää mitään merkitystä, joten ilmainen raha ja ilmainen asuminen kuuluu nykyään kelle tahansa, joka sitä kehtaa Suomesta tulla pyytämään.

https://www.helsinkikanava.fi/kanava/fi/videot/live?id=3457
 
vierailija
Juuri tullut tieto Ylellä:

"Helsingin kaupunginvaltuusto on päättänyt laajentaa paperittomille tarjottavia palveluita äänin 45 - 39. Laajennettujen palvelujen kannalle saavat paperittomat oikeuden esimerkiksi rokotuksiin ja mielenterveyspalveluihin. Paperittomien palveluiden laajentamista tässä kokouksessa kannattivat siis kaikki vihreät, vasemmistoliittolaiset, keskustan valtuutetut, ruotsalaisen kansanpuolueen, piraattipuolueen ja feministisen puolueen valtuutetut."

En tajua! :eek: Omalta kansalta leikataan aivan törkeästi, mm. vanhus- ja vammaispalveluista! Ja sitten annrtaan ties-mille-ma@tuille ilmaiset palvelut! :mad:

Onko oikeasti mikään ihme, että rasisimi lisääntyy o_O :mad:
 
vierailija
Me ollaan täällä maaseudulla käynnistämässä mainoskampanjaa jossa kerrotaan että Helsingissä on paljon paremmat edut kuin muualla Suomessa. Tarkoituksena tietenkin on, että kaikki m@tut muuttavat maalta VEKS ja menevät helsinkiläisten veronmaksajan riemuksi stadiin.
 
vierailija
On se vaan ihanaa, miten rikolliset ulkomaalaiset saavat parempaa palvelua kuin suomalaiset. Köyhät suomalaiset joutuvat itse maksamaan terveyspalveluista ja lääkkeensä. Jos siihen ei ole varaa, niin sitten on pakko jättää lääkkeet ostamatta.
 
vierailija
Helsingin kaupunginvaltuusto päätti laajentaa laittomasti maassa olevien palveluja. Jätämme Oulun kaupunginvaltuustolle aloitteen, jonka myötä Oulu tekee alueellaan vieraskielisen mainoskampanjan siitä, kuinka Helsingissä laittomasti maassa oleva saisi maksuttomasti esimerkiksi:

– lääkkeitä
– majoitusta
– ruokaa
– sairauksien hoitoa ja seurantaa
– rokotuksia
– hammashoitoa
– oikeudellista neuvontaa
– mielenterveyspalveluita
– toimeentulotukea

Jättämäämme valtuustoaloitetta kannattaa kopioida ja ottaa käsittelyyn muissakin kaupungeissa. Meillä Oulussa tehtiin laaja kuntakysely, jossa oululaisten suurimmaksi toiveeksi nousi turvallisuus. Saimme valtuustona turvallisuusinfon, jossa poliisi kertoi, että Oulun alueella poliisilla on seurannassa 50 potentiaalista ihmistä, jotka saattavat olla uhka turvallisuudellemme.

Kun maan alla olevat ihmiset saavat tietoonsa, että Helsinki alkaa tarjoamaan heille maksuttomasti laajan palveluvalikoiman, he lähtevät liikkeelle. Jos muut kaupungit tulevat seuraamaan Oulun esimerkkiä, muu Suomi tyhjenee laittomasti maassa olevista Helsinkiin, ja pääkaupungin palvelut ylikuumenevat, jonka jälkeen viimeistään jokainen helsinkiläinen poliitikko ymmärtää, kuinka kalliiksi helsinkiläisille veronmaksajille laittomasti maassa olevien palveluiden kustantaminen tulee.

Sen jälkeen loppuu hyvesignalointi, ja poliitikot palaavat järkiinsä Helsingissä.

Sebastin Tynkkynen
 
vierailija
Päätös lyötiin läpi Vihreiden, Vasemmistoliiton, RKP:n ja SDP:n äänin. Hyvä hyvä Helsingin kaupunginvaltuusto! Käytännössä veditte maton koko turvapaikkaprosessin alta, tekivät sen faktisesti tarpeettomaksi. Kallis se on edelleenkin. Mielenkiinnolla odotan ketkä kielteisen laivoimaisen päätöksen saaneista tulevaisuudessa lähtee maasta jos ei haluu ja hampaatkin on korjaamatta.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo

Yhteistyössä