The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Ja mä ostin eilen lounaaksi (Saarioisten?) poronkäristyksen muusilla ja puolukkahillolla ja sain eteeni lautasellisen sameaa lientä missä hieman muusinklönttejä. Lihaa kyllä oli oikea määrä mutta jotain oli mennyt vikaan.

Ja sit heitin sen kääreen takkaan ennenko muistin että ois voinut palautettakin laittaa.
No hyi, onpa ollu huono eväs. :(
Mie heitin jo sunnuntaina ku tein ruuan pakkauksen ja kuitin roskiin. Maanantaina söin loput ruusta ja heitin typerästi silloin löytyneen luun pois. Ei ole enää todisteita,mitä atria vaatii.
 
ymmärrän, eipä tuo yksittäinen luunsiru nyt mikään niin ihmeellinen juttu ole, on mullakin joskus harvoin ollu enkä oo korvaani lotkauttanu

lihat kummiski erotellaan koneellisesti niin kai siinä tulee vahinkoja
No joo, paitsi atrian mukaan harvinainen virhe :D:D onneksi huomasin ajoissa,eikä mitään vahinkoo sattunu. Joskus niitä löytyy,mutta yleensä ilmotan tuolaisista löydöksistä.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: famipala
Haahhahhaaa :D - hirnutaanko yhdessa meikalaiselle(y)

Olin kattokaapas menossa omaan sahkopostiosoitteeseeni, tai ainakin taa paakkonen oli sinne menossa ja asiaa ajattelemassa, niin kehvatsu sentaan - kirjauduinkin sitten tanne sukkelasti sisaan, jotta :D!!!

Ihan ei ollut se oikea paikka mita ajattelin ja tassa nyt itelleni hekotan, kuinkas kavikaan...:D

Mutta enhan ma naemma voi teikalaisista olla erossa :) ja kerran nyt on taakin korkattu ja sivusto aukilevallaan niin...

Paivaa kaikille :)

Hihityttaa ja kihityttaa ja tekkee hopoa ja vaikka ja mita...:rolleyes::confused::alien:..mutta nautitaanpa keskiviikosta ja siita tosiasiasta, etta loppuviikko haamottaa simmukaisissa, ou jeah(y)!

Laitetaas paristaen :)

 
  • Tykkää
Reactions: famipala
...silloin kun tein yhta erotilitysta ja laitettiin tavarat kiertoon ja ovea lukkoon, niin...kun se kamppa huokui puolikkuutta ja sita ahdistusta, kun ne omat tavarat olivat aivan vaarassa paikassa entiseen verrattuna...niin!

Kun sita pahaaoloa rupes tulemaan ja hyokkimaan kaikkialta niin ma pistin soimaan kaikki maailman imelimmat ja overimmat ja itkettavimmat rakkauslaulut ja marisin...voi veljet sita raakymista ja parkumista ja itsesaalissa ja jossain hiien surkuttelemisessa pyorimista..(nyt pistaa muuten moinen muisto hymyilyttamaan aika leveesti :) )...ja loysin sitten kaapista suklaalevyn (kaapissa pitaa aina olla hiukan suklaata olemassa, koska se auttaa, tosi on) ja tuhosin sen samalla kun vetistelin ja hoilotin laulujen paalle itkijaeukkona...Tuhosin samalla muuten yhden viinipullonkin:barefoot:..sekin tais tarpeeseen tulla silloin...

Mutta siis. Opetuksen..o_O..ydin oli, etta - johan helpotti! Kun olin itkenyt ja riutunut ja raytynyt ja sitten viela siina allossa sokerisiirappiolotilassa korviani ja sisuskalujani myoten, niin....seuraavana paivana..joo, kirpas mutta ei pahasti enaa pumppuosastossa, paakkosessa njoo....

Kunnon itkut tekee kylla teraa. Kun saa ne kaikki sielunsa myrkyt ulosajetuksi. Kummasti se vaan puhdistaa ja keventaa olotilaa :)

Toki tuli niita hailakoita paivia, jolloin riipas ja tuntui pahalta ja naki vain ja ainoastaan onnellisia ihmisia ja kasikadessa kavelevia pariskuntia...mutta ei ollut enaa sellaista puristavaa ahdistusta eika sellaista maailmoja syleilevaa surua.

Tinkunen - tulee taas fraasin tynkaa, antenniantenni, mutta elama jatkuu :)...ja sa selviat :)!

Mistako tiian? Koska makin oon selviytynyt...ja aika monesta sydansurusta...ja jatkan selviytymistani :)
 
  • Tykkää
Reactions: Asiankannattaja
Jokohan vois noi talvikoristeet ottaa pois ikkunasta ? :cautious::eek::D
Noi on sellasia itseliimautuvia lumihiutaleita ja lumiukkoja :D
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä