Kuinka monta joululahjaa lapsenne saivat ja kuinka vanhoja he ovat?

  • Viestiketjun aloittaja Äiti 28v
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Me annetaan suoraan rahaa, ilman mitään höpöhöpö pukkeja, aikuiset leikkii ku pikku kakarat ja valehtelee lapsillee.... Mutta siis rahaa 9v, 12v ja 16v, ja jokaiselle 500€ käteen, voivat sitten vapaasti ostaa mitä haluaa, ja ei tartte palautella sontaa takasin kauppaan.
 
vierailija
8v tais saada 5 pakettia,17v sai kolme. Ja vaatimattomia lahjoja nekin. Eikä olis ollu oikein noihinkaan varaa kun Kelan rahoilla mennään. Eikä ole edes provo. Tämä on totta yhä useammassa perheessä.
 
10v, 8v ja 7v saivat minulta 2 lahjaa jokainen, 3v sai 4. 100e maksoi suunnilleen lahjat yhteensä per lapsi. Eli isommat saivat sellaiset joita minulla ei ole varaa muuten ostaa ja joita ovat kauemmin toivoneet, pienimmän kanssa lelukuvastoa selatessa löytyi mieluisia. Mummuilta, kummeilta, sediltä, yms. saivat sitten varmaan sen 20 lahjaa per lapsi.
Joka joulu saavat mielestäni ihan liikaa noita paketteja. Osa vaan revitään auki eikä niitä sen suuremmin edes tutkita tavaran paljouden takia. Jospa tuo mummujen ostohuuma vähän helpottaa kun kasvavat.
 

Yhteistyössä