vierailija
-sienet, kukaan ei syö niitä niin paljon että raskasmetallit/radioaktiivisuus haittaisiMilloin maitotuotteet on pannassa, sitten taas soija vasta myrkkyä onkin, sit joko punaista lihaa saisi ottaa vain se yksi pihvi ja joidenkin mielestä ei koskaan....hiilareista puhumattakaan. Nyt luin jostain että nykyään suositut pähkinätkin estää jonkun ainesosan imeytymistä.
Joku hokee elimistön happamuustasapainosta, toinen hiivasyndroomasta.
Sen olen jotenkin kaikista tutkimuksista päätellyt, että sokeri ja valkoinen vehnäjauho on aina elimistölle haitallista.
Entä aina sallittujen ja jopa toivottavien lista?
-no kasvikset
-kala
-lisää??
-pähkinät, kohtuudella ei puoltakiloa päivässä
-juurekset, valkataan pois ainakin pottu ja ameriikan pottu eli bataatti
-kaalikasvit kaikki
-kana/muutkin linnut
-äyriäiset
-levät
-tofu ok mutta tosiaan ei muut soijavalmisteet
-yrtit, muistakaa myös hortoilu!
-koivun mahla
-pakurikääpä (teetä esim)
-marjat (kotimaiset)
-kananmunat, muidenkin lintujen munat käyvät
-jugurtti, siis pelkkä jugurtti ei niitä sokeripommeja joista on otettu 0.1 tilavuusprosenttia pois rasvaa ja 5% lyöty sokeria tilalle että maistuu edes jollekkin, eli täysrasvasta turkkilaista/kreikkalaista jugurttia - riippuen kumpaa näistä kahdesta toistensa vanhasta perivihollisesta kannattaa
-raakamaitoa kunhan se ei ole pilaantunutta, siitä tehtyä viiliä myös
Onhan noita enkä punaisen lihankaan syömistä lopettaisi.
Extravinkkinä luonnon oma antibiootti, sillä erotuksena apteekin antibiootteihin että se on lähes ilmaista ja on tehokkaampaa. (useimmiten, älä kuiten korvaa tällä lääkärin määräämää antibioottia jos sairastat esim keuhkokuumetta/tuberkuloosia yms)
Valkosipuli. Raakana. Kynsi päivässä ja et saa ikinä enään edes nuhaa - siihen ei ihmisen kehittämät lääkkeet pysty. Tosin valkosipuliakin kuuluisi syödä kuuriluontoisesti ei koko ajan mahdottomia määriä.