The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Eilen multa loppui virta kuin katkaisijasta. Hyvä ettei kahvi kaatunut tabletin päälle. Havahduin kunpuristin mukia rintaa vasten ja kahvi oli kastellut vaatteet :headwall:
:hug:

Tolla kahvilla on näemmä jonkinsortin ominaisuutena se, että se väkisinkin sotkee vaatteet tavalla tai toisella. Joko kuppi on piripintaan täynnänsä eikä tartte siis kummempaa liikahdusta, kun soppa on valmis. Siis pöytä lainehtii ja pusero omakätisesti tuunattu. Tai sitten kun olet hiipimässä kahvikuppisi kanssa määrätietoisesti kohti pöytää, niin johan oletkin napaset vastakkain jälkikasvusi kanssa. Jolloin kahvissa on myös se jälkikasvu sekä matto. Tai sitten pitkität kahvinautintoa surffailemalla erinnäisillä sivustoilla ja satut hulvattomaan ketjuun, mikä nyt ei paljoakaan varoittele topiikista, niin....


Kahvipaketin kyljestä muuten puuttuu varoitussanaset moisesta riskitekijästä.
 
  • Tykkää
Reactions: HopeaToffee
:LOL:

Tykkään paljon enemmän "vanhasta kielestä", mutta tää kirja on uskomattoman puuduttava. Tossa on just viiden sivun mittainen joku lässynläpätivitunlää kirje, josta ei saa mitään irti. Onko joka ikinen klassikkoteos tällainen? Mä olen aina onnistunut välttämään koulussa kaikkien Täällä Pohjantähden Alla ym. lukemiset, lukenut aina vaan jotain kirjallisuutta vähän sivusta. Nyt on sit pakko kahlailla näitä.

Mieskin toi mulle toisesta majasta Hamletin sekä Romeon ja Julian vähän kuin vihjaillakseen, että voisin lukea muutakin kuin chic litia.
...vai meinaako miehesi teljetä sut neljän seinän sisälle noitten eepposten äärelle :O - happi kyllä loppuu tuolla menolla ja tekstillä, toi tietää kyllä armottoman kasan myös suuntuntumamakupalasia jos ihan pakko just tällä siunaaman joulun aikana on vääntelehdittävä kiertolauseiden isoäitien parissa...

:hug: - joo, taitaapi nuissa tuon sortin teoksissa olla jokaisessa semmonen piirre, että asian sanomisessa menee se min. viis sivua ennen kuin kakaistaan se oleellinen pointti viimeisessä lauseessa. Tsemppiä!
 
Kiesus sentään, Majuri! Sulla on niin ote kourassa :kiss:


Mä lähden heti tyhjentämään tota asianpesukonetta...sillä en suin surminkaan halua saada paheksumisen iloihin syöksynyttä kapiaista niskavilloihini roikkumaan...

Tinku, hopi hop siellä *vink vink* - muutoin tulee tupenrapinat!
 
Shakespeare on ihana :heart:

Shall I compare thee to a summer's day?
Thou art more lovely and more temperate:
Rough winds do shake the darling buds of May,
And summer's lease hath all too short a date:
Sometime too hot the eye of heaven shines,
And often is his gold complexion dimmed,
And every fair from fair sometime declines,
By chance, or nature's changing course untrimmed:
But thy eternal summer shall not fade,
Nor lose possession of that fair thou ow'st,
Nor shall death brag thou wander'st in his shade,
When in eternal lines to time thou grow'st,
So long as men can breathe, or eyes can see,
So long lives this, and this gives life to thee.
*
Sinua vertaisinko suven aikaan?
Ei, olet vakaampi ja lempeämpi:
suloiset kevään ummut viima raastaa
ja suvi joutuin irtisanotaan

liiaksi paahtaa joskus taivaan silmä,
sen kultahipiäkin himmentyy;
niin laskee kaiken kauniin kauneus
vahingon taikka luonnon kierron kautta

Vain sinun suvesi on ikuinen,
ei häivy eikä hukkaa kaunistasi,
ei kerskaa kuolema; käyt varjon alla,
kun kasvat aikaan säkein ikuisin;

niin kauan kuin on silmä näkemässä
tai rinta hengittää, saat elää tässä.
 
Spencer Hastings
Mies heräilee, jo oli aikakin. Ihan ekaks jynssään, kuuraan, raastaan...kylpyhuoneen putipuhtaaksi. Kynsiä ihan syyhyttää jo päästä purkamaan siivousraivo viattomiin kaakeleihin.
Mul on töissä syntisiä kaakeleita. Ne kerää punahomeen viikossa, vaikka oon tehny sinne ihan kaikki happopesut ja muut. Niitä oon pahoinpidelly niin raivolla taas, että tänä viikonloppuna mies saa hoitaa kotona siivouksen. Kunhan herää tosta kalsaripäineen.

