The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
onko turun suunnaalla mukavia ja reiluja naisimmeisiä?

luulempa että olet erehtynyt hiippakunnasta
Kyllä Turun suunnalta on mukavasta naarasotuksesta niinkin tuore näköhavainto kuin vuodelta -87. Eiks Raisio o tarpeeksi liki? Eli on olemassa, mutta on yhtä harvinainen kuin hyvä mies, jollainen on kuulemma nähty Helsingissä -92 ja heti perään Tampereella -07

Miten eksyin Turun suunnalle -87? No Parolasta ei vapaille kandennu mennä Hämeenlinnaan. Yhtä naarasotusta kohden kun vapaailtoina oli viiskymmentä varusmiestä piirittämässä. Valkeakoski, Riksu, Nääsville, Forssa ja vaik Turun seutu oli huomattavasti ruuhkattomampaa pimujen jallitusmaastoa. ja mitä kauemmas lähti Hämeenlinnasta, sitä harvinaisempia olivat mustat baretit ja sillä jo pääsi jutun juureen, kun tyttölöiset tulivat kysymään, että mikä lätsä toi on?
 
Jaahas, kevyttä lomailua tiedossa ens viikolle. Mainosanalyysi tehtävä, pitäis lukea kirja ja kirjottaa siitä jonkunmoinen sepustus, ja enkun sanakoe heti ekana päivänä. Örgh. Onneks mennään porukoille, niin äitikulta saa hoitaa lasta.
 
totta, emmääkään oo koskaan lähteny äetmuorin tyköä nälkäsenä vaikka oon jo pikkusen sivu 30
Meikäläinenkin toisinaan vierailee äitikullan lihapadan äärellä.

Yleensä tuo lähtiessä pakottaa ottamaan matkaan säkillisen sapuskaa, että saan varmasti syötyä jotain. Äitikultani käsitys kokkaustaidoistani ei ole mairitteleva. Tosin häntä opasti edesmennyt kummitätini, joka oli pitopalveluemäntä. Hänen kokkaustaitoihinsa en kykene, mutta kyllä mä ihan syömäruokaa saan aikaiseksi. Äitikultani huoli poikansa syömisistä on jotenkin liikuttavaa.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä