vierailija
Lähinnä kai aluksi heinäsirkkoja. Niitähän ei vielä saa elintarvikeena myydä, mutta ilmeisesti ensikuussa saa.
Uskomattoman hyvä proteiininlähde. Maukkaita (ulkomailla maistellu) ja lopulta halpoja, kunhan tuotanto saadaan kunnolla käyntiin.
Lähinnä niissä on se, et ihmisiä iljetää. Aluksi kaikki uusi tekee sen. Mutta siihen tottuu.
Verrataampa.
Kilon naudanlihan tuottamiseen vaatii yli 2000 litraa vettä, hirveän määrän viljaa. Ja vielä metaanipäästöt kun ne pieree.
Kilo sirkkoja, vettä noin 1 litra, ei oikeastaan muuta. Jos verrataan ravintoarvoja, sirkat vetää aivan 10-0. Makukaan ei ole paha, ei se tietysti naudan sisäfilettä vastaa, mut jauhelihan voittaa helposti.
Kyse on vain asenteesta ja tottumuksesta. On iljettävää laittaa hyönteinen suuhun. Se ei ole iljettävää, että jouluisin tungetaan sianpersettä suuhun.
Uskomattoman hyvä proteiininlähde. Maukkaita (ulkomailla maistellu) ja lopulta halpoja, kunhan tuotanto saadaan kunnolla käyntiin.
Lähinnä niissä on se, et ihmisiä iljetää. Aluksi kaikki uusi tekee sen. Mutta siihen tottuu.
Verrataampa.
Kilon naudanlihan tuottamiseen vaatii yli 2000 litraa vettä, hirveän määrän viljaa. Ja vielä metaanipäästöt kun ne pieree.
Kilo sirkkoja, vettä noin 1 litra, ei oikeastaan muuta. Jos verrataan ravintoarvoja, sirkat vetää aivan 10-0. Makukaan ei ole paha, ei se tietysti naudan sisäfilettä vastaa, mut jauhelihan voittaa helposti.
Kyse on vain asenteesta ja tottumuksesta. On iljettävää laittaa hyönteinen suuhun. Se ei ole iljettävää, että jouluisin tungetaan sianpersettä suuhun.