Mun piti olla jo tunti sit menossa ulos. Oiskohan pyöräilykeli mielummin? No jotain meen tonne pihalle tekee :D
Moikka!
 
  • Tykkää
Reactions: HopeaToffee
Niin ja mukavaa päivää kaikille :)

Mulle ainakin on tiedossa kiva päivä :)
Kiitos samoin :) :kiss:

Meillä on ohjelmistossa mm. piparkakkutalkoita. Sain eilen illalla nimittäin sen verta rankkaa arvostelua ja paheksuntaa nuilta ipanoilta, kun ryöväsin yksinomaan omiin tarkoituksiini koko puolen kilon piparitaikinan. Tekaisin kieli poskella piparikransseja eteenpäin vietäväksi.

Mutta sehän meni sitten käytännössä siihen, että sain koko ajan olla häätämässä näitä piparihiiriä pois ronkalaamasta ja kuolaamasta ja napsimasta taikinasta sekä valmiista tekeleistä makupalasia.

Tänään saavat siis leipoa sielunsa kyllyydestä. Ja sotkea pikeerillä. Ja kuunnella jouluviisuja. Ja meikäläinen toimittaa virkaa kameran pidikkeenä :D
 
Mahtava auringonpaiste ulkona :)
Teitäpä hemmotellaan :).

Meillä on tommonen kirjavan kukertava taivaankansi tarjolla. Ilmeisesti eivät oikein osaa päättää, että olisko se tommosen tasasen harmaan pilvimassan päivä vai pitäskö kuitenkin erehtyä näyttämään uutta taivasta, ettei aina tulis sanomista siitä hämärähyssystä...

Pakkasta kait tässä eniten ootellaan :). Ja hiukan lisää lunta :heart:
 
Teitäpä hemmotellaan :).

Meillä on tommonen kirjavan kukertava taivaankansi tarjolla. Ilmeisesti eivät oikein osaa päättää, että olisko se tommosen tasasen harmaan pilvimassan päivä vai pitäskö kuitenkin erehtyä näyttämään uutta taivasta, ettei aina tulis sanomista siitä hämärähyssystä...

Pakkasta kait tässä eniten ootellaan :). Ja hiukan lisää lunta :heart:
Täällä taas ei ole lunta ja ruoho on vihreetä. Tulispa luminen joulu.

Kyllä tavarat vanhenee tänä päivänä nopeasti. Kukaan ei tunnu haluavan muutaman vuoden vanhoja puhelimia. Uutta vaan täytyy hankkia koko ajan, vaikka osamaksulla.
 
...muutes! Yhytin tässä toissapäivänä sen nuorenmiehenjullikaan keskellä toria ja moikattuamme jäinkin siinä sitten suustani kiinni. Laitoin pikkasen palautetta siitä, miten oli itteänsä ilmaissut pikkupojille ja mikä on fiilis sitten näillä tulevilla lupauksilla....

Luimistelihan se siinä heti. Arvas, etten ihan ohi ole menossa. Ja - pyyteli anteeksi töllöpäisyyttään :). Pahoitteli siinä, että oli tullut möykätyksi aivan syyttä suotta - paha päivä takana. Pyys sanomaan pojille, että eivät pahaa tykkäisi, vaan moikkailisivat jatkossakin ihan reilusti. Niin hänkin tekisi. Ja ettei häntä suinkaan tartte pelkäämään ryhtyä, vaikka kömöteltyä tulikin.

Hyvä juttu, asia pois päivänjärjestyksestä ja välit kunnossa :).
 
  • Tykkää
Reactions: HopeaToffee
Täällä taas ei ole lunta ja ruoho on vihreetä. Tulispa luminen joulu.

Kyllä tavarat vanhenee tänä päivänä nopeasti. Kukaan ei tunnu haluavan muutaman vuoden vanhoja puhelimia. Uutta vaan täytyy hankkia koko ajan, vaikka osamaksulla.
..ei muuta kuin tonttuhattua päähän ja tipeti tip tappailemaan ja toivomaan isosti. Eikös joulun aikana toiveet toteudu :rolleyes:...?

Yääh, mie inhoon niin isosti nuita puhelinjuttuja. Oon vissiin useasti asiasta maininnukin :snotty:...varsinkin koululaisilla on ihan jokapäiväsenä länkätyksenä noi masiinat ja niitten kilpailuttamiset ja vertailut. Meijen esikoinen on kuulema luokkansa ja opettajien puhelimien päivittäjä ja kävelevä tietosanakirja tuolla saralla :O - kuulin hänen luokkakaveriltaan, että poika on säätänyt ja opettanut parille opettajallensakin, kuinka käyttävät uusia kännyköitänsä :O :O...


...mitä lie niille sitten onnistunut supajammaan *lievästi hiukset pystyssä aatoksesta*
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä