Minkä lastenvaatemerkin uskot olevan "nousussa"?

  • Viestiketjun aloittaja Veikatkaapa
  • Ensimmäinen viesti
viieras
Tässä ketjussa kysyttiin nousussa olevia lastenvaatemerkkejä (trendikkäitä siis ja sitä myöten suosittuja ei siis myydyimpiä Lupiluja ja mitä lie), ei sitä mitä Cirafia kukakin tykkää omilla penskoilla käyttää *huokaus*
 
Vauhtimamma
Anteeksi, vaan mutta puuvilla ei TODELLAKAAN ole paras vaihtoehto kenenkään iholle. Kastuu, rypistyy ja likaantuu herkästi. Kannattaa ryhtyä elämään 2010-luvulla. Meidän muksulle löytyy arkivaatteetkin urheilukaupan treeniosastolta, jossa hyvin kosteutta poistavia materiaaleja. Eipä ole kärsitty korvakivuista. Ja värikkäitä vaatteita saa varmasti!
 
Savoon vai pakosta
Tiesittekös ett Suomessakin valmistetaan lastenvaatteita? Kuoopiosta tulee nimittäin kaksi hyvää asiaa. Hanna Partasen kalakukot ja Elsa Pitkäksen lasten talvirukkaset. Siinä kaksi rautanaista, joille pakko nostaa hattua kun vielä joku jaksaa suomessa tehdä aitoa käsityötä. Mitä tykkäätte?
www.pientenparhaaksi.fi/product_details.php?p=488
 
pari merkkiä...
Bobo
Gugguu
Papushop
Mini rodini
Molo
Papu
Vimma
Pomp de lux
Beau loves
Mar mar copenhagen
Mainio
The brand

Tuossa "merkkivaatteita" mitä löytyy lasten vaatekaapista. Toki sitten lisänä h&m:t, popit, lindexit ja lidliäkin löytyy. :)
 
pari merkkiä...
Wilhelmiina-mami
Meidän tuossa aivan lähellä naapurissa on sellainen ihana pieni putiikki, jossa olen huomannut käyvän Mini Rodini -lastenvaate merkin aika hyvin kaupaksi. Siellä taisi olla huomisesta alkaen jotain aika kivoja tarjouksia, jos en väärin muista. Pitääpä vilkaista osoitteesta http://********-*****.fi
 
vierailija
Tunnetteko Igló & Indi merkkiä Islannista? Igló & Indi on vuonna 2008 perustettu islantilainen lastenvaatemerkki, joka haluaa tarjota kauniita sekä myös mukavia ja kestäviä lastenvaatteita. . Merkin perustaja sekä pääsuunnittelija on Helga Ólafsdóttir.
 
viera--ilija
Blaa! on ollut aika kovassa suokissa. Taattua suomalaista laatua ja luomupuuvillaa myös, joten kannatetaan kestävyyttä! Blaa on perustettu suomalaisessa tehdaskaupungissa. Tehtaalla ovat sitä mieltä, että lapsi saa olla muotimaailman villityksistä tietämätön, joten mielikuvitus on paras muoti
 
vierailija
Tuttavamme vieraili ja yritti saada minut hullaantumaan lastenvaatemuodin uusimmista tuulista. Taisi siinä vähän onnistuakin. Saatiin tuliaiseksi juuri AW15 Drop vaatteita. Onko muilla käytössä. Kivan värikkäitä.
 

Yhteistyössä